精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
4.Guitar Lessons for Guitar Players
Playing the same things over and over again when you pick up the guitar?Teaching yourself for years but you hit a wall?Whether you're a total beginner,or an old guitar player,we'll get you working on something that is helpful.I'm a professional teacher,with over 30 students at my studio in downtown Berkeley and several music schools in San Francisco.
No matter what style you're into,I'm sure there are songs by your favorite bands that you could learn.
Call at 510-333-9091 or e-mail at bluescho0147@gmail.com
Dance Classes
Motion Dance Center in Martinez is now getting registration (注册) for all fall dance classes.There are classes offered in Jazz,Tap,Ballet,Hip-Hop,Contemporary and Cheerleading.Classes run like the school year Sept through June.Prices are very reasonable at only 45 a month.This studio is known for their younger child program.
If you want more information,call Deena at 925-229-5678.
Qi Gong with Angie
Qi Gong is the perfect activity for anyone,at any age.It contains gentle movement and meditation (冥想),breathing and relaxation.The exercises are designed to reduce stress and anxiety and improve blood and energy circulation (循环) throughout the body,therefore improving energy levels and sleep.
Thousands of Qi Gong lovers around the world have experienc ed the extraordinary benefits(益处)and are healthier and happier for it.Join us to experience the benefits for yourself!
WHEN:Tuesdays from noon~1 p.m.
WHERE:Halanda Studio 1062 Lincoln Avenue,San Jose,CA 95125
COST:12 per class drop-in (即到即学的) or 45 for a pre-paid set of 4 classes
CONTACT:Angie at angie@lokahiacupuncture.com,408-887-6000

31.The purpose of the first advertisement is toC.
A.build a bridge between guitar players
B.look for teachers for several music schools
C.attract guitar players to attend music classes
D.help guitar beginners to improve their skills
32.Who will probably contact 925-229-5678?B
A.A sports lover.
B.A Hip-Hop lover.
C.A guitar lover.
D.A Qi Gong lover.
33.How much can you save if you pay for eight classes at one time before you join Halanda Studio?B
A.3dollars.
B.6dollars.
C.8dollars.
D.12dollars.

分析 这是几个培训班的广告,详细列举了培训班的内容,学费和联系方式等信息.

解答 31.C细节理解题.根据吉他班的招生广告可知广告的目的是吸引弹吉他的人来上课,故选C.
32.B细节理解题.根据第二个广告的There are classes offered in Jazz,Tap,Ballet,Hip-Hop,Contemporary and Cheerleading和If you want more information,call Deena at 925-229-5678.可知这个电话是舞蹈培训班的,你如果是个Hip-Hop 的爱好者,可以和这个电话联系,故选B.
33.B细节理解题.根据COST:12 per class drop-in (即到即学的) or 45 for a pre-paid set of 4 classes可知即到即学的八节课是12*8=96,预定的话使45元四节课,八节课就是90元,可以节省6元,故选B.

点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,选出符合文章内容的正确选项.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

14.                      
56.B                                      57.E

58.D
           
59.A                                          60.C

A.Fill the pot with water again.Let it sit for a minute or two.
B.Choose good tea leaves.That's very important.Different types of tea have different colors,smells,and tastes.
C.Pour the tea into the cups and enjoy the tea.
D.Put some tea leaves into the pot.Fill the pot with hot water.Pour out the water right away.That cleans the tea leaves.
E.Choose the small pot and set of cups.Wash them all with hot water.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

15.
Captain Good Fellow
Do your children enjoy interesting stories,funny games,and exciting dances?Captain Good Fellow will be ready to teach all these things to children at the City Theatre on Saturday morning at 10:00free
Films at the Museum
Two European films will be shown on Saturday afternoon at the Museum Theatre.See Broken Window at 1:30.The Workers will be at 3:45.For further information,call 4987898.
International Picnic
Are you tired of eating the same food every day?Come to Central Park on Saturday and enjoy food from all over the world.Delicious and not expensive.Noon to 5:00p.m.
Take me out to the ball game
It's October,and Saturday night ( 7:00-9:00 ) is your last chance to see the Red Birds this year.Get your tickets at the gate.It might be cold.Don't forget sweaters and jackets.
Do you want to hear"The Zoo"
"The Zoo",a popular rock group from Australia,will give their first U.S.concert this Saturday night,at Rose Hall,City College.
46.On Saturday morning,you canB.
A.go to watch a ballgame
B.take children to play games at the City Theatre
C.go to a concert at Rose Hall,City College
D.enjoy delicious food from all over the world
47.The Red Birds ballgameB.
A.is in the afternoon
B.is outside
C.is at the gate
D.is on Sunday night
48.Mr.Turner wants to have a nice Saturday.Which is not possible for him to do?C
A.Watching a ballgame and having a picnic.
B.Having a picnic and seeing a film.
C.Listening to a concert and watching a ballgame.
D.Listening to a concert and take Children to City Theatre.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

12.King's Summer School is a training program for students who want to improve their English.It will be from July 25to August 15.More information is as follows:
Application date Course 
 Students in New York,before July21,2010
Students of other cities,before July 16,2010
Foreign students,before July 10,2010
 English Language
Spoken English:22 hours
Reading and Writing:10 hours
American History:16 hours
American Culture:16 hours
 Steps Cost
 A letter of self-introduction
A letter of recommendation
 Daily lessons:200 dollars
Sports and activities:100 dollars
Hotel service:400dollars
Please write to:
Thompson,Sanders
1026 King's Street
New York,NY 10016,USA
E-mail:KC-Summer-School@yahoo.com 
29.When should the foreign students send their applications?C
A.Before July 21,2010            
B.Before July 16,2010
C.Before July 10,2010            
D.Before July 25,2010
30.How much will the daily lessons cost?B
A.100
B.200           
C.300
D.400
31.You can most probably read the text inA.
A.a newspaper                  
B.a telephone book
C.a story book                  
D.a hotel introduction.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

19.配对阅读.左栏是对5个学生做演讲时存在问题的描述,请在右栏为每个学生选择一个合适的建议,并将答题卡上对应题目所选的选项涂黑.
D66.Paul:I don't think I can talk fluently(流利) because it's difficult for me to remember all the words.
A67.Billy:When I come face to face with the audience,where should my eyes fall upon?Do I have to look front,or look around from time to time?
F68.Amy:When I am talking,I can't help waving my hands,for I think it can help me express what I want to say better.But my classmates say I look funny and foolish by doing this.
B69.Betty:I know that it's not right to speak fast.But I am afraid that I can't finish my talk in the given time if I speak slowly.
G70.Tony:Should I talk in American English or British English?
A.Looking at and talking to one person in the audience helps keep you natural,but it feels foolish talking to only one person.Speak to that person as long as 15seconds and then change another one.
B.The audience have a hard time understanding what they hear.They need your help.Slow down,pause(停顿) and guide the audience through your talk.Remember that you should help the audience understand what you are saying.
C.Make your voice a little lower than normal.Listeners like to listen to a relatively(相对) deep voice.
D.When you talk,try to be as natural as possible.Don't try to memorize your words and read or recite them to your audience.You can use short notes to help you remember the important points.
E.You should know you and most of the people you talk to are different in many ways.Some of them may not know what you are talking about.Then speak to them on their terms and in their languages.
F.Concentrate on what you want to say.If you are always paying attention to gestures(手势),you will feel uncomfortable.
G.It's true that there are some differences between American English and British English,but they'll not cause much difficulty for listeners,so just speak the way you're used to.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

9.阅读下面的短文,从下面的文本框中选出每段的段落大意.
(1)There are many kinds of jobs.You may want to be a doctor,a teacher,a worker,a farmer,a driver and so on.No matter what you want to be,if you are suitable for the job and enjoy it,that's a good job for you.Whatever you do,you must try your best.
(2)Singers are good at singing,or even dancing.They can make lots of money,but may get very tired because they often sing in different places.They seldom stay with their families.
(3)Teachers must be very kind and patient.They are not only teachers but also like parents,sisters,brothers,friends and so on.Teachers don't make much money,but they are respected.
(4)Businessmen are very busy.They are usually good at making friends.They can make a lot of money,but may lose all their money just because of some wrong decisions,too.

A.It is a tiring job,they only have little time to stay with their families.
B.It can make you rich,but it also makes you lose all the money.
C.There are many kinds of jobs.
D.It can act different roles and need your kindness and patient.
67.Paragraph (1)C
68.Paragraph (2)A
69.Paragraph (3)D
70.Paragraph (4)B.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

16.这片湿地是各种鱼和鸟的家园.
The wetland ishome to different kinds of fish and birds.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

13.匹配阅读下篇材料,从所给的A〜F六个选项中,选出五个正确的选项填空,使短文通顺、内容完整.
What will life be like in the future?Will it be much better than it is now?Genetic engineering(基因工程)may help us make the perfect human.Babies may-grow up to play basketball like Yao Ming.(56)F Also,we may be able to bring the dead back to life.Maybe people will be able to meet and talk with their dead members.
Over the next 20to 50years,it will become harder to tell the differences between humans and machines.(57)B We may appear to be alive long after we are dead.We may be able to find ways of putting the life of a person into a new body.
Narobots(纳米机器人)will be important (58)C For example,when we have a stomachache,we will take a narobot and it will travel through our stomachs,seeing what's happening there.(59)A.
In the future,there will be more robots everywhere,and humans will have less work to do.(60)E Some will look like humans,and others might look like frogs or snakes.Before an earthquake,a frog robot could foretell(预告)it After the earthquake,a snake robot could help look for anything under buildings.
What will we be able to do in 20or 30years?Will our life be much better in the future?
A.In this way,it helps the doctor cure(治愈)us.
B.We may be able to copy ourselves.
C.We will use them when we are sick.
D.People may be interested in using computers and Internet.
E.New robots will have many different shapes.
F.And they may grow up to run faster than Liu Xiang.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

14.I bring an umbrella with me when it's rainy.(改为被动语态)
An umbrellaisbrought with me when it's rainy.

查看答案和解析>>

同步练习册答案