精英家教网 > 初中英语 > 题目详情

【题目】

Supermarket A

Business Hours530 a.m.~1030 p.m.

Eggs (1 kilo)4.90

Apples(1 kilo) 2.00

Pork (1 kilo)16.80

Tomatoes(1 kilo) ¥1.81

Conditions(环境) Very good

Service(服务)Good

Supermarket B

Business Hours600 a.m.~1000 p.m.

Eggs ( 1 kilo) 4.50

Apples (1 kilo) 1.97

Pork (1 kilo)16.20

Tomatoes (1 kilo) ¥1.74

ConditionsVery good

Service(服务) Good

Supermarket C

Business Hours500 a.m.~1030 p.m.

Eggs (1 kilo)4.70

Apples (1 kilo) 2.10

Pork (1 kilo)16. 80

Tomatoes (1 kilo) 1.80

Conditions Need to improve(改善)

Service(服务)Just so-so

Supermarket D

Business Hours 630 a.m.~930 p.m.

Eggs ( 1 kilo)6.60

Apples (1 kilo) 1.90

Pork(1 kilo) 16.60

Tomatoes (1 kilo) ¥1.78

Conditions Just so-so

Service (服务) Bad

【1】From above we know the business hours of is the longest(最长).

A. Supermarket A B. Supermarket B

C. Supermarket C D. Supermarket D

【2】The price(价格)of the pork in is the same(一样) as that in .

A. Supermarket A Supermarket B

B. Supermarket A Supermarket C

C. Supermarket B Supermarket D

D. Supermarket C Supermarket D

【3】Eggs in are dearer(贵) than those in any other supermarket.

A. Supermarket A B. Supermarket B

C. Supermarket C D. Supermarket D

【答案】

【1】C

【2】B

【3】D

【解析】

试题分析:短文大意:本文叙述了四个超市中不同的东西,它们在各个超市的价格以及不同的超市的各自的营业时间等。

【1】C细节理解题。根据Supermarket A Business Hours530 a.m.~1030 p.m.可知A超市的营业时间是上午5:30-晚上的10:30。根据Supermarket B Business Hours600 a.m.~1000 p.m.可知B超市的营业时间是上午6:00-晚上的10:00。根据Supermarket C Business Hours500 a.m.~1030 p.m.可知C超市的营业时间是上午5:00-晚上的10:30。根据Supermarket D Business Hours 630 a.m.~930 p.m..可知D超市的营业时间是上午6:30-晚上的9:30。因此可知C超市的营业时间最长。故选C。

【2】 B细节理解题。根据Supermarket A Pork (1 kilo) ¥16.80,和Supermarket C Pork (1 kilo)¥16.80 可知,超市A与超市C的猪肉价格相同。故选B。

【3】D细节理解题。根据Supermarket D Eggs ( 1 kilo) ¥6.60,而其它超市的鸡蛋价格都低于6.60元。可知选D。

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】任务型阅读

阅读下面短文,根据短文中的信息完成文后表格。(每空一词)

What is a hurricane(飓风)?

You may already know that hurricanes are storms. They can cause terrible waves,wind,and rain. They happen during “Hurricane Season”, which is from June 1st until November 30th in the Atlantic Ocean(大西洋)and from May 15th until November 30th in the Pacific Ocean(太平洋).

Kinds of Hurricanes

There are five kinds of hurricanes, which are based on wind speeds. It helps people know how much damage(危害)a hurricane may cause because the greater the wind speed is, the more dangerous the storm is. For example, a kind of hurricane has winds over 155 miles per hour, which are strong enough to destroy the buildings along the shorelines completely.

Hurricane dangers

When a hurricane happens together with heavy rainfall, there can be a terrible flood. The centre of a hurricane is called the eye. While most of a hurricane has dangerous strong winds, the eye is actually(事实上)a calm area in the storm. When the eye of a hurricane passes over land, people might think that it’s over, but before long the wind and rain increase again as the second part of the hurricane moves through.

Hurricane safety tips

There is no way to stop a hurricane or make it change direction, so if you ever find yourself in the path of a hurricane, be sure to remember the following safety tips.

Be sure you have a radio, batteries, fresh drinking water, and enough food.

Tell neighbours, friends, and family members your emergency plans. Tell them where you’ll go if you need to leave your home.

If you live near the ocean, leave your home and travel to a safe place. You could stay with a friend or a family member, in a hotel/motel, or in an emergency shelter area.

Stay inside during the storm. You could be badly injured(受伤)if you go outside.

Hurricanes

Characteristics

“Hurricane Season” usually lasts about【1】months in the AtlanticOcean and 6.5 months in the Pacific Ocean.

Hurricanes are the2of terrible waves, winds and rain.

Kinds

There are five kinds of hurricanes.

Different hurricanes have different3speeds.

A kind of hurricanes can destroy all the4along the shorelines.

5

When a hurricane comes together with heavy rain, a terrible 6 may happen.

The eye is the 7 of a hurricane. Soon after it passes, the wind and rain increase again.

Safety tips

It’s8 to stop a hurricane or change its direction.

Don’t forget the safety tips if you find yourself in the 9 of a hurricane.

Take necessary things. Tell people your emergency plans. Travel to a safe place. Stay 【10 during the storm, or you could be hurt.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】I told my friend Graham that I often ride a bike for two miles from my house to the town , but unluckily, there is a big hill on the road and I always s ____ a lot of time getting over it. He answered, "You are l _____." He said, “you should be glad to have the extra exercise that the hill p___I often felt sad as I got to the hill. But now I tell m______the following: This hill will exercise my heart and legs. It will help me to lose w_____ and get fit. It will mean that I live longer than others. This hill is my f ____ . Finally as I rode my way up the hill, I began to think why people pay money to go to a gym (健身房) and sit on exercise bicycles w______moving around when I can get the same exercise and enjoy the beautiful countryside for free. I have a big smile on my face as I reach the t_______of the hill.

We should believe that there is nothing d in the world if we put our hearts into it. If you try your best, you will be h every day.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】Cindy is my good friend. She has a sister and a brother. Jennifer is her sister and Victor is her brother. They are in a school. Cindy and Jennifer can sing and dance. Cindy can also play the guitar, but Jennifer can’t. Victor, Cindy and Jennifer can play chess, but Cindy doesn’t play with Victor. She likes playing with Jennifer because Jennifer plays worst (最糟糕) of the three. Victor plays sports every day. He can play basketball very well. But Victor’s favorite sport is soccer, not basketball. He is in the school sports club. And he often plays in soccer games.

根据以上短文内容,判断下列句子是否符合短文内容,符合的填“A”,不符合的填“B”

1Cindy’s parents have two daughters and a son.

2Jennifer can sing, dance, play chess and play the guitar.

3Cindy doesn’t like playing chess with Victor because he can’t play it well.

4Victor likes playing sports.

5Victor is short, so he can’t play basketball well.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】 This kind of bag is nice but it only ____ me ten yuan.

A. spends B. takes C. costsD. pays

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】词语运用

根据所提供的语篇内容用方框中所给出的词填空使短文意思通顺、正确、连贯。方框中有两个词是多余的。

makeprogramcarefultoostarttakespendlittlecomeateithergood

2017 is coming. That’s to say that some things will come to an end(结束) and some things will 【1】 . It’s time for us 2 New Year’s resolutions. Well what are my New Year’s resolutions?

As for studying I’m not good 3 history. In the 4 year I will study hard at it. In English I’m not good5 . To improve(提高) it I plan to listen to the teacher 6 in class and watch more English TV 7 . I think good health is very necessary. So I plan to eat fast food8 and exercise more. Of course I 9 more time helping my parents with housework.

I promise(承诺) I will try my 【10 to make my dream come true.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】—What do you plan to do on the May Day holiday?

—I have no idea.Probably,I will spend it by doing many papers.

A.three day’s B.three days

C.three-days D.three-day

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】 Jinxin Clothes Store

Thing

Color

price

hat

Yellow, blue, black

¥7

trousers

Black, blue, white, yellow

¥15

socks

White, black

¥3

sweater

Red, white, green

¥13

T-shirt

Blue, green, yellow

¥8

1Which is the cheapest(最便宜的)?

A. trousers B. sweater C. hat D. socks

2Three sweaters and two pairs of trousers are ___ yuan.

A. thirty B. sixty C. sixty-nine D. seventy

3You can`t buy ___in Jinxin Clothes Store.

A. red sweaters B. black socks

C. green T-shirts D. red trousers

4If(如果) you like white and you have six yuan, you can buy ____.

A. a T-shirt B. a sweater

C .two pairs of socks D. a pair of trousers

5If you have 15 yuan ,you canbuy ______.

A. a hat and a T-shirt

B. a pair of trousers and a T-shirt

C. a pair of trousers and a sweater

D. a pair of socks and a white sweater

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】---He seldom spends money buying new clothes or going traveling, ______ he?

---______. He can’t save a coin, though.

A. does; No B. does; Yes

C. doesn’t; No D. doesn’t; Yes

查看答案和解析>>

同步练习册答案