(B)
Mr and Mrs Smith come from London,England. They work in China now. They teach English in a middle school. They like their work very much. They have two children,Sam and Sue. They are both in Shanghai with their parents. Mr Smith can?t speak Chinese,but his wife can speak it very well.
Mr Smith likes swimming and reading,and Mrs Smith likes swimming and reading,too. They often go swimming in the afternoon and read in the evening. Sam and Sue like playing games with Chinese boys and girls. Sam's uncle works on a farm near London. He likes swimming,too. He wants to work in Shanghai,but he can't speak Chinese. So he is still (仍然) there and goes to Chinese classes every day.
1. Where are Sam and Sue from?
A. Canada. B. America. C. England. D. Australia.
2. What sport does Mrs Smith like?
A. Swimming. B. Running. C. Playing basketball. D. Walking.
3. What does Sam's unde do?
A. A teacher. B. A worker. C. A farmer. D. An actor.
4. What does Sue like?
A. Swimming and reading. B. Playing computer games.
C. Watching TV. D. Playing games.
5. are in different countries now.
A. Mr and Mrs Smith B. Mrs Smith and her children
C. Mr Smith and his brother D. Mr Smith and his children
(B)
1. C解析:短文开头第一句提到史密斯先生 和太太都来自英国伦敦,故他们的孩子也 来自英国,故选 C.
2. A解析:短文第二段第一句表明史密斯先 生和太太都喜欢游泳和阅读,所以选项A
符合题意。
3. C解析:由短文第三段第一句可知Sam的 叔叔在一个农场工作,所以应该选择C更 合适。
4. D解析:从短文第二段最后一句可知Sam 和Sue都喜欢和中国的孩子玩游戏,所以选 择〇0
5. C解析:纵观全文可知,史密斯先生一家 四口都居住在上海,只有Sam的叔叔住在 英国,所以应该是史密斯先生和他的弟弟 住在不同的国家,答案选C.
科目:初中英语 来源: 题型:
7. Don’t too late. You will take a test tomorrow.
A. come true B. stay up C. put up D. cut up
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
13. Which of them isn’t a capital city?
A. Paris. B. London. C. New York. D. Moscow.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
3. The bad news makes us .
A. feel sad B. feel happy C. to feel sad D. to feel happy
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
四、 任务型阅读(10分)
Welcome to Moonlight Middle School!We are very happy to welcome you to our new school!Let me tell you about it.
Moonlight Middle School is a beautiful and modern school. Walk through our school gate and you can see a big playground. Students have great fun here playing football and basketball.
In front of you are our classrooms. We have twenty of them and they are all big and bright. Beside the classrooms is the library. You can borrow books there. The art and music building is behind the library. We have four art rooms on the ground floor,and four music rooms on the first floor. You can draw pictures and play music there. Next to it is our school hall. It is very big and we have a school meeting every day.
We hope you enjoy being a student at Moonlight Middle School.
根据短文内容回答问题。1. What's Moonlight Middle School like?
2. What do the students do on the playground?
3. Do they have four art rooms on the first floor?
4. Where is the school hall?
5. How often do they have a school meeting?
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
6. Go straight and turn . The shoe shop is .
A. right;right B. right;on the right
C. to the right;to the right D. on the right;on the right
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
5. (million) of fans want to meet the famous singer.
6. Lucy's brother enjoys (chat) with friends on the Internet.
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com