精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
11.When we say someone is in a blue mood,it means he or she is unhappy or sad.Are you feeling a little blue?Here are some fast and easy ways to cheer you up.
Exercise
When you exercise,your brain gives out a chemical called Endorphin (内啡肽).This chemical makes you feel happy.That is why exercise is good for you.
Have a talk
If something or somebody is troubling you.don't quarrel with other people to relax yourself.It is a good idea to have a heart-to-heart with a friend or a family member.Tell them your feelings.A chat is a useful way to make you feel better.
Have some bobbies
For example,playing pop music,drawing something or listening to your favorite music will make you smile.Act like an artist.Draw,paint or make something.Being active and creative makes you feel more satisfied and less nervous.
Laugh more
Laughing is the best way to improve your moods.Children laugh about 400times a day.Adults only laugh about 20times a day.What happen?Experts say if we laugh more,we will be happier and healthier.
Think positively
Close your eyes and imagine a beautiful scene or a time.Never think about anything terrible that you can't change.What's more,leave your flat and go outside.Sun and fresh air are good for you.Be a kid for a day.Play games,watch comedy movies or read jokes online.
Title:(66)Ways to cheer you up
Exercise●It is good for you to exercise.
●The chemical your brain(67)givesout makes you feel happy.
Have a talk●Don't quarrel with others to(68)relax yourself.
●(69)Have a heart-to-heart talk can make you feel better.
Have some(70)hobbies●Doing your favorite things will make you smile.
●Being active and creative makes you feel more satisfied and less(71)nervous
Laugh more●It's happier and(72)healthier for us to laugh more every day.
●Children laugh(73)more times a day than adults.
Think positively●Close your eyes and(74)imagine a beautiful scene.
●Leave you flat and go(75)outside to do you favorite things like playing games,watching comedy films or reading jokes.

分析 【文章大意】这篇文章主要介绍了让你高兴起来的五个快速简单的方法.他们分别是:第一,锻炼,锻炼能产生内啡肽,让你兴奋起来.第二,与人交谈.交谈是很有效的方法让你开心.第三,有一些爱好.这会让你更活跃和具有创新意识,使得你对自己更满意.第四,多笑笑.每天多笑笑,会让你更开心,更健康.第五,积极的思考.想象一些美好的、你最喜欢的事物.

解答 66.答案为Ways.文章拟题.根据"Here are some fast and easy ways to cheer you up,我们可以知道,这篇文章主要讲的就是介绍让你高兴起来的几个方法,所以文章标题可以是Ways to Cheer you up.故填Ways.
67.答案为gives.细节理解题.根据"When you exercise,your brain gives out a chemical called Endorphin",我们知道你大脑会散发出一种叫做内啡肽的物质,所以填gives,you brain gives out做后置定语修饰The chemical.故答案为gives.
68.答案为relax.细节理解题.根据"If something or somebody is troubling you.don't quarrel with other people to relax yourself",我们知道不跟人吵架会让你觉得身心轻松.故答案为relax.
69.答案为Have.细节理解题.根据"It is a good idea to have a heart-to-heart with a friend or a family member.Tell them your feelings,我们知道来一场促膝长谈,会让自己开心,所以应该填Have,根据上面Don't quarrel判断此处应为祈使句,所以使用Have的动词原形.故答案为Have.
70.答案为hobbies.细节理解题.根据第三条建议"Have some hobbies"得出此处答案.故答案为hobbies.
71.答案为nervous.细节理解题.根据"Being active and creative makes you feel more satisfied and less nervous",我们可以得知活跃创新会让你更易满足,不会再那么紧张,故答案为nervous.
72.答案为healthier.细节理解题.根据"Experts say if we laugh more,we will be happier and healthier",我们可以得知每天都笑的话,会让我们更加开心和更加健康,所以此处缺少的单词应该是healthier,故答案为healthier.
73.答案为more.推理判断题.根据"Children laugh about 400times a day.Adults only laugh about 20times a day",我们可以得知,小孩每天笑的次数远远多于一个青年人,所以应该是笑的比青年人多,根据空格处后"than"的理解,空格处为一比较级,所以根据题意,more比较合适,故答案为more.
74.答案为imagine.细节理解题.根据"Close your eyes and imagine a beautiful scene or a time",我们可以得知此条建议你闭上眼睛,想象一个美好的场景.空格处缺少动词imagine,所以答案为imagine.
75.答案为outside.细节理解题.根据"What's more,leave your flat and go outside.Sun and fresh air are good for you.Be a kid for a day.Play games,watch comedy movies or read jokes online",我们可以得知,离开你的公寓,到外面去,就当一天的小孩,玩游戏、看喜剧等,所以此处应该太难outside符合文意.故答案为outside.

点评 快速阅读全文,把握文章大意,然后阅读题目,联系上下文思考答案,同时考虑答案的正确形式.任务型读写重要的是把握住文章细节.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

1."They have a lot to eat and drink."It is a structure of _      _.
A.S+V+PB.S+V+IO+DOC.S+V+DO+COD.S+V+DO

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

2.By the time the visitors arrived,Philhad cleaned(clean) up the house.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

19.The paper cup is used to drink water.(改成同义句)
The paper cup is usedfordrinkingwater.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

6.---I feel really tired.
---___________________(  )
A.Lucky you!B.You'd better work harder.
C.Congratulation!D.Why not go and have a reat

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

16.Many people travel to different places in the world by air.Usually it takes a long time,perhaps half a day,for passengers to stay in the plane.So airlines(航空公司)offer passengers food.But it is common that they feel bad about food taste.Do you agree?
To solve this problem,airlines try hard to improve their food.They would like to do so because they don't want to lose customers.
However,according to scientific research,part of the reason why plane food tastes bad is that at high altitude(海拔)we can not taste things as well as we do on the ground.Also scientists have found that our noses become very dry even before a plane takes off.As the plane moves up,the change in air  pressure(气压)reduces one third of the sensibility(感觉)of our taste buds(味蕾).So our taste buds become senseless.The sad face,however,is that our noses don't know it.
All of these help explain why food on the plane tastes so bad.They also help explain why airlines choose to offer passengers salty and spicy(辛辣的)food.Without doing so,the food would be tasteless.
Now there are many researches on this.According to one of them,some volunteers are asked to lie with their feet higher than their heads for weeks.And scientists write down their feelings about food taste.
Though scientists try their best,it is not as easy as they thought.Because they can't deal with the special environment successfully,such as the change in air pressure,making food taste good is still hard for them.

61.In Paragraph 2,"this problem"meansB.
A.passengers stay long in the plane
B.food on the plane tastes bad
C.passengers have no food to eat
D.food on the plane is expensive
62.What do airlines do to solve this problem?C
A.Get more customers.
B.Offer more food.
C.Improve their food.
D.Reduce the ticket price.
63.As the plane moves up,the change in air pressure reducesB of the sensibility of our taste buds.
A.half         
B.one third
C.one fourth   
D.one fifth
64.Why do scientists feel it hard to made food on the plane taste good?D
A.The volunteers don't know about food taste.
B.The volunteers don't understand them.
C.They can't find enough volunteers.
D.They can't deal with the special environment successfully.
65.What is the best title of the passage?A
A.Taste of Airplane Food
B.Airplane Travel
C.Scientific Research on Noses
D.The Change in Air Pressure.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

3.If you are planning a trip to a place of interest,you'd better look in your local library           a book about it.(  )
A.onB.atC.toD.for

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

4.
better     culture     make noise     together     sounds interesting
A:Tom,you look worried.Why?
B:I'm going to have a meal at a Chinese friend's house and I don't know what I should do.
A:I have been to China three times and I know some Chinese table manners.
B:Oh,that's great!I've heard that it's OK to (51)make noise when you eat in China.
A:I guess so,but it depends.When you eat noodles,for example,you have to make noise.
B:What do you mean"have to"?
A:It's said that noodles taste(52)better that way.It shows that you enjoy the food.
B:That (53)sounds interesting.
A:Is it OK that I eat the food fast and leave the table early?
B:Not at all.In Chinese (54)culture,elder people are highly respected,you must wait for the elder to hold their chopsticks first.And you should eat neither too fast nor too slowly.You should stay with the elder.When they finish the meal,you can get up (55)together.
A:Oh,that's quite different from ours.Thank you very much for your advice.
B:My pleasure.Please enjoy your meal.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:单词造句

5.There is a car under the tree.

查看答案和解析>>

扫码下载作业精灵
同步练习册答案