分析 这是几个培训班的广告,详细列举了培训班的内容,学费和联系方式等信息.
解答 31.C细节理解题.根据吉他班的招生广告可知广告的目的是吸引弹吉他的人来上课,故选C.
32.B细节理解题.根据第二个广告的There are classes offered in Jazz,Tap,Ballet,Hip-Hop,Contemporary and Cheerleading和If you want more information,call Deena at 925-229-5678.可知这个电话是舞蹈培训班的,你如果是个Hip-Hop 的爱好者,可以和这个电话联系,故选B.
33.B细节理解题.根据COST:12 per class drop-in (即到即学的) or 45 for a pre-paid set of 4 classes可知即到即学的八节课是12*8=96,预定的话使45元四节课,八节课就是90元,可以节省6元,故选B.
点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,选出符合文章内容的正确选项.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Captain Good Fellow Do your children enjoy interesting stories,funny games,and exciting dances?Captain Good Fellow will be ready to teach all these things to children at the City Theatre on Saturday morning at 10:00free | Films at the Museum Two European films will be shown on Saturday afternoon at the Museum Theatre.See Broken Window at 1:30.The Workers will be at 3:45.For further information,call 4987898. |
| International Picnic Are you tired of eating the same food every day?Come to Central Park on Saturday and enjoy food from all over the world.Delicious and not expensive.Noon to 5:00p.m. | Take me out to the ball game It's October,and Saturday night ( 7:00-9:00 ) is your last chance to see the Red Birds this year.Get your tickets at the gate.It might be cold.Don't forget sweaters and jackets. |
| Do you want to hear"The Zoo" "The Zoo",a popular rock group from Australia,will give their first U.S.concert this Saturday night,at Rose Hall,City College. | |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Application date | Course |
| Students in New York,before July21,2010 Students of other cities,before July 16,2010 Foreign students,before July 10,2010 | English Language Spoken English:22 hours Reading and Writing:10 hours American History:16 hours American Culture:16 hours |
| Steps | Cost |
| A letter of self-introduction A letter of recommendation | Daily lessons:200 dollars Sports and activities:100 dollars Hotel service:400dollars |
| Please write to: Thompson,Sanders 1026 King's Street New York,NY 10016,USA E-mail:KC-Summer-School@yahoo.com | |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| D66.Paul:I don't think I can talk fluently(流利) because it's difficult for me to remember all the words. A67.Billy:When I come face to face with the audience,where should my eyes fall upon?Do I have to look front,or look around from time to time? F68.Amy:When I am talking,I can't help waving my hands,for I think it can help me express what I want to say better.But my classmates say I look funny and foolish by doing this. B69.Betty:I know that it's not right to speak fast.But I am afraid that I can't finish my talk in the given time if I speak slowly. G70.Tony:Should I talk in American English or British English? | A.Looking at and talking to one person in the audience helps keep you natural,but it feels foolish talking to only one person.Speak to that person as long as 15seconds and then change another one. B.The audience have a hard time understanding what they hear.They need your help.Slow down,pause(停顿) and guide the audience through your talk.Remember that you should help the audience understand what you are saying. C.Make your voice a little lower than normal.Listeners like to listen to a relatively(相对) deep voice. D.When you talk,try to be as natural as possible.Don't try to memorize your words and read or recite them to your audience.You can use short notes to help you remember the important points. E.You should know you and most of the people you talk to are different in many ways.Some of them may not know what you are talking about.Then speak to them on their terms and in their languages. F.Concentrate on what you want to say.If you are always paying attention to gestures(手势),you will feel uncomfortable. G.It's true that there are some differences between American English and British English,but they'll not cause much difficulty for listeners,so just speak the way you're used to. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
| A.It is a tiring job,they only have little time to stay with their families. B.It can make you rich,but it also makes you lose all the money. C.There are many kinds of jobs. D.It can act different roles and need your kindness and patient. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
| A.In this way,it helps the doctor cure(治愈)us. B.We may be able to copy ourselves. C.We will use them when we are sick. D.People may be interested in using computers and Internet. E.New robots will have many different shapes. F.And they may grow up to run faster than Liu Xiang. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com