【题目】Mr. Smith was angry with his wife, and she was angry with his husband. For many days they didn’t speak to each other at all. One evening Mr. Smith was very tired when he came back from work. So he went to bed soon after supper. Of course, he didn’t say anything to Mrs. Smith before that Mrs. Smith did some washing. When she went to bed, she found a piece of paper on the small table near her bed. On the paper were words.
Mother: Wake me up at seven in the morning.
Father
When Mr. Smith woke up the next morning. It was nearly eight. He saw the piece of paper on the small table near his bed. He took it and found these words.
Father: Wake up. It’s seven.
Mother
根据短文内容,判断正(A)误(B)。
【1】Mr. and Mrs. Smith didn’t speak to each other because they were angry with each other.
【2】That evening Mr. Smith went to bed later than his wife.
【3】He wanted his wife to wake him up at seven every morning.
【4】The next morning Mrs. Smith put a piece of paper on the small table.
【5】The text shows us Mr. and Mrs. were humorous(幽默).
【答案】
【1】A
【2】B
【3】B
【4】A
【5】A
【解析】
试题分析:本文讲述的是一对夫妇之间的有趣故事。两夫妻生气后,互不说话。为了能按时起床,丈夫给妻子留下了纸条:早上七点叫醒我。第二天,当丈夫八点醒来时,看到妻子的纸条:起床了,现在七点了。
【1】A细节理解题。句意:Mr. and Mrs. Smith didn’t speak to each other because they were angry with each other. 史密斯夫妇因为相互生气,所以彼此不讲话。由第一段第一句:Mr. Smith was angry with his wife, and she was angry with his husband.可知,史密斯先生生史密斯夫人的气了,史密斯夫人也生史密斯先生的气了。故本句正确。
【2】B推理判断题。句意: That evening Mr. Smith went to bed later than his wife. 那天晚上,史密斯先生睡得比他的妻子晚。由第一段里的:So he went to bed soon after supper. Of course, he didn’t say anything to Mrs. Smith before that Mrs. Smith did some washing. 可知,史密斯先生睡觉时,妻子还在洗衣服。他比妻子先睡。故本句错。
【3】B推理判断题。句意:He wanted his wife to wake him up at seven every morning. 他想要妻子每天早上七点叫醒他。根据短文内容,史密斯先生想要妻子第二天早上叫醒他。故本句错。
【4】A推理判断题。句意:The next morning Mrs. Smith put a piece of paper on the small table.第二天早上,史密斯夫人在小桌上放了一张纸。 由短文最后可知,史密斯先生起床后看到了史密斯夫人的留言条。故本句正确。
【5】A推理判断题。句意:The text shows us Mr. and Mrs. were humorous(幽默).课文说明史密斯夫妇很幽默。根据短文内容,史密斯夫妇彼此不说话,暗地里叫劲,特别是叫醒人的方式,很是幽默可笑。故本句正确。
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】在空白处填入适当的词,短语或句子补全对话。
Peter: Hi, Jane, is that your brother? Does he have a new bike?
Jane: Yes. He 【1】 it to school every day. It’s good for health, but I don’t like riding bikes. I always walk. 【2】 ?
Peter: I usually take the bus .
Jane: 【3】 ?
Peter: The bus ride usually takes me about 15 minutes.
Jane: 【4】 from your home to school?
Peter: I’m not sure…about 6 kilometers.
Jane: That’s not very far. Well, 【5】 at school.
Peter: You, too.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】John gets up early from Monday to Saturday, because he must go to school before 7:30 on weekdays(工作日) and go to the Drawing Club at 8:00 on Saturday mornings. He usually goes to the bookshop on Saturday afternoons, and after supper he watches TV until(直到) midnight.
He doesn’t get up early on Sundays. John’s parents both work on Sundays. John always watches TV after he gets up. Then he usually goes to KFC to have a hamburger and some juice for lunch. After that, he goes back home and starts to play computer games until his parents come back. He does his homework after supper. He usually has lots of weekend homework, so he must spend three hours on it. He usually goes to bed at about 11:00 p.m. on Sundays. He often complains(抱怨) he has too much homework to do.
【1】How often does John need to get up early?
A. Every day.
B. Five days a week.
C. Only at the weekend.
D. Every day except on Sundays.
【2】What does John do on Sunday mornings?
A. He goes to have lessons. B. He goes to a club.
C. He goes to the bookshop. D. He watches TV.
【3】When does John do his weekend homework?
A. On Sunday evenings.
B. On Sunday mornings.
C. On Saturday evenings.
D. On Sunday afternoons.
【4】 Why does John have lunch in KFC on Sundays?
A. Because he’s too busy.
B. Because his parents aren’t at home.
C. Because he gets up too late.
D. Because his parents have lunch in KFC.
【5】Which of these is not right?
A. John watches TV after supper on Saturdays.
B. John doesn’t exercise on Sundays.
C. John watches much TV on Sunday afternoons.
D. John goes to bed late on Saturday and Sunday evenings.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】---Excuse me, can you tell me how to say 4,056 in English?
---_______
A. Four thousand and fifty-six
B. Four thousands fifty-six
C. Four thousands and fifty-six
D. Four thousand fifty-six
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】找出划线部分读音与其他单词的划线部分的读音不同的选项。
【1】A.lead B.bread C.breakfast D.treasure
【2】A.both B.another C.worth D.tooth
【3】A.drop B.stop C.joke D.product
【4】A.wide B.trip C.bridge D.win
【5】A.diary B.try C.Italy D.dictionary
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】补全对话:请根据对话内容,从方框中选出适当的句子补全对话,使它完整通顺。请将序号填在答卷相应的位置上(有两项多余)。
A:Sam,the summer holidays are coming. What‵s your plan?
B: 【1】
A:Do you think it‵s too hot? 【2】
B:That‵s good! 【3】
A:We‵d better know about the weather there.
B:Let me see. Great! 【4】
A:What‵s the temperature?
B: 【5】 We should prepare well for it .
A:Good idea. Let‵s go together .
A.What would you like to know? B.It‵s suny these days and it‵s not too hot. C.You‵d better take an umbrella. D.It‵s about 25℃ . E.Enjoy your holiday trip . F.I plan to climb the mountain . G.What about going to the beach(海滩) |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】词汇。
【1】We can see ten new_____________( [p'n]) in the music club.
【2】Ten and thirty is f____________.
【3】I have to wash my clothes on Sunday. They’re too d____________.
【4】—Why do you like dogs? — _____________ they are smart.
【5】I usually spend 15 minutes ______________(go) to school every day.
【6】The work isn’t difficult. I can finish it ________(easy).
【7】Xu Peidong and Qiao Yu are Chinese ____________(音乐家).
【8】—Can I play with Tom, Mrs. Green?
—Sorry, he_____________(do) his homework in his room.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】Happy Middle School
We’re a bilingual(双语的) school for children of 6—15.We want a cook, a library assistant, a sports coach and a language teacher.
Job | Age | Language | Skill | Other terms (条件) |
cook | 25--40 | Chinese | can cook Chinese and western food | healthy |
library assistant | 20--35 | Chinese, English | read different kinds of books | careful |
sports coach | 20--40 | Chinese, English | Major in(主修) P.E. | healthy and strong |
language teacher | ________ | Chinese, English | major in English | ________ |
【1】Which of the following can go to Happy Middle School?
A. A four-year-old child
B. A ten-year-old child
C. A sixteen-year-old child
D. A five-year-old child
【2】Happy Middle School doesn’t want ___________.
A. a cook B. a nurse
C. a library assistant D. a sports coach
【3】Which of the following may not speak English?
A. The cook B. The library assistant
C. The sports coach D. The teacher
【4】The cook can cook________________.
A. Chinese food B. western food
C. Chinese and western food D. food
【5】Which is not needed as a sports coach?
A. He majors in P.E.
B. He must be healthy and strong
C. He can speak Chinese and English.
D. He can cook western food.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】句型转换
【1】I decided to go on a field trip .( 改为否定句)。
I to go on a field trip .
【2】The sun will set in about half an hour .(对划线部分提问)
will the sun set ?
【3】Remember to have fun in the park .( 同义句转换)
to have fun in the park .
【4】Wind blows strongly (改为感叹句)
_________ ________wind blows!
【5】They’re beautiful, ?(改为反意疑问句)
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com