分析 不同种类的春天假期
对于许多美国大学生来说,一周的春天假期意味着在阳光明媚的海滩上参加无尽的聚会.在巴拿马城海滩佛罗里达,超过50万大学生在3月份到这里玩和聚会,使这里成为美国排名第一的旅游胜地.
然而,一个星期的聚会并不适用于所有的人,越来越多的美国大学生找到了另一种方法来度过春天假期.对他们来说,加入或领导一群志愿者帮助解决诸如无家可归或环境破坏等问题,从而感受到特殊的学习体验.
在春天放假期间,来自弗吉尼亚州詹姆斯•麦迪逊大学的学生参加了15次"春假"到附近的州旅行,三个人到美国更遥远的地方旅行并参加了五次国际旅行.一组JMU学生前往路易斯安那州的博加卢萨,帮助重建被卡特里娜飓风损坏的房屋.另一个团体前往密西西比州为一个收容所内的无家可归的儿童组织创意活动.一组学生去了佛罗里达州,但不是躺在沙滩上.而是做了一些工作以帮助保护佛罗里达州的本地植物.
参加春假项目的学生认为他们这样做是值得的.虽然大多数大学生在他们可以开始帮助人们之前必须获得学位,但是学生志愿者在没有学位的情况下也可以帮助别人.另一方面,他们住的建筑物或房间没有什么吸引力.学生经常睡在学校或教堂的地板上.但他们只需支付约250美元的餐饮和交通费用,这远少于他们的朋友到更传统的春天景点所花费的钱.
春天假期项目似乎在美国的大学越来越受欢迎.一些学生利用这个机会结识新朋友.其他人想行使自己的信念使世界变成更好的地方.无论他们有什么样的原因,这些学生在度过学业假期的同时发现了一些能够来充实自己的东西.
解答 61.Panama City Beach,Florida.细节理解题.根据In Panama City Beach,Florida more than half a million university students arrive during the month of March to play and party,making it the number one spring break place in the United States.可知,三月份在佛罗里达聚会和游玩的学生超过50万大学生,是这个地方成为了全美排名第一的旅游胜地,因此答案为 Panama City Beach,Florida.
62.Joining or leading a group of volunteers to help solve problems.细节理解题.根据A weeklong party is not for everyone,however,and a growing number of American university students have found a way to make spring break matter.For them,joining or leading a group of volunteers to help solve problems…可知,答案为Joining or leading a group of volunteers to help solve problems.该题主要就是看到题干中的make spring break matter for some students而定位在原文的第二段,随后我们就会的得出这部分学生joining or leading a group of volunteers to help solve problems.
63.By rebuilding homes damaged by Hurricane Katrina.细节理解题.根据题干中提到的Louisiana,我们将其定位在文中的第三段,根据One group of JMU students traveled to Bogalusa,Louisiana,to help rebuild homes damaged by Hurricane (飓风) Katrina.可知,同学们来到佛罗里达是为了重建被飓风破坏的房屋.
64.On the floor of a school or church.细节理解题.根据题干中提到的sleep我们将其定位在文中的第四段,根据Students often sleep on the floor of a school or church.可知,同学们经常睡在学校或教堂的地板上.
65.Student volunteers can help people right now without degrees,spend less money,meet new friends and exercise their beliefs.细节理解题.根据student volunteers are able to help people right now without degrees.可知,学生志愿者在没有学位的情况下就亏帮助其他人,另外根据But they only pay around $250 for meals and transportation,which is much less than some of their friends spend traveling to more traditional spring break hot spots.可知,参加这个活动花费的更少,且根据Some students take the opportunity to meet new friends.Others want to exercise their beliefs to make the world a better place.Whatever their reasons,these students have discovered something that give them rich rewards along with a break from school work.可知,前面提到了一些原因,例如利用这个机会结识新朋友、使世界变成更好的地方等,不管这些原因是什么,这些学生在度过学业假期的同时发现了一些能够来充实自己的东西.综上所述可知,学生们之所以认为在春天假期参加这个项目是值得的是因为可以在没有学位的情况下帮助别人、花费更少、结交新朋友、行使自己的信念使世界变成更好的地方,因此答案为Student volunteers can help people right now without degrees,spend less money,meet new friends and exercise their beliefs.
点评 本文讲的是现在越来越多的美国大学生在春节假期期间选择,选择有意义的组织帮助其他人或使世界变得更美好,而不是去著名的旅游胜地去度假.做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,选出符合文章内容的正确选项.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | to sing | B. | at singing | C. | in singing |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | mustn't | B. | needn't | C. | can't | D. | may not |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Problems caused by being hurt | ●Making us unhappy; ●Distracting us from daily life; ●Breaking our relationships; ●making us (54)closed to new things. |
| Definition (定义) of forgiveness | ●(55)Forgetting being angry and painful; ●Moving on to a better place. |
| (57)Tips for learning to forgive | ●Thinking of advantages of forgiveness,how it can make you happier,free from the past and the pain and (56)improve your relationships and life; ●Trying to understand the other person as if you were in the same(58)place; ●Thinking over your responsibility,realizing that we should take an active part in life. |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com