| My (56)best friend | |
| (57)Name | Mike |
| Job | A student. |
| Nationality(国籍) | (58)America. |
| (59)Age | 13years old. |
| What he is like | Mike is tall and (60)strong. He wears(61)glasses and looks(62)clever. |
| Hobbies | (63)Music,basketball and reading. He thinks swimming is (64)difficult for him. |
| Dream | He wants to be a (65)doctor. |
分析 文章大意:这是一篇人物类阅读,主要介绍作者的最好的朋友的情况.迈克是作者最好的朋友,他是一名学生,十三岁了.他来自美国,他是高的和强壮的,他喜欢音乐和打篮球,也喜欢读书.不擅长游泳.长大后他想成为一名医生.
解答 56.答案:best.阅读填空题.根据第一句Mike is my best friend.迈克是我最好的朋友.可知,填最高级best最好的.
57.答案:Name.阅读填空题.根据第一句Mike is my best friend.迈克是我最好的朋友.可知,这里介绍的是"名字",填Name.
58.答案:America.阅读填空题.根据第二行He comes from New York,America.他来自美国纽约,可知,国籍是"美国",填America.
59.答案:Age.阅读填空题.根据第二行Mike is 13years old.迈克十三岁.可知,这里介绍的是"年龄",填Age.
60.答案:strong.阅读填空题.根据第二行He is tall and strong.他是高的和强壮的.可知,应该是"强壮的",填strong.
61.答案:glasses.阅读填空题.根据第二行He wears a pair of glasses and looks clever.他戴着一副眼镜,看上去很聪明.可知,应该是"眼睛",填glasses.
62.答案:clever.阅读填空题.根据第二行He wears a pair of glasses and looks clever.他戴着一副眼镜,看上去很聪明.可知,应该是"聪明的",填clever.
63.答案:Music.阅读填空题.根据第三行Mike likes music.迈克喜欢音乐.可知,应该是"音乐",填Music.
64.答案:difficult.阅读填空题.根据第四行But he isn't good at swimming.He thinks it isn't easy for him.但是他不擅长游泳,他认为游泳对他来说不容易.可知isn't easy不容易,即"困难的",填difficult.
65.答案:doctor.阅读填空题.根据最后一段Mike wants to be a doctor in the future.迈克将来想成为一名医生.可知,梦想是成为一名"医生",填doctor.
点评 阅读填空题型,要抓住文章的大意,挑出信息词,根据要求,结合语境,运用正确的语法写出答案.
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | How much | B. | How long | C. | How often | D. | How far |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Computer problems? Experienced IT engineer will work out problems with home computers(PCs and Macs).Phone the Computer Doctor now for a free check一09651 325693 | Lost!! Small grey cat missing in the Lees Hall area.She's afraid of dogs and teenage boys.If you see her,please,please phone 09651 324472.We really miss her! |
| Support Worker Do you have the ability to care for others?Are you good with older people?Do you have good listening skills?Can you work on weekends?Yes?Then please call 719 873 466 or email us at careers@golden-care.com We need your help! | Room to let Three students looking for one more to share house.Own room with single bed,wardrobe,desk and chair.Near university and shopping center.£250 per month bills (including Wi-Fi).Non-smokers only.Call Luka at 719 533 857. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com