分析 公主和青蛙 订票信息
日期:7.30-8.8 星期五早上10:00,下午7:00.星期六到星期日,早上10点,下午2点,下午7点.
地点:滨海剧场
时间:一个半小时
票价:一个儿童或成人25美元(白天演出).一个儿童或成人35美元(晚上演出)
家庭套餐:4张票85美元,(早上10点,下午2点的演出).4张票120美元(下午7点的票)
关于迟到的规定:请准时到达.迟到者不允许进场,直到表演中有一个适当的时间才可进场.
关于儿童:出于对其他观众的礼貌,3岁以下的儿童不能进场.
电话:617-219-4300.
解答 56.B.细节理解题.题干意为:这场表演上映多少天?根据Dates:30th,July-8th,August这场表演上映10天.
57.A.细节理解题.题干意为:每场表演持续多长时间?根据Duration:1.5 hours可知每场表演持续一个半小时.
58.C.数字计算题.题干意为:如果一家4口晚上去剧院,他们必须付___美元的票价.根据票价信息可知儿童或成人晚上去看表演,一人35美元,那么4人就是140美元;家庭套餐里一家4口晚上要去看表演则是120美元,那么至少要花费120美元,故选择C.
59.D.细节理解题.题干意为:____不能进入剧院.根据children below three years will not be allowed in.可知3岁以下的儿童不允许进入剧场,故选择D.
60.B.细节理解题.题干意为:哪个信息在广告中不能找到?电影的名字是The Princess and The Frog,电话号码是617-219-4300,剧院的名字是Esplanade Theatre,故ACD三项内容都可在文中找到,但文中并未提及导演的名字,故选择B.
点评 本题是一篇图表广告,主要介绍了《公主和青蛙》表演的相关信息和规定.文章短小,内容较简单,练习题以细节理解题为主,只要认真阅读文章,理解大意,仔细审题,在文中准确定位信息即可作出选择,难度一般.对于这种图表应用文,考生做题时一定不要遗漏文中的任何信息.
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:书面表达
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Over 1.3m in height | £19.45 |
| Under 1.3m in height | £16.95 |
| Under 1.0m in height | Free |
| Seniors(老年人)/Disabled/Only 2carers(陪护者) | £10.95per person |
| Family ticket for 3 | £49.50 |
| Family ticket for 4 | £66.00 |
| Family ticket for 5 | £82.50 |
| Family ticket for 6 | £99.00 |
| Family ticket for 7 | £115.50 |
| Over 1.0m in height | £15.95per person |
| 12-20 | £13.95 | 12-20 | £14.95 |
| 21-99 | £12.45 | 21-99 | £13.95 |
| 100+ | £11.95 | 100+ | £12.95 |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Charles,15,the U.S.: I have been a member of the Table Tennis Club for some time.Playing table tennis can help me to relax after a busy day of school work.I often win the school table tennis competition with my best friend.I enjoy the feeling of winning and relaxation. |
| Tom,15,the U.K.: I'm interested in the Chinese martial arts (武术),so I joined the Tai Chi Club.In the club,our teacher teaches us the history of tai chi and how to do tai chi.I like the way of moving my arms and legs slowly and easily.It can also improve my health. |
| Xu Lifei,14,China: Reading and writing are my favorite things to do,so I chose the Reading Club.I have learned a lot from what I read and from our discussions among the club members after reading.I've also found myself able to read faster and understand better.And my writing is getting better,according to my language teacher. |
| Amy,13,Canada: I joined the school's Chess Club because I really like playing the game.Our club holds meetings once a week.We play chess against club members and talk about the famous chess players in the world and their classic matches.Our club is always full of fun and intelligence (智慧). |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Basketball Court Let's play basketball | 3:00p.m.-10:30p.m.Tel:3757682 | |
| Swimming Pool It's really cool | 4:00p.m.-11:00p.m.Tel:3757442 | |
| Free Classes Dance and tennis | Dance 8:00a.m.-12:00a.m.x*k.Com] | Tel:3757465 |
| Tennis 1:00p.m.-5:00p.m. | ||
| Kids Club You can make friends here | 1:00p.m.-5:00p.m.Tel:3759876 | |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | three thousands | B. | thousands of | ||
| C. | thousand of | D. | three thousands of |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com