【题目】Happy Middle School
We’re a bilingual(双语的) school for children of 6—15.We want a cook, a library assistant, a sports coach and a language teacher.
Job | Age | Language | Skill | Other terms (条件) |
cook | 25--40 | Chinese | can cook Chinese and western food | healthy |
library assistant | 20--35 | Chinese, English | read different kinds of books | careful |
sports coach | 20--40 | Chinese, English | Major in(主修) P.E. | healthy and strong |
language teacher | ________ | Chinese, English | major in English | ________ |
【1】Which of the following can go to Happy Middle School?
A. A four-year-old child
B. A ten-year-old child
C. A sixteen-year-old child
D. A five-year-old child
【2】Happy Middle School doesn’t want ___________.
A. a cook B. a nurse
C. a library assistant D. a sports coach
【3】Which of the following may not speak English?
A. The cook B. The library assistant
C. The sports coach D. The teacher
【4】The cook can cook________________.
A. Chinese food B. western food
C. Chinese and western food D. food
【5】Which is not needed as a sports coach?
A. He majors in P.E.
B. He must be healthy and strong
C. He can speak Chinese and English.
D. He can cook western food.
【答案】
【1】B
【2】B
【3】A
【4】C
【5】D
【解析】
试题分析:本文是快乐中学招收厨师、图书管理员、体育教练及语言老师的广告。公告了对招聘对象的年龄、语言、能力及身体的要求等等。
【1】B细节理解题。题意:下面哪一个可以去上快乐中学?A. A four-year-old child一位四岁的小孩;B. A ten-year-old child一位十岁的小孩;C. A sixteen-year-old child一位十六岁的小孩;D. A five-year-old child一位五岁的小孩。由短文第一句:We’re a bilingual(双语的) school for children of 6—15可知快乐中学的学生年龄在6至15岁。故选B。
【2】B细节理解题。题意:快乐中学不要什么?A. a cook厨师;B. a nurse护士;C. a library assistant图书管理员;D. a sports coach体育教练。根据短文第二句可知:快乐中学招收厨师、图书管理员、体育教练及语言老师。不招收护士。故选B。
【3】A细节理解题。题意:下面哪一个可以不讲英语?A. The cook厨师;B. The library assistant图书管理员;C. The sports coach体育教练;D. The teacher教师。由表格第三栏第二行可知,厨师不要求懂英语。故选A。
【4】C细节理解题。题意:厨师会烹调什么?A. Chinese food中餐;B. western food西餐;C. Chinese and western food中餐和西餐;D. food食物。由第四栏第二行:can cook Chinese and western food可知,要求厨师会做中餐和西餐。故选C。
【5】D细节理解题。题意:作为体育教练,哪一项不需要?A. He majors in P.E.专修体育;B. He must be healthy and strong一定要健康强壮;C. He can speak Chinese and English.会讲汉语和英语;D. He can cook western food.会做西餐。根据表格第四行,可知,对体育教练的要求是:年龄在20到40岁,会讲汉语和英语,主修体育,身体健康强壮。不要求会做西餐。故选D。
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】书面表达
“保护环境,人人有责”,你想成为一名绿色使者吗? 请行动起来吧! 其实,环保就在我们身边。请以“How to be a greener person”为题,写一篇短文。内容包括:
1.骑自行车或坐公交车上学; 2.节约用水、用电、用纸;
3.回收玻璃、塑料和废纸: 4.自拟2点。
注意:1.词数90左右。短文的题目和开头已写好,不计入总词数。
2.短文须包括所有要点,不要逐词翻译,可适当发挥,使短文连贯、通顺。
3.短文中不得出现真实的人名、校名等相关信息。
How to be a greener person
It's our duty to protect the environment around us.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】Mr. Smith was angry with his wife, and she was angry with his husband. For many days they didn’t speak to each other at all. One evening Mr. Smith was very tired when he came back from work. So he went to bed soon after supper. Of course, he didn’t say anything to Mrs. Smith before that Mrs. Smith did some washing. When she went to bed, she found a piece of paper on the small table near her bed. On the paper were words.
Mother: Wake me up at seven in the morning.
Father
When Mr. Smith woke up the next morning. It was nearly eight. He saw the piece of paper on the small table near his bed. He took it and found these words.
Father: Wake up. It’s seven.
Mother
根据短文内容,判断正(A)误(B)。
【1】Mr. and Mrs. Smith didn’t speak to each other because they were angry with each other.
【2】That evening Mr. Smith went to bed later than his wife.
【3】He wanted his wife to wake him up at seven every morning.
【4】The next morning Mrs. Smith put a piece of paper on the small table.
【5】The text shows us Mr. and Mrs. were humorous(幽默).
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】---Must I hand in my homework this evening, Mr. Wu?
---________________.
A. Yes, you mustn’t B. No, you mustn’t
C. Yes, I must D. No, you don’t have to
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】书面表达
假如你是李华, 想邀请英国交流生Kitty来你家。用英语写一封邀请信,内容包括以下要点,并可适当发挥。
要点:
位置 | 新家位于海安市中心 |
环境 | 空气清新,鸟语花香 |
邻居 | 友好善良,将为Kitty准备一些美味的中国食物…… |
路线 | 沿着花园路走(Garden Road),在第二个十字路口向右拐,过桥,你会看见一个银行。我家在银行隔壁。 |
要求:不要逐句翻译,包含所有要点,注意格式,字数80左右。
Dear Kitty,
I would like to invite you to my new home.
___________________________________________________________________________________
____________________________________________________________________
This is the way to my home.
___________________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________________
Yours,
Lihua
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】— I hear that your good friend David ____________ books about history.
— Yes, but now he ____________ novels.
A. used to read; used to read
B. use to read; used to reading
C. use to read; is used to reading
D. used to read; is used to reading
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】阅读下面的短文,根据括号内所给汉语的意思写出单词的正确形式(每空一词)
That was a hot summer. When I was five years old just before my sister came to the world, my mother asked me what we 【1】 (应该)name the new baby. I think for a minute and said, “Let’s call her Gravy!”
You know, we pour gravy over meat and it tastes good! My parents found my idea interesting but at last they named the new baby Caroline, 【2】 (代替). As soon as I saw Caroline I just ___【3】__ ( 掉入)in love with her.
Having a sister 【4】 (改变) my life. When my sister and I played together, we often fought and argued with each other __【5】_ (几个)times a week. It made our parents angry. But at the same time, we learned to 【6】 (关心)for each other.
In North America, there are many kinds of families but most families have _【7】_ (超出)one child. Of course, some have three or more. In China, most children don’t have brothers or sisters and they often feel 【8】 (孤独的). Some middle school students in China wish that they had a brother or sister. If you are one of them, I have a good idea for you. You can treat your friends or classmates 【9】 (当作)your brothers and sisters! You know that the good family 【10】 (关系) and friendship can lead to a happy life.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】短文综合填空。
Do you have a pen friend? Do you still remember the time 【1】_______you began to write to each other? Are you still writing to each other now? Let’s read a 【2】 _______of a pair of pen friends.
Audrey Sims and Norma Frati are pen friends. Sims is from Australia, and Frati is from America. They 【3】_______to write to each other over 70 years ago, because their teachers【4】 _______them to write a letter as part of a pen friend program in school. They wrote more than 3,000【5】______in the past years, 【6】_______Sims and her friend Frati had never met each other until 2013. Sims was 83 years old and Frati was 87. Last year Sims came to America to visit her old pen friend for the 【7】_______time.
“I think we are 【8】_______to each other. We’re both married and divorced(离婚)and married again, and it’s almost the same,” said Sims. 【9】_______Sims and Frati love flowers and they planned to visit some gardens together in America. And the two women said that when Sims went back to 【10】_______, they would keep on writing.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】语法填空
I am a middle school student and I am fifteen【1】(year) old. I’m quite 【2】(health). However, one year ago I 【3】(become)fat. I loved chips and chocolate, and I got tired 【4】(easy). One morning, I【5】(see)some young men running in the park. They looked really fit and active. So I started 【6】(run)from then on.
Now I have【7】(不定冠词) 1. 5-mile running every morning. I drink milk and eat fruit and vegetables instead of(代替) chips and chocolate. These good eating habits and running help to build me up. I have great fun running, and feel well and look fit. Running is【8】(I) favorite sport. I’m sure I will do well in the boy’s 800-metre race in our school sports meet.
【9】(连词) you want to be fit and active, please 【10】(join)us!
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com