分析 文章大意:主要介绍了气味是否会影响你的寿命?科学家通过在果蝇身上的实验,指出,人们不知道是否老化和嗅觉在动物和人类之间的连接.但他们清楚地体验了闻食物后的身体变化.
解答 34.答案:C.细节理解题.根据The sense of smell may be connected to the cellular ageing (细胞老化) process in many other living things-even people.可知,科学家发现嗅觉能影响细胞老化的过程.答案是C.
35.答案:D.细节理解题.根据Could smells affect your lifespan?可知,科学家做了许多研究去证明食物的气味和寿命之间的联系.答案是D.
36.答案:B.细节理解题.根据Scientists found that the female flies stored extra fat科学家发现雌性果蝇存储多余脂肪,可知答案是B.
37.答案:B.细节理解题.根据文章内容可知,对这篇文章描述最完整的是"嗅觉可以影响生物".答案是B.
点评 这类题型首先要理解文章大意,抓住重点语句,联系上下面,根据问题,选择合适答案.
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:完形填空
| 15.A.brought | B.offered | C.found | D.worked |
| 16.A.attractive | B.expensive | C.unwelcome | D.unpopular |
| 17.A.Since | B.As | C.Because | D.If |
| 18.A.How | B.When | C.Why | D.What |
| 19.A.young | B.energetic | C.strong | D.necessary |
| 20.A.nothing | B.something | C.anything | D.everything |
| 21.A.protecting | B.preventing | C.providing | D.producing |
| 22.A.noticed | B.marked | C.signed | D.recorded |
| 23.A.feelings | B.success | C.confidence | D.mistake |
| 24.A.repaired | B.replied | C.returned | D.reached. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Bayfield Shopping Coupons (赠券) |
| 1.Buy One,Get One Free Buy one shirt or tie at Daniel's Menswear,and get another shirt or tie of the same price free. Choose from any of our sweaters and we will give you another one at no cost. Hurry to Bayfield shopping center!Offer ends November 14. |
| 2.Half-price Movie Tickets Buy any full-price movie ticket on Tuesdays or Wednesdays,and you can buy a second ticket for a friend for only half price.The latest movies are here,showing in one of our five theaters at Bayfield Shopping Center.Offer ends November 14. |
| 3.Free Soft Drink Buy any meal for at least 6at Mike's Café,and receive a free soft drink.We serve the best fast food in the Shopping Centre.Come in and try our delicious meals and our excellent service. You won't be disappointed!Free soft drink offer ends November 14. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Helen, Happy Feet is on now at New Times Cinema.Would you like to see it? Chris | Helen, I'm going to have a birthday party next weekend.Can you come? Jenny |
| Helen, Buy some milk and sugar on your way home.Thanks. Jack | Helen, One of your students called.I told him to call back later. Alice |
| Helen, I have no dog food at home.Please get some for Lucky!Thank you. Lisa | Helen, I have fixed your car.You can get it between 9:00a.m.and 5:00p.m.tomorrow. Steve |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com