分析 Carole的烹饪旅程
4月6日,星期一
这个月,我们不得不选择一个自选活动,如果你必须这样做,那么是否真的能被称为"可选"?不幸的是,我等到最后一分钟才注册.许多活动已经满员了,但我决定加入烹饪俱乐部,因为至少这样我会得到一点吃的.
4月7日,星期二
这是我第一次来这里.和我的很多想法一样,加入烹饪俱乐部第一感觉还不错,但证明这简直就是一场灾难.大多数人已经在俱乐部中一年多了,所以他们已经知道他们在做什么了.由于他们他们之间都很熟悉了,因此他们对一个新人完全不感兴趣.
4月9日,星期四
真是糟糕的一天啊!我怎么会知道如果一个食谱中说制作饼干面糊的时候不能用拳头?我认为其他孩子永远不会停止笑话我.而且要从衣服上把沾到的那些面糊去掉也不是一件容易的事情.
4月10日,星期五
我在烹饪俱乐部学到更多有趣的东西.我知道巧克力慕斯是一个甜点,而且我还知道这个单词不是拼写成"m-o-o-s-e"."穆斯"和"驼鹿"听起来完全一样.我不认为我的这个问题是那么的傻:素食者是否可以吃巧克力慕斯?
4月13日,星期一
我的一个明智的想法终于带来成果了!当我拿出我昨天做的巧克力慕斯甜点时所有人都笑了,但这一次我也笑了.这个花生黄油鹿角是一个巨大的成功.我们甚至计划下周为学校美食节烘烤更多的饼干.
解答 69.C.细节理解题.根据Many of the activities were already full,but I made a decision to join the Cooking Club because at least that way I would get a snack to eat.可知,当主人公在选择活动的时候,很多活动都已经招满人了,最后他决定参加烹饪俱乐部,原因是at least that way I would get a snack to eat.至少他可以得到点吃的,因此答案为C.She could get some food in the Cooking Club.
70.D.细节理解题.根据And since they all know each other,they weren't exactly interested in a newcomer.可知,烹饪俱乐部的其他成员之间都已经很熟悉了,因此他们对于新的会员完全没有任何兴趣,因此可知作者在刚进入烹饪俱乐部的时候,并没有人理会他,因此应该是觉得孤独,即D.Lonely.
71.B.细节理解题.根据How could I know that if a recipe says to beat cookie batter (糊),you couldn't do it with your fists (拳头)?可知,提到的是how could I know…,我怎么会知道,也就说名作者最初不知道,这句话的内容是我怎么会知道如果一个食谱中说制作饼干面糊的时候不能用拳头?因此作者用拳头制作饼干面糊是因为误解了食谱中的内容,即B.Because she misunderstood a cooking recipe.
72.B.细节理解题.根据Now I know that chocolate mousse is a dessert and it isn't spelled m-o-o-s-e.可知,作者刚开始并不认为慕斯是一种甜点,而是认为慕斯的拼写方法是moose,即驼鹿,也就是一种动物,因此答案为B.She thought mousse was a kind of animal.
73.A.词义猜测题.根据划线词所在的句子,前面有句话:One of my bright ideas worked out for a change!说明作者这次选择烹饪俱乐部的想法与之前不同了,而前文提到Like many of my ideas,joining the Cooking Club made sense at first but was turning out to be a disaster.加入烹饪俱乐部和其他想法一样证明是一场灾难,因此可知最后一天作者认为选择烹饪俱乐部并不是一场灾难,而且最后一段中提到We're even planning to bake more cookies for the school food festival next week.他们甚至计划下周为学校美食节烘烤更多的饼干,说明他们是成功的,而且作者这次做的甜点拿出来之后所有人都笑了,自己也笑了,就说明成功了,即A.great success
74.A.推理判断题.该题的问题是作者在烹饪俱乐部多长时间,根据文章中的内容,4月6号选择了烹饪俱乐部,4月7号第一次来到烹饪俱乐部,文章中最后提到的是时间点是4月13,因此刚好一周,即A.About one week.
点评 本文是记叙文.做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,选出符合文章内容的正确选项.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.
科目:初中英语 来源: 题型:改错
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:完形填空
| 16.A.eating | B.swimming | C.shopping | D.camping |
| 17.A.unless | B.since | C.when | D.though |
| 18.A.imagining | B.painting | C.describing | D.climbing |
| 19.A.material | B.resources | C.waste | D.goods |
| 20.A.more | B.less | C.most | D.best |
| 21.A.hard | B.easy | C.interesting | D.dangerous |
| 22.A.something | B.anything | C.everything | D.nothing |
| 23.A.date | B.report | C.scene | D.standard |
| 24.A.mistake | B.difference | C.invention | D.discussion |
| 25.A.doing | B.thinking | C.speaking | D.watching |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
| How to choose the right desk? | |
| Paragraph outlines | Supporting details |
| Size | ●Choose the size of the desk according to how much room you need. ●Buy a large desk if you have lots of paperwork to deal with. ●For limited space,choose a small desk or get the size right with the (1)help of the store. |
| Drawers | ●Drawers can help keep the desk clean. ●Choose a desk with the proper (2)numberof drawers. |
| Legs | ●Choose a desk with adjustable legs if you are quite short or very tall. ●By turning the screws,you can have the desk (3)fit you well. |
| Material | ●Choose a hardwood desk though it may be quite (4)expensive. ●Hardboard desks are good but don't last longer than hardwood ones. ●Make sure it is of high quality before you choose a glass desk. |
| Finish | ●Choose a desk whose finish doesn't get messed up (5)easily. ●You can buy such a desk online. ●A wood finish is one of the best that you can get. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:书面表达
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Let's get close to Eric and have a look.It has a square body with two long legs.Look!Eric is riding a bicycle on the playground of our school.He can do a few tricks.Don't fall off your bike,Eric! |
| This robot is named Susan.It has a round face with two big eyes.Listen!She is playing the piano at the concert!Oh,she played very well.All the students are clapping their hands.Congratulations,Susan! |
| The next one is called Dick.It has a strong build.He is wearing a red suit.He is swimming like a frog in the pool.He often makes a funny sound to draw students'attention.You are a perfect swimmer,Dick! |
| The last one in the robot family is Anna.She has a tall and thin build with long hair to its shoulder.She is wearing a purple mini-skirt.She is skating on our school ice rink.Look out,Anna!Don't have a fall! |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com