精英家教网 > 初中英语 > 题目详情

Once there was a little girl in a village.She spent summers on her grandfather’s farm.The year she was four,she knew some ducks.The ducks were white with orange feet.They lived in a little wooden house near the road. The little girl liked these ducks very much.

Every day they walked down the road to the pond(池塘).The ducks went into the water.The little girl sat on the bank and saw them swimming in the pond.The little girl talked to the ducks and they quacked(嘎嘎叫)back.

Then one day the ducks were gone(不见了).No one would say anything about them.The little girl was afraid to ask where they were. One night everyone sat down for dinner.The food looked a little like chicken.The girl didn't want to eat.Can you guess why?

1.The story is mainly about____________.

A. eating chicken B. sitting by the pond

C. 1iving on a farm D. ducks and a little girl

2.The ducks were .

A. yellow and orange B. yellow and white

C. white with orange feet D. white and black

3.First the little girl .

A. didn't eat B. sat on the bank C. walked to the pond D. talked to the ducks

4.At the end of the story,the ducks were probably .

A. under the water B. on the plate

C. in the wooden house D. swimming in the pond

1.D 2.C 3.C 4.B 【解析】试题分析:短文讲的是一个小女孩和一些小鸭子的故事,她很喜欢小鸭子,看着它们在水里游来游去,和它们说话。但是有一天小鸭子不见了,晚饭时,小女孩看到盘子里像是鸡肉,她明白了,很伤心。 1.题意:故事主要是关于____________。考查细节理解题。根据短文内容,讲的是一个小女孩和一些小鸭子的故事,故选D。 2.题意:这些鸭子...
练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源:牛津译林版八年级英语上 Unit4 单项选择题练习 题型:单选题

What do these big letters on the wall ?Is it an address?

A. stand for B. cheer for C. wait for D. fit for

A 【解析】句意:墙上的这些大写字母是什么意思?是地址吗?A. stand for代表;B. cheer for为…鼓劲加油;C. wait for等待;D. fit for适合。根据句意可知,答案为A。

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:牛津译林版八年级英语上 Unit4 单项选择题练习 题型:单选题

— Mum, can I go to play for a while? — Why not? Your homework is almost ______.

A. finishing B. finishes C. finished D. finish

C 【解析】句意:-妈妈,我可以玩一会儿吗?-为什么不呢?你的作业几乎完成了。finishing动名词形式,完成;finishes动词的第三人称单数形式;finished过去分词;finish完成,动词原形。根据句意可知,该句的主语Your homework和动词finish构成被动关系,应用被动语态,be+动词的过去分词,空前有了is,所以这里填过去分词,选C。

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:牛津译林版八年级英语上 Unit4 单项选择题练习 题型:单选题

I plan to _______ the old pictures and _______ some new ones.

A. put down; put up B. take down; put up c. put down; put on D. put away; put on

B 【解析】句意:我打算把旧照片取下来,再放一些新的。A. put down; put up放下;张贴 B. take down; put up取下;张贴 C. put down; put on放下;穿上 D. put away; put on收起来;穿上。综合4个选项可知,答案为B。

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:牛津译林版8A Unit 3 A day out单元测试卷 题型:材料作文

书面表达

请根据以下提示内容,你(Millie)用英语写一封邀请信,词数70-80。

1、邀请你的网友Daniel一起参加你们学校10月8日,周六的旅游。

2、行程:早上7:00 在学校门口碰头;乘两个小时的车,到达世界公园;那里有来自全世界的一百多个景点的模型;将会有精彩的歌舞表演;将会了解到许多不同的文化。

3、中午将乘船游玩,并在船上用餐。

4、大约17:00乘地铁返回学校。

5、将会是快乐的一天,希望你能来参加。

Dear Daniel,

We will have our school trip to the World Park _______________________________

_____________________________________________________________________________

_____________________________________________________________________________

_____________________________________________________________________________

_____________________________________________________________________________

_____________________________________________________________________________

_____________________________________________________________________________

_____________________________________________________________________________

Best wishes

Yours Millie

We will have our school trip to the World Park on Saturday, 8 October. We will meet at 7:00 a.m. at the school gate. It will take us two hours to get to the world park by bus .There are models of m...

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:牛津译林版8A Unit 3 A day out单元测试卷 题型:单选题

Don’t forget our softball team.

A. cheering for B. to cheer for C. cheer to D. to cheer to

B 【解析】句意:别忘了为我们的垒球队加油。考查动词形式和动词短语辨析题。forget to do忘记做某事(还没做)/forget doing忘记做某事(做过了);cheer for为……喝彩叫好,为……鼓劲加油。本句事还没有做,根据句意和语境,可知选B。

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:牛津译林版8A Unit 3 A day out单元测试卷 题型:单选题

Do you know paper is made __________ wood?

A. of B. into C. from D. by

C 【解析】句意:你知道纸是用木头做的吗?考查介词动词辨析题。be made from由……制成(用于原材料不易看出的场合),be made of用……造成(用于原材料显而易见的场合),都是固定短语。根据句意和语境,可知选C。

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:福建省龙岩市2017-2018学年八年级上学期期末教学质量抽查英语试卷 题型:阅读单选

Every time we walk, sit down or hold a book, we are using our bones. Bones are important because they hold up our bodies and help us move freely.

Bones are hard on the outside, but they are soft on the inside. The soft part of the bone makes our blood (血). Blood carries things we need through our bodies. It also helps move away the things that are not useful for our bodies, so we can stay healthy.

Calcium (钙) makes our bones solid (坚固的), so we need to get enough of it each day. We can get calcium easily from milk, some vegetables and other foods.

Vitamin D is also important because it helps calcium work well in our bodies. We can get vitamin D from food like fish and eggs, and we can also get it from the sun! Try to get a little sun every day so you can have healthier bones!

Exercise improves our bone health too, so make it a habit. Running, jumping and dancing are all good exercise, but even daily activities like walking and climbing mountains can help keep our bones healthy and strong!

1.What can make our bones solid according to the passage?

A. Exercise. B. Vitamin. C. Calcium. D. Sun.

2.In order to keep our bones healthy, what should we do?

① hold a book ② get calcium ③ get a little sun ④ do some exercise

A. ①②③ B. ②③④ C. ①②④ D. ①③④

3.The underlined word “soft” means _____ in Chinese?

A. 笔直的 B. 柔软的 C. 弯曲的 D. 坚硬的

4.What does the text mainly tell us about?

A. What the bones are.

B. When to use our bones.

C. How to keep our bones strong.

D. Why we need bones.

5.In which part of the newspaper can you find this passage?

A. Sports. B. News. C. Health. D. Music.

1.C 2.B 3.B 4.C 5.C 【解析】本句主要讲述骨骼作用,以及怎样保持我们的强壮。 1.题意:根据这篇文章,什么可以使我们的骨头结实?A. Exercise.运动;B. Vitamin.维生素;C. Calcium.钙;D. Sun.太阳。根据第3段第1句Calcium (钙) makes our bones solid (坚固的),可知选C。 ...

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:2018年春七年级英语下册(人教版):Unit 3 单元测试卷 题型:单选题

—If a=6,b=5,what's the answer to the question “a+2ab+1=?”

—________.

A. Sixty?seven B. Forty?five

C. Twenty?three D. One hundred

A 【解析】句意:如果a=6,B=5、算式“a+2ab+1=?”- ________。本题采用推算法。计算6+2×6×5+1可得67。故选A。

查看答案和解析>>

同步练习册答案