精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
Mrs. Brown had a small garden behind her house and in the spring she planted some vegetables in it. She looked after them very carefully, and when the summer came, they looked very nice. One evening Mrs. Brown looked at her vegetables and said, “Tomorrow I am going to pick them and we can eat them.” But early the next morning, her son ran into the kitchen and shouted, “Mother, mother! Come quickly! Our neighbor’s ducks are in the garden and they are eating our vegetables!” Mrs. Brown ran out, but it was too late. All the vegetables are finished! Mrs. Brown cried, and her neighbor was very sorry, but that was the end of the vegetables. Then a few days before Christmas, the neighbor brought Mrs. Brown a beautiful fat duck. And on it was a piece of paper with the words, “ENJOY YOUR VEGETABLES!”
小题1:Mrs. Brown had a _________ behind her house.
A.shedB.small gardenC.an apple orchardD.small house
小题2:In _________ she planted some vegetables in the garden.
A.the summerB.the winterC.the autumnD.the spring
小题3:When _________ came, the vegetables looked very nice.
A.the summerB.the winterC.the autumnD.the spring
小题4:Early the next __________ her son ran into the kitchen and shouted.
A.morningB.afternoonC.eveningD.night
小题5:One morning __________ were eating vegetables in the garden.
A.monkeysB.ducksC.pigsD.chickens

小题1:B
小题2:D
小题3:A
小题4:A
小题5:B

试题分析:这篇文章讲述了布朗太太在花园里种了蔬菜,长得很好。但有一天邻居家的鸭子把菜都吃了。邻居很抱歉。在圣诞节的前几天邻居给她送来了一只肥鸭,写着:享受你的蔬菜。
小题1:细节理解题。文中第一句描述Mrs. Brown had a small garden behind her house布朗太太的房子后面有个小花园,故选B。
小题2:细节理解题。文中第一句描述In spring she planted some vegetables in it.在春天它在花园里种了些蔬菜,故选D,春天。
小题3:细节理解题。根据文中描述and when the summer came, they looked very niced当夏天到来时,它们看起来很漂亮。故选A,夏天。
小题4:细节理解题。根据文中描述but early the next morning her son ran into the kitchen and shouted但是第二天的早上,她儿子冲进厨房大喊;故选A,早上。
小题5:细节理解题。根据文中描述our neighbor’s ducks are in the garden and they are eating our vegetables.我们邻居家的鸭子在花园里吃我们的蔬菜。故选B,鸭子。
练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源:不详 题型:阅读理解

阅读下列短文,根据要求完成任务。
Two farmers were on their way home one evening after a hard day's work. Both were tired. They happened to look up at the sky and saw a black cloud overhead.
"Ah!" said one farmer, "tomorrow we shall have rain and the rice will grow well." The second answered, "Nonsense (胡说), the rain will only kill the crops (庄稼)."
So they began to quarrel (争吵). Just then a third farmer came along and asked them why they were quarreling. Both farmers explained about the black cloud.
"What cloud?" asked the third farmer. They all looked at the sky. The cloud was no longer there.
根据短文内容,完成下列句子(所填内容可能是单词、短语或句子):
小题1: The two farmers were going _____________.
小题2:They happened to look up at the sky and saw a black cloud overhead.
英译汉___________________________________
小题3:Who quarrelled  in the text ?________________________
小题4:The third farmer came along and said to the other two. He wanted to___________________.
小题5:How many farmers were there in the text?_____________

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:不详 题型:完形填空

阅读下面的短文,选出能填入空白处的正确选项
This is a        girl.       name is Wu Yan.       is twelve. She is           No. 8 Middle School . She is in      .Bill is         American boy.         eleven . He is in No.8 Middle School,          . Miss Gao is          English teacher. She is a        teacher.
小题1:
A.ChineseB.EnglishC.AmericanD.Japanese
小题2:
A.HisB.She’sC.He’sD.Her
小题3:
A.SheB.HeC.ID.We
小题4:
A./B.onC.inD.a
小题5:
A.Grade Two, Class OneB.grade two, class one
C.Class one , grade twoD.Class One , Grade Two
小题6:
A.aB.anC.theD./
小题7:
A.HisB.HerC.He’sD.She’s
小题8:
A.andB.tooC.studentD.teacher
小题9:
A.theyB.theirC.your D.my
小题10:
A.very goodB.veryC.oldD.right

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:不详 题型:阅读理解

Hello! I’m Cindy’s Chinese teacher Sun Tong. I’m 22 years old. I’m Chinese. My Chinese is very good. Oh, my English is not good. Cindy is an English girl. She is 12 years old. Her English is very good. Her Chinese name is Sun Xiaotong.
根据短文内容判断下列句子正(T) 误(F)。
小题1:Sun Tong’s English name is Cindy.
小题2:Cindy is an English teacher,
小题3:Cindy’s English is very good.
小题4:Sun Tong is not Chinese.
小题5:Sun Tong is Sun Xiaotong’s Chinese teacher.[

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:不详 题型:阅读理解

Mr. Perkin did not like to be different from other people, so he always tried to wear the same clothes, eat the same food, and do the same things after work as others.
One day Mr. Perkin stood at the bus-stop. As he watched the cars go by, he noticed that many of them were new Beta 400s and most of them were yellow.
The following week, Mr. Perkin bought a new bright yellow Beta 400s. He was very pleased with it, and drove to work in it the next day. He was even more pleased with his new car, when he saw all the other Beta 400s, in front, behind, and on both sides of him.
Mr. Perkin parked his car near his office, and walked the rest of the way. But when he came back at five o’clock, there were so many bright yellow Beta 400s that Mr. Perkin didn’t know which car was his. He tried his key in some of the cars, but people gave him a strange look which he didn’t like, so he stopped.
Poor Mr. Perkin had to wait nearly two hours until there was only one yellow Beta 400S left.
小题1:Beta 400s is a _____of car.
A.sizeB.plateC.partD.number
小题2:_____, so he bought a new bright yellow car.
A.Mr. Perkin hated his car to be the same as others.
B.Mr. Perkin liked his car to be the same as others
C.Mr. Perkin wanted his car to be different from others
D.Mr. Perkin liked driving a car
小题3:Mr. Perkin was even more pleased with his new car when he was ____.
A.in front of other carsB.Behind other cars
C.on both sides of other carsD.in the middle of other cars like his
小题4:Mr. Perkin tried his key in some of the cars _____.
A.because he wanted to find his car in this way
B.because he wanted to steal a car like his
C.because he wanted to make jokes with others
D.because he had got a wrong key
小题5:Finally Mr. Perkin _____.
A.lost his carB.got a wrong car
C.stole a carD.found his own car

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:不详 题型:完形填空

Mr Brown is a      . He drives for a big company. He is very      , so he can’t look after his family. His wife became     after their little son Peter was born.    Mr Brown has to take little Peter to work with him. The boy likes    and never feels tired and    his father a lot of questions.
Now Peter is 15 years old. He     all of his subjects except Geography. He works hard at it and wants to be a      , so he listens to the teacher in class      and studies the map when he is free. He does well in       . sometimes he fails in Maths, History or some other subjects, but he doesn’t       it.
Now Class Two are having History. Miss Lee is telling the class       about James I(詹姆斯一世). Peter isn’t listening to her. He is thinking of        he is going to visit next Saturday and Sunday. The teacher finds it and       , “What is the first thing James I did when he came to the throne, Peter?”
The boy can’t        the question at all. He thinks for a while and says, “ He sat down, Miss Lee.”
小题1:
A.workerB.cookC.driverD.doctor
小题2:
A.busyB.freeC.hardworkingD. lazy
小题3:
A.fatB.thinC.illD.beautiful
小题4:
A.BecauseB.ButC.OrD.So
小题5:
A.readingB.singingC.shoppingD.travelling
小题6:
A.tellsB.asksC.thinksD.answers
小题7:
A.likesB.lovesC.hatesD.enjoys
小题8:
A.workerB.teacherC.farmerD.traveler
小题9:
A.slowlyB.carefullyC.quicklyD.beautifully
小题10:
A.MathsB.HistoryC.GeographyD.Chemistry
小题11:
A.matterB.thinkC.hopeD.mind
小题12:
A.everyingB.nothingC.somethingD.anything
小题13:
A.whereB.whenC.whatD.which
小题14:
A.saysB.speaksC.tellsD.asks
小题15:
A.talkB.sayC.tellD.answer

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:不详 题型:完形填空

My name       Bill. I’m        English boy. I’m twelve. I’m a middle school student. Lin Hai is my       . We’re in the same class. Here is a picture         his family. Look, this is his       . He is a policeman(警察). His     is a teacher of English. She is a good teacher. Lin Hai has        sisters.        are twins(双胞胎). Their        are Fangfang and Yuanyuan. They have a cat. We are good        , too.
小题1:
A.amB.isC.areD.call
小题2:
A.aB.anC.\D.the
小题3:
A.brotherB.cousinC.friendD.teacher
小题4:
A.atB.inC.ofD.for
小题5:
A.parentsB.motherC.grandparentsD.father
小题6:
A.parentsB.motherC.grandparentsD.father
小题7:
A.aB.oneC.twoD.Three
小题8:
A.SheB.HeC.WeD.They
小题9:
A.nameB.namesC.family namesD.first name
小题10:
A.familyB.parentsC.friendsD.names

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:不详 题型:阅读理解



An artist went to a beautiful part of the country for a holiday and stayed with a farmer. Every day he went out with his painting brushes and painted till evening. When it got dark, he went back to the farm and had a good dinner before he went to bed.
At the end of his holiday he wanted to pay the farmer, but the farmer said, “No, I don’t want money. But give me one of your pictures. What’s money? In a week it will all be finished, but your picture will still be here.”
The artist was very pleased and thanked the farmer for saying such kind words about his pictures. The farmer smiled and answered, “It’s not that. I have a son in London. He wants to become an artist. When he comes home next month, I’ll show him your picture, and he will not want to be an artist any more, I think.”
小题1: Every day, the artist ___________.
A.helped the farmer to do some farmingB.went out to visit his friends
C.painted pictures outsideD.enjoyed the beautiful scenery
小题2: The artist wanted to pay the farmer, but the farmer ___________.
A.wanted nothing
B.wanted much more money
C.didn’t want any things at all
D.wanted one of his pictures instead of money.
小题3: After hearing the farmer’s words, perhaps the artist would be ___________.
A.sadB.happyC.thankfulD.excited

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:不详 题型:阅读理解

"BANG !" the door caused a reverberation(回声). It was just standing there, with father standing on one side, and I on the other side.
We were both in great anger. "Never set foot in this house again!" stormed father. With tears  welling up in my eyes, I rushed out of the flat and ran along the street.
The street lights were shining, causing rather sad feelings. I walked aimlessly.
A young father who held a child in his arms walked past me. I felt as if I saw my childhood from another space: happy and carefree.
But now ... I don't know whether it is because I have grown up or because dad is getting old.  We differ in our ways of thinking. He always puts his opinions of behavior on me. Whenever I do something wrong, he never turns a blind eye to it. We are just like two people coming from two different worlds. It feels like there is an iron door between us that can never be opened.
I walked aimlessly on the streets, without an exact place in mind. My heart was frozen on this hot summer night. As I walked on there were fewer and fewer people on the streets, until I had only the street lights to be with me. When I finally reached the high-rise apartment block in which I lived.
I saw that all the lights were off except the father's.
I thought to myself: "Is father waiting for me, or is he still angry with me?" "Am I wrong?" I whispered, maybe... With the key in hand, I was as nervous as I had ever been. At last, I decided to open the door. As soon as I opened the door tears ran down my cheeks. I suddenly realized that there was no iron door between us at all. Love - it's second to none.
小题1:Decide which is the best order of the following according to what happened in the passage.
a. I opened the door and father was waiting for me.
b. I had a quarrel with my father.
c. I walked about in the street without any aim.
d. I returned to my house and saw it was still brightly lit.
e. Sadly I ran out into the street.
A.b, e, d, c, aB.b, e, c, d, aC.b, e, a, c, dD.b, e, c, a, d
小题2:What made the writer think of his childhood?
A.The sight of the street lights.
B.The sight of the empty street.
C.The sight of a father with a child in his arms.
D.The sight of light in his own house.
小题3:What conclusion can you come to after reading the passage?
A.The father treats his son in an unfair way.
B.The father is actually kind to his son.
C.The father is neither kind nor cruel to his son.
D.The father is always finding fault with his son.

查看答案和解析>>

同步练习册答案