分析 【文章大意】这篇文章主要介绍了使用智能手机的危害,告诉我们长时间使用手机会引起眼睛干涩和青光眼.并建议我们连续使用手机不超过一个小时.
解答 36、B 主旨大意题.根据文章:Look around and you'll see people busy on their smartphones.Smartphones do make our lives easier.But have you ever thought about what they mean to you eyes?可知这篇文章主要介绍了使用智能手机对我们眼睛的危害.故选B.
37、C 细节理解题.根据文章:There has been a 35% increase in the number of people in the UK who suffer from shortsightedness(近视)since smartphones were introduced there in 1997.可知自从1997年以来越来越多的英国人受到了遭受到了使用手机对眼睛的伤害.故选C.
38、A 细节理解题.根据文章:Staring(盯) at smartphones for a long time gives you dry eyes.以及This can do harm to the eyes and cause a disease called glaucoma(青光眼).可知长时间使用手机会引起眼睛干涩和青光眼.故选A.
39、D 细节理解题.根据文章:Take a break every hour and try the following可知每天使用手机后就休息一下.所以使用手机不要不休息地超过一个小时.故选D.
40、C 推理判断题.根据文章可知,这篇文章主要介绍了使用智能手机的危害,并向人们介绍了如何恰当使用手机的建议.故选C.
点评 首先要仔细阅读短文,掌握大意,然后结合具体的题目再读短文,从中找出相关信息,就可以确定正确答案.
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:完形填空
| 51.A.popular | B.interesting | C.funny |
| 52.A.are washed | B.are driven | C.are parked |
| 53.A.as far as | B.as long as | C.as much as |
| 54.A.other | B.others | C.another |
| 55.A.make | B.save | C.find |
| 56.A.spend | B.cost | C.pay |
| 57.A.joined | B.covered | C.dropped |
| 58.A.time saving | B.money saving | C.car sharing |
| 59.A.fashion | B.transportation | C.family |
| 60.A.without | B.with | C.by |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| What will the future be (51)like in 2050? | |
| Planes and cars | ※Planes will become very (52)small.People will not spend much money in flying. ※Everyone will have a small car.Fuel will be new and clean,but it's not as (53)cheap as today. ※There will be space planes which can make us travel around the world within(54)two/2 hours |
| ( 55)Houses | They will be comfortable to live in.People will not feel hot or(56)cold at home.The(57)sunshine is useful to keep the houses warm. |
| Computers | They will be very small and light. |
| Water | It will become a very serious (58)problem.There won't be enough water. |
| (59)Medical science | Doctors can make the blind (60)see again or the deaf hear again. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| HOT MOVIES IN THEATERS | |
Flying swords of Dragon Gate | It's a great action movie with a lot of stars like Jet Li and Zhou Xun.It's based on the story of 1992's New Dragon Gate Inn,a work by Tsui Hark. Ticket:¥60 (Student Ticket:¥30) |
The Flowers of War | Do you like Zhang Yimou?He likes to play big.His new movie The Flowers of War is China's most expensive film yet.The film is also aimed to take the international market.It will be on in New York,Los Angeles and San Francisco on December 23.The story begins in the rubble*of Nanjing after the fall of the city to the Japanese on December 13,1937. Ticket:¥90 (Student Ticket:¥45) |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | to listen to music;All right | |
| B. | listening to music;Of course | |
| C. | listening to music; Of course not | |
| D. | listen to music; Certainly |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com