Waking up is terrible. Getting out of the bed is awful. So why on the earth would people sell a thing that cause you to do both? It’s simply because being late can cause a lot of troubles. It is said president Reagan almost missed his inauguration(就职典礼) because of a broken clock.
There are many special clocks for anyone who’s unable to get up in the morning.
Bomb Alarm Clock
![]()
![]()
Flying Alarm Clock
Puzzle(拼图) Alarm Clock
![]()
![]()
根据材料内容选择最佳答案,将其标号填入题前括号内。
1. If we don’t have an alarm clock which can wake us up, we’ll__________.
A. get up B. get more trouble
C. miss inauguration D. become lazy
2. According to the article, the loudest alarm clock is __________.
A. Bomb Alarm Clock B. Puzzle Alarm Clock
C. Flying Alarm Clock D. an usual clock
3. In the three clocks, you can turn off ___________ without going out of the bed.
A. Flying Alarm Clock B. Puzzle Alarm Clock
C. Bomb Alarm Clock D. all of them
4. What’s the meaning of the underline word “decibels”?
A. 纳米 B. 分贝 C. 光年 D. 纬度
5. The Puzzle Alarm Clock is sure to wake you up, because _____________.
A. you have to get up find the propeller and put it in the clock.
B. it’s too noisy and it can shake
C. it won’t stop ringing until you turn it off
D. you have to find the 4 pieces and put them into it. After that, you won’t feel sleepy.
1.B
2.A
3.C
4.B
5.D
【解析】
试题分析:这篇短文讲述的是如果我们起床晚而迟到的话,会带来很多的麻烦,如果有一个闹钟把我们叫醒就再好不过了。短文中给我们介绍了三种有趣的闹钟,它们都各有特色,而且一定能把你叫醒。
1.细节理解题。根据短文中It’s simply because being late can cause a lot of troubles.可知,如果没有闹钟,起床就可能晚,迟到会带来很大麻烦。故选B。
2.细节理解题。根据短文中Bomb Alarm Clock中This clock had adjustable volume(音量)with a loudest sound of 113 decibels. That’s louder than a helicopter可知,这种闹钟可以调节音量,最大的声音可以达到113分贝,比直升飞机的声音还要大。所以它是声音最大的闹钟。故选A。
3. Alarm clock 中the only way to turn off the alarm is to get out of bed and find the key!可知,这种闹钟需要下床把它关掉;根据Puzzle Alarm clock中Because it won’t stop ringing until you correctly put the four pieces into it which fly out every time the alarm clock goes off.可知,这种闹钟也需要下床去关掉。故排除A、B和D,选C。
4.词义猜测题。根据文意和划线单词所在的句子This clock had adjustable volume(音量)with a loudest sound of 113 decibels.可知,这种闹钟可以调节音量,最大的声音可以达到113分贝。decibels是声音的单位分贝。故选B。
5.细节理解题。根据短文最后一段中关于Puzzle Alarm Clock的介绍It is sure to wake you up. Because it won’t stop ringing until you correctly put the four pieces into it which fly out every time the alarm clock goes off.可知,这是一种拼图闹钟,你只有把四块拼图放在它里面,它才停止响。因此当你完成这个拼图的时候,你肯定就不困了,所以说这个闹钟一定能把你叫醒。故选D。
考点:日常生活类短文阅读。
科目:初中英语 来源:2013-2014学年河南原阳第一初级中学九年级模拟9英语试卷(解析版) 题型:其他题
Here are some things you can do to make your bad moods a bit easier to handle(掌握):
A: Recognize you are not alone. | Although not every person experiences mood changes to the same degree they are common. |
B: Get enough sleep. | Talking to parents is important too. Parents can share their own experiences of dealing with bad moods with you. At the same time |
C: Wait. | It can be hard to find enough time but getting enough rest is very important. |
D: Talk to people you trust(信任). | Crying often makes a person feel better. But if you find that you are sad angry |
E: Cry. | Believe one day your bad mood will pass. If your bad mood stays long you can ask for help. |
阅读以上5段语言材料,请找出与它们相对应的标题,并将其标号填入下列方框内.
1. | 2. | 3. | 4. | 5. |
|
|
|
|
|
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2013-2014学年河南原阳第一初级中学九年级模拟8英语试卷(解析版) 题型:单项填空
--- When was the 29th Olympic Games held?
--- ________ 8:00 of August 8th ,2008, Beijing.
A. At B. On C. In D. For
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2013-2014学年河南原阳第一初级中学九年级模拟7英语试卷(解析版) 题型:单项填空
He _____in Xinxiang for five years when I heard his news.
A. has lived B. had lived
C. is living D. has been lived
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2013-2014学年河南原阳第一初级中学九年级模拟7英语试卷(解析版) 题型:单项填空
--- Did you see the film last night?
--- Yes, I have never seen ____exciting film before.
A. such a B. so an C. such an D. so an
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2013-2014学年河南原阳第一初级中学九年级模拟6英语试卷(解析版) 题型:单项填空
The small boy didn’t know____waiting for.
A. whom they were B. who were they
C. who they are D. whom were they
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2013-2014学年河南原阳第一初级中学九年级模拟6英语试卷(解析版) 题型:单项填空
--- What kind of sweater would you like?
--- The ____________, the better. I don’t want to spend much on clothes.
A. cheaper B. cheap
C. more expensive D. expensive
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2013-2014学年河南原阳第一初级中学九年级模拟5英语试卷(解析版) 题型:单项填空
— We didn’t _____ the match.
— What a pity!
A. lost B. win C. fail D. beat
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2013-2014学年河南永城实验中学九年级模拟7英语试卷(解析版) 题型:阅读理解
An unpleasant habit of announcing the death of a celebrity has sprung in recent years, when in fact the subject is alive and well. The latest blatantly false was the supposed death of Hong Kong action star Jackie Chan from a heart attack.
It spread rapidly on the Chinese blogosphere and Twitter in the West, and there was even, supposedly, a message from US President Barack Obama paying homage to the martial arts hero. “Jackie Chan is a man who can talk through talent, he is a constant reminder of the strength of humanity. He will forever be in our hearts, a true inspiration who inspired many generations,”
Cruelly, it was the actor’s son, Jaycee Chan, who had to prove if the news was true, by making a phone call and finding him, fortunately, “busy as hell” organizing, with other Hong Kong celebrities, a charity concert on Friday to raise money for those struck down by the earthquake in Japan. Jaycee Chan described the false news as an “insane joke”, but Jackie Chan was not angry at the news. He said, “ It is not the first time to hear that I was dead.”
The Hong Kong-based The Sun Newspaper reported on Wednesday that a blogger with the handle “SKIPHOPZ” was the source of the false news.
根据材料内容选择最佳答案, 并将其标号填入题前括号内。
1.Announcing the death of a celebrity when in fact the subject is alive and well makes people feel_______
A.happy B. pleasant C. unpleasant D. glad
2.The latest blatantly false was the supposed death of _________
A. Jackie Chan B. Jackie Chan’s son
C. Jaycee Chan D. Jaycee Chan’s son
3.To prove if the news was true, the actor’s son_________.
A. flew to Hong Kong B. wrote to the US President
C. made a call D. sent an e-mail
4.A charity concert on Friday in Hong Kong to raise money for ________
A. Japanese B. Chinese
C. Americans D. people in Hong Kong
5.We can find from the article that____________.
A. It spread slowly on the Chinese blogosphere and Twitter in the West
B. The US President Barack Obama paid homage to the martial arts hero.
C. Jackie Chan was angry at the false news.
D. A blogger with the handle “SKIPHOPZ” was the source of the false news.
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com