| A.You must also try your best to protect your eyes from harmful things B.Being happy all the time can be helpful to a person's eyesight,too C.And you should do eye exercises because exercise protects your eyesight,too D.Natural eye care should be put in a number one place E.There are several causes leading to your poor eyesight |
分析 【文章大意】这篇文章主要讲述了保护眼睛的重要性.以及保护眼睛的方法有:多吃健康的食物、多吃含有维生素A、C、E的食物、要做眼保健操.宗旨眼睛对于一个人来说是最重要的,所以我们一定要保护好它.
解答 41 D 细节理解题.根据上文:It is said that if you take care of your body,then you can surely be healthy.That is why our eyes should be given a lot of care.可知据说如果你照顾你的身体,那么你可以肯定是健康的.这就是为什么我们的眼睛应该得到很多的护理.所以此处应该是说眼部的护理.故选D
42 E 细节理解题.根据下文:Like Televisions,computers and reading.Something dirty can cause redness (红肿) and they will make you feel uncomfortable.可知像电视、电脑和看书.一些脏东西也会导致眼睛红肿,它们会让你感觉不舒服. 所以此处应该是说造成视力下降的原因.故选E
43 A 细节理解题.根据下文:For example,wearing sunglasses can serve as a great way to protect your eyesight from UV rays (紫外线) in the strong sunlight.可知例如:戴太阳镜可以作为一个很好的方法在强光下来保护你的视力.所以此处应该是说你还必须尽力保护你的眼睛免受有害的事情.故选A.
44 C 细节理解题.根据上文:Try to eat food groups that have these vitamins.可知句意:试着吃这些维生素的食物.所以此处是在说保护眼睛的一些方法.故选C.
45 B 细节理解题.根据上文:All above are natural ways of eye care that help us keep healthy eyes.可知以上是自然的眼部护理的方法,帮助我们保持健康的眼睛.所以此处也应该是有利于保护我们眼睛的方法.故选B
点评 首先要仔细阅读短文,掌握大意,然后结合具体的题目再读短文,从中找出相关信息,就可以确定正确答案.
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Problems caused by being hurt | ●Making us unhappy; ●Distracting us from daily life; ●Breaking our relationships; ●making us (54)closed to new things. |
| Definition (定义) of forgiveness | ●(55)Forgetting being angry and painful; ●Moving on to a better place. |
| (57)Tips for learning to forgive | ●Thinking of advantages of forgiveness,how it can make you happier,free from the past and the pain and (56)improve your relationships and life; ●Trying to understand the other person as if you were in the same(58)place; ●Thinking over your responsibility,realizing that we should take an active part in life. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| MENU | |||||
| HAMBURGER | DRINK | RICE | |||
| Chicken | 5.50 | Juice | 3.50 | Fried | 2.00 |
| Egg | 3.00 | Coke | 2.00 | With meat | 3.00 |
| Fish | 4.00 | Coffee | 2.50 | With eggs | 2.50 |
| Beef | 6.00 | Tea | 1.50 | With vegetables | 1.50 |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com