【题目】This is a teacher’s family . The father’s name is Lake Smith . He’s forty - four . The mother’s name is Kate Smith . She’s forty - two . The Smiths have a son , Jim , and a daughter , Ann . Jim is fourteen , and Ann is twelve . The son looks like his father , and the daughter looks like her mother . They are all in No.4 Middle School here . But the Smiths are teachers ; the son and daughter are students .
【1】—What’s Jim’s father ? —He is ________ .
A. a worker B. a teacher C. a doctor D. a driver
【2】Ann's mother's name is ________ .
A. Lake Smith B. Kate Smith C. Jim Smith D. Ann Smith
【3】Jim looks like his ________ .
A. father B. mother C. aunt D. uncle
【4】—Are Jim and Ann in the same school ? —__________ .
A. No , they aren’t
B. They are in different schools
C. Yes , they are
D. They are in the same school
【5】—Is Kate Smith a teacher ? —_________ .
A. Yes , she is B. Yes , he is
C. No , she isn’t D. No , he isn’t
【答案】
【小题1】B
【小题2】B
【小题3】A
【小题4】C
【小题5】A
【解析】
试题分析:本文叙述了史密斯夫妇,他们都是老师,他们的儿子像他的父亲,女儿像他的妈妈。
【小题1】B细节理解题。根据But the Smiths are teachers 可知,吉姆的父亲是老师,故选B。
【小题2】B细节理解题。根据The mother’s name is Kate Smith . 安妈妈的名字是Kate Smith .故选B。
【小题3】A细节理解题。根据The son looks like his father可知,吉姆看起来像他的父亲,故选A。
【小题4】C细节理解题。根据They are all in No.4 Middle School here . 可知,吉姆和安在同一所学校。故选C。
【小题5】A细节理解题。根据But the Smiths are teachers 可知,她是老师。故选A。
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】—It’s sunny today. How about going skiing in Zhongshan Park?
---____ ! Let’s ask the twins to go together.
A. Sounds great B. Best wishes
C. Good luck D. That’s OK.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】“Tom? Are you in bed yet?” called Mrs.White. There was no answer. Mrs. White put down her book and went to her 14-year-old son’s room. Tom was sitting in front of a bright computer screen on which a motorbike was running fast.
“Oh, Tom. You’re still playing that computer game. You must stop now, because it’s half past eleven. If you don’t go to bed soon, you’ll be very tired tomorrow. ” said Mrs. White.
“But I’ve nearly won the game. ” Tom said to Mrs. White. She could see the excitement on his face. She sat down beside him.
“You’re always playing on the computer. You spend more time on this machine than on your homework. ”
Today more and more families have computers. Parents hope computers can help their children improve their study at school. But many of their children use computers to play games and watch videos instead of studying. We often see that computer net bars are crowded with people, especially young boys. They spend a lot of money competing(竞争) with the computerized (用计算机控制的) machines. The more they lose, the more they want to win. The result is that they don’t want to work or study.
In some countries, even scientists hate computers. They say computers cause millions of people to lose their jobs or cause them a lot of trouble. Computer game addiction(瘾) is a serious problem in social(社会的) life. Something should have to be done to solve the problem.
【1】How did Mrs. White feel when she saw her son playing late?
A. She felt excited. B. She felt happy.
C. She felt worried. D. She felt wonderful.
【2】Parents hope computers can _____.
A. help their children improve their study at school
B. help their children play well
C. help their children know a lot of Internet knowledge
D. help their children relax themselves
【3】Many children use computers to _____.
A. watch videos B. listen to songs
C. play games D.A、B and C
【4】The writer thinks _____.
A. the boys can go to the computer net bars, but the girls can’t
B. the computer net bars are very useful
C. the children spend too much money on computer games
D. the children should play computer games
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】 --- ______ I know by what time you want the report to be done?
--- By the day after tomorrow. ______ you finish it on time?
A. May; Can B. Must; Need
C. Could; Must D. Need; Would
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】单词拼写
【1】What_________(是)your name?
【2】Please _________(打给)Tom at 382-6934.
【3】I have a set of _________(钥匙).
【4】—Where's the computer? —It's on the ______(桌子).
【5】My ________(父母亲) like chicken.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】完型填空:阅读短文,从每题所给选项中选出可以填入空白处的最佳选项。
I always thought there was nothing exciting in my life. The furniture (家具)in my house was . And I didn’t have money to change it. But two poor children changed my .
The two children were outside my door one day. Their clothes were . “Do you have any old papers, lady?” they asked.
I wanted to say --- until I looked down at their . They didn’t wear shoes.
“Come in and I’ll make you a cup of juice.” I said. They came with dirty footprints(脏脚印) on the floor.
I gave them some juice. They it and the girl held the empty(空的) cup in her hands, looking at it. The boy asked, “Lady, are you rich?”
“Am I rich? No!” I said in surprise(惊讶地).
The girl put her cup back in its saucer(杯托) . “Your cups match your saucers,” he said. Then the two children left without saying “Thank you”. In fact, they didn’t need to. They did more than saying that. My cups and saucers were very common(普通), they matched.
I looked the house again. All the things nicer to me. The furniture was old, but one piece matches the other.
The dirty footprints were still on my floor. They made me never forget how rich I am.
【1】A. modern B. old C. new D. special
【2】A. idea B. house C. money D. cups
【3】A. new B. beautiful C. broken D. expensive
【4】A. thanks B. yes C. bye D. no
【5】A. hands B. face C. feet D. legs
【6】A. saw B. drank C. hid D. poured
【7】A. carefully B. quickly C. happily D. badly
【8】A. and B. so C. because D. but
【9】A. for B. at C. out of D. after
【10】A. sounded B. tasted C. seemed D. smelled
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】 词汇运用(本大题共8分,每小题1分)
(A) 根据句意和汉语注释,在答题卡标有题号的横线上,写出单词的正确形式。
【1】If you step into this field, you will find many interesting (发明)
【2】Please check that all the personal information has been (正确地) entered.
【3】e were all unhappy to learn that the picnic was (取消) .
【4】In fact, the film is based on (古代的) history.
(B) 根据句意,在答题卡标有题号的横线上,写出括号内所给单词的适当形式。
【5】My grandfather still grows flowers in his (ninety).
【6】 Since Alibaba appeared on the market, Jack Ma has become the (wealth) man in Asia.
【7】All the students (success) in passing the exams at last.
【8】More and more (Europe) come to China for a visit every year.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】根据下面的对话内容,从对话前方框中的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。(共5小题;每小题1分,满分5分)
A.Where is the farm?
B.How far is it?C.It’s Sunday Tomorrow.
E.Why not make it a little earlier?
D.What do you think?
F.What about seven thirty?
(It’s Saturday.Lin Tao and Jim are talking about what they are going to do Tomorrow.)
A:Hi,Jim!【1】________ What are you going to do?
B:I’ve no idea.【2】________
A:I’m going to work on my uncle’s farm.Would you like to come with me?
B:I’d love to very much.【3】________
A:About 15 kilometres.We can go there by bus.
B:When are we going to leave?
A:【4】________ It will take us about half an hour to get there.
B:【5】________ Then we can work there longer.
A:OK.Let’s make it six thirty then.
B:Great! Where shall we meet?
A:Let’s meet at the bus stop.
B:All right.See you then.
A:See you tomorrow.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】What do you usually do when a flying insect lands on your arm? You may blow it away.But what if that insect is a ladybug(瓢虫)? It is possible that you would let it stay.What is it about ladybugs that we like?
Farmers once thought ladybugs were a good lucky sign.A ladybug in the field meant the crops would be successful and that the weather would be good.The farmers may have thought too highly of such a small bug,but in fact ladybugs do help out with the crops.They eat harmful insects.
Actually,it is not the adult ladybug that eats other insects. It's the baby ladybug.When the baby ladybugs hatch(孵化),they are very hungry and will eat mites,aphids,mealy bugs,green flies,and other crop-destroyers. In the 1800s,ladybugs were brought all the way from Australia to California and set free among orange trees that were dying from being eaten by insects.They completely saved all the trees.
Ladybugs go about their daily business without worrying much about anything.Very few birds or insects will eat a ladybug because it gives off a dangerous fluid(液体).Ladybugs also protect themselves by playing dead.They fall off leaves and never move until their attacker goes away.
So the next time you see a ladybug,think about what it may be doing.Maybe it is off to save an orange tree.Maybe its next move will be to roll off a leaf and play dead or stand up to a bird about 100 times its size.Maybe it's letting you know that the weather will be good tomorrow.Who knows? Ladybugs are special that way.
【1】Ladybugs were brought from Australia to California in the 1800s to____.
A.add more ladybugs to area
B.report the weather for farmers
C.act as a lucky sign of good crops
D.save orange trees by eating insects
【2】From the passage we know that ____.
A.it's the adult ladybug that eats most o{ the harmful insects
B.ladybugs often roll off a leaf and play dead to attack the birds
C.ladybugs can give off a dangerous fluid to protect themselves
D.the baby ladybug mainly eats mites,aphids,mealy bugs,and oranges
【3】The underlined phrase "stand up to" most probably means ____.
A.watch B.support
C.save D.fight
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com