Mike has a sports collection(收藏品). He has four basketballs, five volleyballs and four soccer balls. He has seven tennis rackets and eight tennis balls. He has eight ping-pong bats and nine ping-pong balls, too. Mike has some bags in his room: four yellow bags and two green bags. He puts (放) the basketballs in a yellow bag, the volleyballs in a yellow bag, and the soccer balls in a yellow bag. He puts the tennis rackets in a yellow bag, the ping-pong bats in a green bag, and the tennis balls and the ping-pong balls in the last bag.
1.. Mike has ________ volleyballs.
A. four B. five C. six D. seven
2.Mike has seven ________.
A. soccer balls B. ping-pong bats
C. tennis rackets D. volleyballs
3. There are (有) ________ bags in Mike' s room.
A. five B. four C. two D. six
4. Where are the ping-pong balls?
A. In a yellow bag. B. On a yellow bag.
C. In a green bag. D. On a green bag.
5. The tennis balls and the ________are in a bag.
A. ping-pong bats B. ping-pong balls
C. tennis rackets D. basketballs
1.B
2.C
3.D
4.C
5.B
【解析】
试题分析:这篇文章介绍了迈克的体育收藏品,有四个篮球,五个排球和四个足球。他还有七个网球拍和八个网球,八个乒乓球拍和九个乒乓球,并用不同颜色的袋子装他的这些收藏品。
1.由文章信息He has four basketballs, five volleyballs and four soccer balls可知,他有五个排球。故选B。
2.由文章信息He has seven tennis rackets and eight tennis balls.可知,迈克有七个网球拍。故选C。
3.推理判断题。由文章信息four yellow bags and two green bags.可知,他一共有六个袋子。故选D。
4.4】推理判断题。由文章信息and the tennis balls and the ping-pong balls in the last bag.可知,最后一个袋子是绿色的。故选C。
5.5】细节理解题。由文章信息and the tennis balls and the ping-pong balls in the last bag.可知,网球拍和乒乓球在一个袋子里。故选B。
考点:日常生活类短文阅读。
科目:初中英语 来源:2016届山东省泗水县七年级上期期中英语试卷(解析版) 题型:阅读理解
Lost:My new bike. It is red. My name is Jimmy. Please call me at 678--42190. |
Found:Is this your ring? Please call Betty. Phone#892--02311. |
Lost:My baseball. My name is Bruce. Please call me at 708—52097. |
Found:Is this your bag? Please call David. Phone#291—20845. |
1.Who lost a bike?
A.Betty. B.Jimmy. C.Bruce. D.David.
2.Is the ring Betty’s?
A.Yes,it is. B.No,it isn’t.
C.Yes,this is. D.No,it is David's.
3.What color is Jimmy’s new bike?
A.Green. B.White. C.Black. D.Red.
4.Who can you call for the bag?
A.Betty. B.Jimmy. C.Bruce. D.David.
5.What is Bruce’s phone number?
A.678--42190. B.892--02311.
C.708--52097. D.291--20845.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2016届山东淄博市沂源县七年级上期中英语试卷(解析版) 题型:其他题
任务型阅读(共5小题,计10分)
阅读短文,根据要求完成下面各小题。
Mr Smith is a teacher. Yesterday he did a survey of what his students did on their last day off and this is what he learned.
Linda went to see her grandparents. Her grandparents live in the countryside. They are very old. But they don’t like to live in the city. They want to have a quiet life. 99 Tom helped his parents do some housework. He cleaned the room, took out the trash, washed all the clothes . At noon, he helped his mother cook lunch. Mary look after her little brother because her mother was ill. 100 Her father had to look after her mother in the hospital. Mike studied history at home. He isn’t good at history. He thinks it is too difficult for him. His father helped him. Both his father and his mother hope that Mike can be good at all his subjects. They want him to study in a famous university one day.
(一)根据短文内容简要回答问题。
1.Where do Linda’s grandparents live?
______________________________________
2.Why did Mary look after her little brother ?
______________________________________
3. Is Mike good at history?
(二) 将短文中划线的句子译成汉语。
4.
5.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2016届山东淄博市沂源县七年级上期中英语试卷(解析版) 题型:单项填空
– How was your last weekend ?
– It relaxing. I great fun.
A. was; have B. is; have
C. was; had D. is; had
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2016届山东淄博市沂源县七年级上期中英语试卷(解析版) 题型:单项填空
– What does your brother ______?
– He is of medium build.
A. look like B. look after
C. look for D. look at
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2016届安徽滁州七年级上期中统一考试英语试卷(解析版) 题型:单项填空
- - You're welcome.
A. How are you? B. Are you OK?
C. Thank you for your help. D. What about you?
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2016届安徽滁州七年级上期中统一考试英语试卷(解析版) 题型:单项填空
-Is that your bike?
-_______.It is _______my bike. It’s hers.
A. No, no B. Not, no
C. No, not D. not, not
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2016届四川仁寿文公学区七年级下学期期末英语试卷(解析版) 题型:其他题
Hi! I’m Tony. 1. In the morning, I get up at eight. Then I go to school at eight thirty. I don t have much time for breakfast, 2. For lunch, I usually eat hamburgers. After school, I sometimes play basketball for half an hour. When I get home, I always do my homework first. In the evening,I either watch TV or play computer games. At ten thirty, 3. .Mary is my sister. She usually gets up at six thirty. 4. and eats a good breakfast. After that, she goes to school at eight thirty. At twelve, she eats lots of fruit and vegetables for lunch. After lunch, she sometimes plays volleyball .She always eats ice-cream after dinner.She knows it s not good for her, 5. In the evening, she does her homework and usually swims or takes a walk. At nine thirty, she goes to bed.
![]()
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2016届云南曲靖麒麟第七中学七年级上期中英语试卷(解析版) 题型:单项填空
—Is this computer ?
—Call Lucy 324-675.
A.you; at B.your; at
C.his; in D.your; in
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com