精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
5.-What do you think of the talk show?
-_______.I watch it every week.(  )
A.I love itB.I mind it
C.I can't stand it   

分析 --你认为这个脱口秀怎么样?
--我非常喜欢,每周都看.

解答 答案:A
根据回答"I watch it every week"可知,他非常喜欢这个节目.A 我爱它;B 我在意;C 我不能忍受.只有A符合语境,故答案为A

点评 这里考查日常交际用语,要注意平时的语言习惯,明白各个选项的含义及用法,根据现有句子选出正确选项

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

15.-Hello!This is Suzhou Hotel.Can I help you?
-I        a room for tonight,but I'm afraid I can't be checked in.(  )
A.bookB.are bookingC.will bookD.booked

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

16.Eating too much sugar is bad for yourhealth(健康).

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

13.Time haswings.This term has come to the end.(翅膀)

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

20.-Hi,Bob!Don't you know me?
-You are?I can't see ______ without glasses.(  )
A.carefullyB.clearlyC.seriously

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

10.He _____ sports.He only ____ them on TV.(  )
A.doesn't play; watchesB.doesn't play; watch
C.not play; watchesD.don't play; watch

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

17.This T-shirt is too big.Can you show me__________one?(  )
A.otherB.elseC.anotherD.any

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

14.Stephen lives in a ___________ flat with a big balcony.And he often chats with his friends _________ the balcony.(  )
A.four bedrooms; inB.four-bedroom; on
C.four bedrooms; onD.four-bedroom; in

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

15.One day a poor man was cutting a big piece of wood near a river.Suddenly his old axe(斧头)fell into the water.He felt very sad because he lost his only axe.Then all at once a beautiful fairy(仙女)came out and asked the man what the matter was.
"I have lost my axe,"he said."It fell into the water when I was cutting the wood."The fairy showed him a gold axe and asked,"Is this yours?""No,"said the man.
The fairy then showed him a silver axe and asked again,"Is this yours?""No,"again answered the man.Then she showed him the old axe.
"Yes,this is mime,"called out the happy man.I know that well enough,"said the fairy,"I only want to see if you can tell me the truth,and now I'll give you the gold axe and the silver axe besides your own one."

根据短文内容,判断下列句子的正误,正确的填"T",错误的填"F".
51.The man with his old axe fell into the river.F
52.The fairy came out and asked what was wrong with the poor man.T
53.The sad man only wanted the gold and silver axes.F
54.The fairy found his lost axe for the man.T
55.From the story,we know that an honest man may get more.T.

查看答案和解析>>

同步练习册答案