1/F,Super Shopping Center, 12 Shopping Road,ssKowloon,next to Dandy's Store and Cleo's Café The Super Shopping Center is proud to hold the Super International Crafts Market.The market owns hand crafted products from all over the world.Come to learn about other cultures and see beautiful things from different countries!A part of the sales will be given to the International Children's Fund(ICF).Some of the interesting products include: |
Do you love bracelets?Here you can find bracelets made from special wooden beads, and no two pieces are the same!Each bracelet looks expensive,but costs only20.What is more,if you buy two,you can get a card for a free drink at Cleo's Café! | These colorful bags are beautiful and useful!You can use them every day.Each bag is as much as150.If you buy more than one,they will be 10% cheaper for you. |
| Fantastic! We will have introductions about the different countries,as well as a lucky draw(抽奖)for a free trip to one of the special countries in the market!You can also taste foods from the different countries at our International Foods Stand. Visit the International Crafts Market and learn about different cultures. Buy beautiful,interesting things and support the International Children's Fund! | |
分析 本文介绍了在购物中心举行一次国际工艺品展销会,有来自不同国家的精美的工艺品及食品,并且价格优惠,还可以参加一次去国外免费旅行的幸运大抽奖.
解答 56.A 细节理解题.根据Super Shopping Center,12 Shopping Road,ssKowloon,next to Dandy's Store and Cleo's Café可知,购物中心紧挨着Cleo's Café,故选A.
57.A 细节理解题.根据Visit the International Crafts Market and learn about different cultures.可知,可以了解不同的文化,故选A.
58.D 细节理解题.根据These colorful bags are beautiful and useful!可知,手提包是彩色的,故选D.
59.B 细节理解题.根据as well as a lucky draw (M!) for a free trip to one of the special countries in the market!可知,可以参加去国外的免费旅行的幸运大抽奖,故选B.
60.C 细节理解题.根据1/F,Super Shopping Center,12 Shopping Road,ssKowloon,next to Dandy's Store and Cleo's Café可知,这里是购物指南,故选C.
点评 做题的时候要看清要求,要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子从而得出符合文章内容的正确答案.
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | of; to | B. | of; for | C. | for; for | D. | for; to |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | No one | B. | Nothing | C. | None | D. | Nobody |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:补全对话
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:书面表达
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:书面表达
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com