分析 在2006的秋天,美国国家篮球协会开始使用合成篮球或人工材料代替皮革.他们的改变是因为他们希望使用的每一个篮球手感和弹起时一样.
解答 61.D细节理解题.根据They made the change because they wanted every basketball they use to feel and bounce(弹起)the same.可知他们使用合成篮球或人工材料代替皮革.他们的改变是因为他们希望使用的每一个篮球手感和弹起时一样.故答案为:D.
62.B细节理解题.根据The greater the friction,the better it will stick to his hand可知摩擦力越大,球越容易被抓住,故答案为:B.
63.B细节理解题.根据The scientists also tested bounce and found that the logo (商标)printed on the new balls made their surface uneven(不平) and caused them to bounce a little strangely com-pared with the leather balls.可知它们的不同在于有一个商标在上面,使表层不平,故答案为:B.
64.D词义猜测题题.根据后半句:gets taken into the leather balls渗进皮革球里面,可知此处应该是:这是因为汗水待在合成革的表面,故答案为:D.
65.C推理判断题.根据That's because sweat(汗水)stays on the surface of the synthetic balls but gets taken into the leather balls可知汗水渗进皮革球里面,所以会更重一些,故答案为:C.
点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,找出符合文章内容的正确答案.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | turn on | B. | try on | C. | carry on | D. | depend on |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| One of the Seven Wonders of the World,the Great Wall is an impressive achievement of engineering.The Wall,first built in 900B.C.,is the product of many centuries'building and rebuilding.At first,it was used to protect the Empire of China from Xiongnu attacks.Most parts of the Wall we see today date back to the Ming Dynasty. | |
| Angkor Wat is the most easily recognized as well as one of the most beautiful temples in Cambodia(柬埔寨).It was built in the early 12th century by King Suryavarman II (苏耶跋摩二世) to act as his state temple and capital city.Angkor Wat is very special because it is the only temple facing west. | |
| The Taj Mahal is one of the most splendid buildings in the world and the story behind it is also very beautiful.The Taj Mahal was built between 1632and 1653by Emperor ShahJahan to sefve as a tomb (陵墓) in memory of his favorite wife,Mumtaz Mahal.It was built of marble (大理石) by twenty thousand workers and was decorated with 28different kinds of valuable stones from across India and even throughout Asia. | |
| Stonehenge is an ancient place of interest with huge stones standing on the plains in England.It has captured our imaginations for centuries.Ifs the most magical pre-historic place on earth.People believe that the bluestones were thought to have healing (治疗) powers.Now though many of the original (原始的) stones have fallen or removed,it still attracts nearly five thousand tourists every day. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:完形填空
| 36.A.busy | B.free | C.nervous | D.excited |
| 37.A.except | B.for | C.from | D.towards |
| 38.A.so | B.or | C.and | D.but |
| 39.A.stars | B.doctors | C.teachers | D.students |
| 40.A.look at | B.look for | C.look through | D.look after |
| 41.A.After all | B.At first | C.At last | D.For example |
| 42.A.harder | B.easier | C.more tiring | D.more boring |
| 43.A.loudly | B.quickly | C.quietly | D.happily |
| 44.A.food | B.paper | C.money | D.medicine |
| 45.A.found | B.invited | C.caught | D.carried |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | safe | B. | save | C. | safety | D. | safely |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | our | B. | we | C. | us | D. | ours |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | suggestion | B. | reason | C. | secret | D. | problem |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com