从方框中选择恰当的句子补全对话。
A: Hello! 1.
B: Hello! I’m going to visit the Summer Palace. 2.
A: Yes, I’d love to. But how can we get there?
B: 3.. It’s not far from here.
A: 4.
B: We can see some works of art and enjoy the sights there.
A: 5.
B: At 8:00 tomorrow morning at the school gate.
A: OK. 6.
B: See you.
A. We can ride bikes there.
B. Would you like to go with me?
C. What’s your plan for the weekend?
D. See you tomorrow.
E. When and where shall we meet at the weekend?
F. What can we do there?
1.C 2.B 3.A 4.F 5.E 6.D 【解析】本文是两个人之间的对话,他们计划在周末去颐和园。 1.C 根据I’m going to visit the Summer Palace.“我打算去参观颐和园”可知此处询问他的计划打算,故选C。 2.B 根据Yes, I’d love to.“是的,我愿意。”可知此处是一般疑问句,询问...科目:初中英语 来源:江苏省苏州市区2017-2018学年第一学期九年级英语期末考试试卷 题型:单选题
People all thought him _________ and recommended him as the chairperson.
A. successful B. was successful C. success D. was a success
A 【解析】句意:人们都认为他是成功的,因此推荐他当主席。successful成功的,形容词;was successful是成功的,系表结构;success成功,名词;was a success是一个成功的人,系表结构。句中使用的句型是think sb.+形容词作宾语补足语,认为某人是…的。故应选A。查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2017-2018学年七年级英语下册(冀教版)Unit 8 Summer Holiday Is Coming!过关测试 题型:单选题
Look at that lovely girl. She always has a big smile ________her face.
A. in B. to
C. at D. on
D 【解析】句意:看那个可爱的女孩,她脸上总是带着灿烂的笑容。A. in在……里;B. to到;C. at在;D. on在……上。on one’s face在某人的脸上,故答案为D。查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:牛津译林版七年级下册英语 Unit 3 Welcome to Sunshine Town-Reading 同步检测 题型:阅读单选
My name is Peter. I was born in Paris. When I was three, my family moved to London. We stayed there for one year then my dad had to move to New York. We spent about two years there. I moved to Shanghai last May and I like the new country very much.
I study at an international school in Shanghai. There are people from nearly all parts of the world. I like my school very much and I can learn many things. I love learning Chinese and keep practising it with my classmates. After school, my favourite sport is football. I like drawing and painting, too.
Shanghai has four seasons and I like spring best here, because I can go out in the evening and play with my friends. In my hometown, the summers are hotter than Shanghai but the winters are not so cold as they are here.
Shanghai is like a small world where all kinds of people and food can be seen. I like being part of it and I am very happy to stay here.
1.The word "international" means_______ in Chinese.
A. 当地的 B. 网络的 C. 国际的 D. 乡村的
2.What does Peter like doing best after school?
A. Playing football. B. Drawing.
C. Painting. D. Doing his homework.
3.Which of the following is TRUE?
A. Peter was five years old when he lived in London.
B. Peter often speaks Chinese with his classmates.
C. Peter likes summer best in Shanghai.
D. You can only see Chinese people and Chinese food in Shanghai.
1.C 2.A 3.B 【解析】 试题分析:彼特出生在巴黎,现在上海的一所国际学校上学。经常与同班同学一起练习说汉语,放学后,彼特最喜欢踢足球。彼特已经深深地喜欢上上海这座城市。 1.C词意猜测题。根据短文中的句子“There are people from nearly all parts of the world.”有来自世界各地的人。可推测这所学校是一所国际学校...查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:牛津译林版七年级下册英语 Unit 3 Welcome to Sunshine Town-Reading 同步检测 题型:单选题
--- What's your plan for the weekend?
--- .
A. l watch a movie B. I'm watching a movie now
C. I'm going to watch a movie D. l watched a movie
C 【解析】句意:——你周末的计划是什么?——我打算去看电影。根据What's your plan for the weekend?可知周末的计划,应用一般将来时be going to,故选C。查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2018春人教英语七下Unit7同步练习(缺答案) 题型:英汉互译:单词/短语
1.正在下雨_________________
2.正在下雪_________________
3.多云的___________________
4.晴朗的 __________________
5.刮风的___________________
6.天气_____________________
7.下雨;雨__________________
8.Boston ___________________
9.Moscow __________________
10.Toronto___________________
1.It’s raining. 2.It’s snowing. 3.cloudy 4.sunny 5.windy 6.weather 7.rain 8.波士顿 9.莫斯科 10.多伦多 【解析】 1.be doing正在做,表示“正在下雨”,故为It’s raining. 2.be doing正在做,表示“正在下雪”,故为It...查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:牛津译林版2018届七年级英语下册Unit1 Dream Homes 单元综合检测 题型:阅读单选
One day , a young man goes to an old man. The old man is wise and he knows everything.
He looks up into the old man’s eyes and says, “I know you’re a very wise man. I’d like to know the secret of life.”
The old man looks at the young man and answers, “I am thinking about that all my life. The secret is four words. The first word is think .Think about what you want to get from life. The second is believe. Believe in yourself, and don’t care too much about what other people say. Just do your best. The third is dream. Dream about the things you love. Hold on to your dream, and never give up when you meet difficulties. The last is dare. Dare to make your dream come true. ”
The young man nods(点头) his head and leaves happily.
1.What does the underlined word “wise” mean in Chinese?
A.有智慧的 B. 愚蠢的 C. 诚实的 D. 和善的
2.The second word to tell the secret of life is ________.
A. think B. dream C. believe D. dare
3.The old man tells the young man that he should hold on to his dream. That means ________.
A. he should dream at night.
B. he should have dreams.
C. he should never give up.
D. He should tell others about his dream.
4.Which of the following is NOT true according to the passage?
A. The old man knows everything.
B. The old man doesn’t answer the young man’s question.
C. The young man wants to know the secret of life.
D. The old man tells the young man four words about the secret of life.
5.What’s the passage mainly about?
A. Meet different kinds of difficulties.
B. Hold on to your dream .
C. Believe in yourself.
D. The secret of life
1.A 2.C 3.C 4.B 5.D 【解析】 试题分析:短文通过睿智的老人回答一个年轻人询问人生的秘密的问题,阐述了人生的秘密是:思考,自信,梦想及勇敢。 1.A词义猜测题。根据后文老人知道一切,可以推测老人是有智慧的。故选A。 2.C细节理解题。根据The second is believe.,故选C。 3.C细节理解题。根据Dream ...查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:牛津译林版2018届七年级英语下册Unit1 Dream Homes 单元综合检测 题型:单选题
He has sons and his son is twelve years old.
A. three; first B. third; one C. three; one D. third; first
A 【解析】句意:他有三个儿子,他的第一个儿子12岁了。three基数词,三,后跟可数名词的复数;one基数词,一,表示数目;first序数词,第一,表示顺序,后跟单数名词。故选:A。查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:牛津译林版2018届七下Unit3Comic stripReading2测试卷 题型:单选题
I go to school .
A. on feet B. by foot C. by a bike D. on foot
D 【解析】句意:我步行去上学。on foot步行;by bike骑自行车。故选D。查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com