Judie is a good student. She usually gets up at half past six in the morning. She does morning exercises (锻炼) for half an hour. Then she reads English from 7:00 a. m. to 7:30 a. m. She has breakfast at home. She goes to school at 7:45 a. m. She has four classes in the morning. She usually has lunch at school, but on Sundays she has lunch at home with her family. She has three classes in the afternoon. She goes home at 5:00 p.m. She usually helps her mom cook dinner and has dinner at about 6:00 p.m. Then she does her homework from 7:00 p.m. to 9:00 p.m. She doesn’t like watching TV (看电视) in the evening.
1.What time does Judie usually get up?
A. At 6:00 a. m. B. At 6:30 a. m.
C. At 7:00 a. m. D. At 7:15 a. m.
2.What does Judie usually do at 6:45 a.m.?
A. Reads English. B. Has breakfast.
C. Does morning exercises. D. Goes to school.
3.How many classes does Judie have a day?
A. Four classes. B. Six classes.
C. Seven classes. D. Eight classes.
4.Where does Judie usually have lunch?
A. At home. B. At school.
C. At a restaurant. D. In the office.
5.What does Judie do in the evening?
A. Reads English. B. Does her homework.
C. Watches TV. D. Cooks dinner.
1.B 2.C 3.C 4.B 5.B 【解析】试题分析:短文介绍了好学生朱迪忙碌的一天。 1.题意:Judie通常什么时候起床?考查细节理解题。根据第二句She usually gets up at half past six in the morning.,可知选B。 2.题意:上午6:45Judie通常做什么?考查细节理解题。根据She usuall...科目:初中英语 来源:人教版2018届九年级下册英语 unit1 第5课时(SectionB 2a-2e)测试 题型:单选题
When you visit a museum, you should ___________ the instructions.
A. compare with B. look forward to C. pay attention to D. try out
C 【解析】句意:当你参观一家博物馆时,你应该注意要求。compare with和……作比较;look forward to期望,pay attention to注意;try out试验。根据When you visit a museum,可知参观博物馆时,应注意博物馆的要求,故选C。查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2018年春人教版八年级下册英语单元测试:unit9 Have you ever been to a museum 题型:单选题
Tourists can choose to visit Kunming ______ they like-spring, summer, autumn or winter.
A. whoever B. whatever C. whenever D. Wherever
C 【解析】试题分析:句意为:游客可以选择随时游览昆明——春天、夏天、秋天或冬天。whoever:无论谁,whatever:无论什么,whenever:无论何时,wherever:无论何地。根据语境可知,这里表示时间,故应选C。查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2018年春人教版八年级下册英语单元测试:unit3 Could you please clean your room 题型:单选题
Mary will make a plan as soon as she her homework.
A. finishes B. finish C. will finish D. finished
A 【解析】试题分析:句意:玛丽已完成作业他就将制定计划。as soon as引导的时间状语从句主语用一般将来时从句用一般现在时,she是第三人称单数finish要变单三式,故选A。查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:河南省周口市西华县2017-2018学年七年级上学期期末考试英语试卷 题型:阅读单选
请结合实际并选用下列提示词,以“My father”为题介绍你的爸爸,提示词:farmer/worker/diver/doctor...get up,go to work ,have breakfast/dinner , help...cook , watch TV。
要求:1. 介绍爸爸的职业、长相;
2.简述爸爸一天的活动;
3. 你是否爱你的爸爸;
4. 书写规范,卷面整洁,文中不得出现真实姓名;
5. 短文不少于70词。
_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
My father is a doctor. He has a big nose and two small eyes. He wears a pair of glasses. He gets up at half past six in the morning. He goes to work at 7:30. He has breakfast and lunch at his office. ...查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:河南省周口市西华县2017-2018学年七年级上学期期末考试英语试卷 题型:单选题
- do you think of this yellow skirt?
-Very nice.
A. Why B. Where C. What D. How
C 【解析】句意:——你觉得这条黄裙子怎么样?——非常好。考查固定句型。A. Why为什么,问原因;B. Where在哪里,问地点;C. What什么,问事物;D. How怎样,问方式。what do you think of…?你觉得……怎么样?属于固定句式。根据句意结构和语境,可知选C。查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:河南省周口市西华县2017-2018学年七年级上学期期末考试英语试卷 题型:单选题
The girl a red dress is my sister.
A. on B. in C. of D. over
B 【解析】句意:穿红裙子的那个女孩是我妹妹。考查介词辨析题。A. on在……上面,强调表面接触;B. in穿着,表穿戴;C. of……的,表所属;D. over在……上面,表示“越过”。in a red dress穿着红裙子,做girl的后置定语;根据句意和语境,可知选B。查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:外研社版英语七年级上Module 6 练习 题型:阅读单选
A great French writer has said that we should help everyone as much as we can because we often need help ourselves. The small can help the great. About this he told the following story.
An ant was drinking at a small river and fell in. She tried her best to reach the side, but she couldn’t move at all. The poor ant got too tired but was still doing her best when a big bird saw her. With a pity the bird threw a piece of wood into water. With it the ant reached the back again. While she was resting and drying herself in the grass she heard a man coming up. He was walking with shoes on his feet and a gun in his hand. As soon as he saw the bird, he wanted to kill her, and he would certainly do so, but the ant bit(咬) him in one of his feet and at the moment the bird flew away at once.
It was an animal much weaker and smaller than the bird herself that had saved her life.
1.According to(根据)the French writer, we often need help from others, so we should _______.
A. help others as much as possible
B. help the people who may be useful to us
C. get as much help as we can
D. first need to help ourselves
2.An ant fell into the river and couldn’t reach the side because_______.
A. she didn’t try to B. she tried hard
C. she didn’t cry for help D. she couldn’t move in it
3.Though the poor ant was too tried, she_______.
A. lost hope B. stopped trying C. stopped to rest D. went on trying
4.The sentence “We often need help ourselves.” In the first paragraph means “__”.
A. We often help ourselves B. We often need to help others
C. We often need other people to help them D. We ourselves often need help
5.The title(题目)of this story should be______.
A. Help B. Pity C. The ant D. The bird
1.A 2.D 3.D 4.D 5.A 【解析】文章通过讲故事,告诉我们帮助别人就是帮助自己的道理。 1.根据A great French writer has said that we should help everyone as much as we can because we often need help ourselves.故选A 2.根据S...查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:牛津译林版2018届英语九年级英语(下)第四单元综合测试卷 题型:单选题
一You look so ,Tom.
一Yes. The journey was . Climbing the hill almost killed me.
A. tired; tired B. tiring; tired
C. tired; tiring D. tiring; tiring
C 【解析】句意:——汤姆,你看起来很疲倦。——是的,旅程太让人厌倦了。爬山几乎把我累死了。tired修饰人,表示感觉疲倦;tiring修饰物,表示令人厌倦的;第一空用tired表示“人看起来疲倦”,第二空用tiring表示“journey令人厌倦的特性”,故答案选C。查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com