精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
1.THE SCHOOL NEWS                      
June 8th,2011
﹡School trip on Children's Day.They went to Blue Water Aquarium by bus.The teachers were very happy because the students cleaned the buses after the trip.
﹡Sixteen visitors from America arrived at our school on June 3rd,Saturday.And they have visited a few places of interest in Beijing.
﹡Here's good news for football fans!A football match will be held between Class 1and Class 3in our school on June 16th.We hope you have a good time.
﹡There'll be a concert in our school on June 30th.Some students will show their talents by singing,dancing and playing the piano at the music hall.

43.The studentsC on Children's Day.
A.visited Beijing
B.watched a match
C.took a trip
D.gave a concert
44.Sixteen visitors fromB arrived at our school.
A.China  
B.America  
C.England  
D.Germany
45.On June 16th,there'll be aA match in our school.
A.football
B.basketball
C.volleyball
D.table tennis
46.On JuneD,there'll be a concert in our school.
A.1st    
B.16th     
C.9th     
D.30th.

分析 本文主要谈论的是学校的4条新闻,第一条新闻是学生在六月一号儿童节那天去了海洋公园旅行,玩得很开心,第二条新闻是16名美国游客到访我们学校.第三条新闻为足球比赛,第四条新闻是音乐会.

解答 43.C细节理解题.根据School trip on Children's Day.可知孩子们在儿童节要去旅行,故选C.
44.B细节理解题.根据Sixteen visitors from America arrived at our school on June 3rd可知来自美国的16个学生要来我校,故选B.
45.A细节理解题.根据Here's good news for football fans!A football match will be held between Class 1and Class 3in our school on June 16th.可知6月16日将要有一场足球赛,故选A.
46.D细节理解题.根据There'll be a concert in our school on June 30th可知6月30日将要有一场音乐会,故选D.

点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,选出符合文章内容的正确选项.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

7.He grew up in Beijing.(否定句)
Hedidn'tgrow up in Beijing.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

12.用括号中所给单词的形式填空,使语篇意思完整,必要时请用否定式.
In the modern world,advertising is everywhere!Some people think that ads (76)are(be) great.But others hate ads,saying that they make our (77)cities(city) and countryside look ugly.It's(78)true(truly) that some ads can be very useful.For instance,they can help you (79)compare(compare) two different products and save money.When prices (80)are listed(list),you can go to the store with the (81)lowest(low) price.However,some advertising can be confusing or(82)misleading(leading).Sometimes the picture in an ad looks a lot better than the real thing.At other times,the words(83)sound(sounds) good but don't really tell you anything about the quality of the product.So(84)you(your) have to be careful.(85)Don't let(let) their words and pictures fool you.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

9.A.looking forward to
B.expect
C.usually
D.root
E.such as
The meaning of the word"volunteer"may be a little different in different countries,but it (55)C  means"one who offers his or her services."There are many different ways in which people can volunteer,(56)E  taking care of sick people,working in homes for homeless children,and picking up garbage from beaches and parks.Voluntee rs may work within their own countries or in other c ountries.They are often people with a strong wish to help those who are less fortunate than themselves.Volunteers don't (57)B any kind of pay.
At the (58)D of volunteering is the idea that one person may have the ability to offer services that can help other people.Tracy,a good friend of mine,however,recently came back from India with a new idea of what being a volunteer means.She worked for two and a half weeks in one of Mother Teresa's homes in Calcutta.The following is her story.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

16.
46.If you want to buy apples,you should go toB.
A.Marsha's House    
B.Country Life Market
C.Wawa Village      
D.Next Wave Music Store
47.The above four forms areC.
A.novels    
B.notes    
C.advertisements     
D.letters
48.Which of the following is Not Right?D
A.Marsha's House may be a hotel.
B.Arnold Swenson may be a musician.
C.You can take your pet to Wawa Village if you are on a vacation.
D.You can get a present if you get to Next Wave Music Shore before 7:00a.m.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

6.MOVIE GUIDE THURSDAY
Rush Hour 15:00 23:00
Action Movie
Do you like Jackie Chan?Rush Hour is another movie of his.It's so exciting.Come and have fun.
My Life as McDull 9:00 13:00
Cartoon
McDull is a little pig.He's kind of silly but he's very cute.Do you want to be happy with him?Be sure to see it!
Mr Bean 11:00 19:00
Comedy
Rowan Atkinson is a great actor.His movie Mr Bean is coming.It's very funny.Don't miss it.
Harry Potter III 17:00 21:00
Science Fiction(科幻片)
Now Harry Potter has been in the wizardry school for three years.He begins a new life.How is everything going?

31.What kind of movie is Mr Bean?C
Action movie.
B.Cartoon.
C.Comedy.
D.Science fiction.
32.B is most likely to be popular with children between 3and 4years old.
A.Rush Hour    
B.My life as McDull   
C.Mr Bean  
D.Harry Potter III
33.After I finished my supper at half past 7on Thursday,I could choose to enjoyC.
A.Harry Potter III or Mr Bean      
B.Rush Hour or My life as Mc Dull
C.Harry Potter III or Rush Hour   
D.My life as Mc Dull or Mr Bean
34.A is the main character of Rush Hour.
A.Jackie Chan    
B.Rowan Atkinson    
C.McDull      
D.Harry Potter
35.You can see Harry Potter III atD.
A.3:00pm    
B.9:00am     
C.5:00am    
D.9:00pm.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

13.这个小女孩没能爬到山顶.The little girl failed to climb up to the top of the hill..

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

10.接着跑,别停下来.
Justgo on running,and don'tstop.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:句型转换

11.I usually use the computer  to send and receive e-mails.(对划线部分提问)
Whatdo you usually use the computerto do?

查看答案和解析>>

同步练习册答案