分析 短文讲了作者上大学的一些事情,作者认为大学里的老师很优秀,学生很勤奋,希望自己不断的提高.
解答 答案:61.He is a college student.细节理解题.根据第一段第一句Now I have been in college for seventeen days and already got used to the new life here.现在我已经上大学十七天了,已经习惯了这里的新生活.可知作者是大学生.故答案为He is a college student.
62.For more than 20 minutes.细节理解题.根据第一段第二行句子It takes me more than 20minutes to go to the classroom from my dormitory(宿舍).从我的宿舍到教室要花20多分钟的时间.可知要花20多分钟的时间.故答案为For more than 20 minutes.
63.Training students'ability of learning.细节理解题.根据第二段第一行句子And teachers here pay much attention to training students'ability of learning.这里的老师们非常重视培养学生的学习能力.可知培养学生的学习能力.故答案为Training students'ability of learning.
64.They are so harding-working.细节理解题.根据第三段句子Some of them are so hard-working that they make me really surprised.他们中的一些人如此勤奋,使我感到非常惊讶.可知作者认为他们很勤劳.故答案为They are so harding-working.
65.Yes,he does.细节理解题.根据最后一段句子In a word,I feel happy to study in this school with these excellent teachers and classmates.总之,我很高兴能和这些优秀的老师和同学一起在这所学校学习.可知作者很喜欢这个大学.故答案为Yes,he does.
点评 做题时首先对原文材料迅速浏览,掌握全文的主旨大意.其次,细读题材,各个击破.掌握全文的大意之后,细细阅读材料后的问题,弄清每题要求后,带着问题,再回到原文中去寻找、捕获有关信息.
科目:初中英语 来源:2016-2017学年陕西西安市七年级上第二次月考英语试卷(解析版) 题型:单项填空
— Let’s play ping-pong. —_________.
A. Thank you B. Sounds good
C. Sound good. D. That’s right.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:改错
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| 1.WAITER WANTED Are you hard-working?Do you like to work in the restaurant?If your answer is"Yes",then we have a job for you as a waiter.Call AL Hotel at 8556779. | 2.REPORTER WANTED Do you like to talk with people?Do you like to write stories?If you want to work for our magazine as a reporter,please call Karen at 8558366. |
| 3.HELP WANTED Do you like babies?Can you look after one baby for two days?If you are sure to take good care of the baby,please call us at 8766588. | 4.CLEANER WANTED Can you make a large house clean and tidy?If you hope to get the job paid at 20once a day,call us this evening 18:00-20:00. Tel:8633800. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
| hundred bored more they finish |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | in | B. | at | C. | on | D. | During |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | failure | B. | success | C. | award | D. | progress |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | .gets to;meet | B. | will get to;meet | ||
| C. | .will get to;will meet | D. | gets to;will meet |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com