精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
17.Rules are everywhere.When you're reading in the library,playing basketball on the playground or driving on the road.you'll have to follow some rules.But have you ever read any rules on a plane?If you're traveling by air in America.you may find the following criteria (标准).
Exists Seat Criteria
If you're sitting in exit seat,please read the information below.
You must:
1.Be at least fifteen years old and healthy enough to offer help.
2.Be able to speak,read and understand English well.
3.Be able to go along a safe way from the emergency exist(紧急出口).
4.Be able to help others away from the plane.
You must not:
1.Take any Pets,like dogs,cats on so on.
2.Take someone that needs special care,such as a child.
If you can't meet the criteria,ask a crew member to move you to another seat.You don't have to explain why,just say,"I don't want to sit in exist."city.
61.The passenger sitting in an exit seatA.
A.must be healthy enough 
B.needn't speak English
C.must be under 15years old 
D.needn't help others
62.If you are sitting in an exit scat,you canD.
A.explain the reason 
B.bring a pet with you
C.lake a little baby 
D.move to another seat
63.This piece of Exit Seat Criteria may appearC.
A.on a car 
B.on a train 
C.on a plane 
D.on a bus
64.The word"meet"in this passage is probably"B"in Chinese.
A.遇见 
B.符合 
C.相信 
D.开全
65.Why don't people have to tell the reason of moving to another seat?D
A.Because he is unhealthy.
B.Because he can't speak English.
C.Because he can't help others.
D.All above.

分析 短文详细的介绍了乘坐飞机的一些标准.包括坐在紧急出口的规则,和不许带宠物等.

解答 答案:61.A 细节理解题.根据第六行句子Be at least fifteen years old and healthy enough to offer help.至少十五岁,为了提供帮助要足够健康.可知必须足够健康.故选A.
62.D 细节理解题.根据最后一行句子If you can't meet the criteria,ask a crew member to move you to another seat.如果你不符合标准,要求乘务员把你带到另一个座位.可知你可以搬到另一个座位.故选D.
63.C 细节理解题.根据整篇文章内容及其第二行句子If you're traveling by air in America.you may find the following criteria (标准).如果你乘飞机去美国,你可以发现以下标准.可知出现在飞机上.故选C.
64.B 词义猜测题.根据整篇文章内容及其上下文If you can't meet the criteria,ask a crew member to move you to another seat.You don't have to explain why,如果你不…标准,要求乘务员把你带到另一个座位.你不需要解释为什么,可知上文说的是一些规定,结合选项,应说如果你不符合标准,要求乘务员把你带到另一个座位.你不需要解释为什么,所以meet意为符合.故选B.
65.D  细节理解题.根据第六行句子1.Be at least fifteen years old and healthy enough to offer help.至少十五岁,为了提供帮助要足够健康.2.Be able to speak,read and understand English well.能够说,读和理解英语.4.Be able to help others away from the plane.能够帮助他人远离飞机.可知结合选项,如果他不健康,不能说英语,不能帮助其他人.这时候可以换到其他座位,故选D.

点评 在通读全文的基础上,根据全文大意,展开逻辑思维,瞻前顾后,认真观察选项,仔细推敲,确定最佳答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:完形填空

2.Some people still live in their hometown.(41)D,others may only see it once or twice a year.Nowadays,millions of Chinese leave the countryside to search for work in the(42)C.Among these is Zhou Wei,a(43)Dhusband and father.He has lived in Wenzhou for the last l3 years.
He used to return home(44)Aonce a year,but hasn't been back for almost three years now
because of the hard job in a crayon factory."It's a shame,but I don't have the time."he says.
Many people like Zhong Wei regard with great interest(45)Ctheir hometowns have charged.Perhaps large hospitals and new roads have(46)A.In my places the government has also built new schools and sent teachers from the cities to help.But some things will never(47)B.In my hometown,there was a big old tree opposite the school,It is still there and has become quite a(48)Bof the place.
41.A.ButB.SoC.ThereforeD.However
42.A.countriesB.hometownsC.citiesD.farms
43.A.46-year oldB.46-years-oldC.46 years oldD.46-year-old
44.A.at leastB.at lastC.at the mostD.at first
45.A.becauseB.sinceC.howD.while
46.A.appearedB.builtC.foundD.lost
47.A.beginB.changeC.stay the sameD.happen
48.A.schoolB.symbolC.hospitalD.road.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

8.
A Baby Carer Wanted
Do you like children?Do you have free time in the afternoon?We need a baby carer for our son.He is five years old.Hours are 3:00p.m.to 6:00p.m.from Monday to Friday.Sometimes you have to work on the weekend.We'll pay you $10 each hour.
For the job,you will:Watch our son,read to him and play with him.
You will work at our house.We live in the Central Road.
Please call Mr.Wang at 588-996-66.
51.If you want to get the job,youD.
A.must come early in the morning       
B.must sing well
C.must cook meals                   
D.must like playing with children
52.The baby carer will work forDhours on Monday.
A.five       
B.four       
C.two      
D.three
53.Ais not a part of the job.
A.Teaching the children English    
B.Working at he children's house
C.Taking care of the children      
D.Reading books to the child
54.The baby carer can getCa day.
A.10
B.20         
C.30
D.40
55.From the passage we know thatA.
A.The child is less than (不足)ten years old.
B.The baby carer must be a college student.
C.The baby career must work six days a week.
D.The baby carer can get more pay on weekends.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

5.My uncle doesn't like fast food,so he        eats it.(  )
A.alwaysB.oftenC.seldom

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

12.People often think of the North Pole(北极) and the South Pole as similar frozen(冰冻的)
wastelands.They are both places with very cold temperatures and few people live there.However,the North and South Poles are not much alike as people may imagine.
The North Pole has no land,only thick ice.Temperatures seldom go above 32°F,at which water turns into ice.Most of the time,it stays below zero.In winter temperatures are usually as low as-30°F.
Although conditions were very poor,people tried for many centuries to reach the North Pole.About 100years ago,two men,Robert Peary and Mathew Henson,were able to get to this environment full of troubles and difficulties.They reached the North Pole on March 8th,1909.It was really a hard trip for them.
There are few things more dangerous than crossing the Arctic(北极圈) on foot.People who stayed there may face many problems:very cold temperatures,sudden storms,and even hunger.Most of the area is uninhabited.Few people can live in such a difficult place.
People might think that with such low temperatures for most of the year,the ice would be thick and hard.However,this is not true in the Arctic.The movement of the ocean water under the ice may often cause many different changes on the surface.Sometimes the ice breaks into two opening lanes of water(水道) called"leads".Anyone who falls into a lead can be frozen to death in a few minutes.
61.This passage is probably fromB.
A.a book review
B.a science book
C.a school report
D.a computer magazine
62.According to the passage,what happened about 100years ago?A
A.Two men succeeded in getting to the North Pole.
B.Temperatures in the North Pole went above 32°F.
C.The environment in the North Pole suddenly became worse.
D.The North Pole changed into thick ice because of the temperatures.
63.What does the underlined word"uninhabited"probably mean in Chinese?D
A.气候恶劣的    
B.充满危险的    
C.困难重重的   
D.无人居住的
64.The reason for the ice to break into two opening lanes of water isC.
A.that the temperature suddenly drops
B.that the water under the ice is frozen
C.that the ocean water under the ice moves
D.that the surface is covered with lots of ice
65.What does this passage mainly talk about?C
A.The thick ice in the North Pole.
B.A difficult trip to the North Pole.
C.The real situation in the North Pole.
D.The differences between the North Pole and the South Pole.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:书面表达

1.要点:1.Jane,在一所混合学校学习,最喜欢的语言是法语.
2.长着一张国字脸,笔直的长头发,马尾辫.
3.爱整洁,慷慨大方,关心人,有一副好嗓子.
4.和她在一起从不感到无聊,愿意和朋友们分享她的快乐,
5.长大后想当一名社会工作者,倾听人们的问题并主动提供帮助.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:书面表达

8.根据中文提示,写一篇80字左右的英语短文介绍你的好友Jim.
提示:1Jim 是你的好友,你们俩是在五年前相识的,他住得离你家很近;
2他很高,几乎一米七,圆脸,小鼻子,短发;
3他聪明,乐于助人,有幽默感,大家都喜欢他;
4他很喜欢孩子,长大后想成为一名教师或社会工作者.
要求:
1短文须包括提示内容,可以适当添加细节;
3写作时应该思路清晰,语句通顺,注意段落;
2字数必须超过80个字.
My Best Friend-Jim.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

5.How long does it take your father ______ to work every day?(  )
A.to driveB.drivesC.drivingD.drive

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

6.Tom,a boy ______ you at the school gate right now.(  )
A.is waiting forB.is waitingC.waits forD.waits

查看答案和解析>>

同步练习册答案