精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
Jenny lives in Canada(对划线部分提问)

_______ _________Jenny live

 

答案:
解析:

Where doesJenny住在哪里?要用where提问。

 


练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源:2011-2012学年吉林长春外国语学校七年级下学期第一次月考英语试题(带解析) 题型:阅读理解


Hello! My name is Jenny. I live in a small town in Shanxi. It’s near the city of Datong. You can’t see it on the map of China, because it is too small. There are many tall buildings here. Most of the people live in their own(自己的) houses. There is a little garden behind my house. I often play with my friends in it. I like living in a house because I don’t have to climb stairs. (楼梯). And we can also grow beautiful flowers in the garden.
根据短文内容,回答下列问题。(1×5=5分)
【小题1】Where does Jenny live?
_________________________________________
【小题2】What kind of buildings are there?
_________________________________________
【小题3】Does Jenny like living in a tall building?
_________________________________________
【小题4】Who does Jenny often play with ?
_________________________________________
【小题5】Why does Jenny like living in a house?

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:2013-2014学年浙江省瑞安市九年级元月调考模拟考试英语试卷(解析版) 题型:单项填空

--Does Jenny live here?

   --But I don't know_______.

A. Which room does she live in          B. in which room lives she

C. which room she lives in              D. in which room does she live

 

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:2014届吉林长春外国语学校七年级下学期第一次月考英语试题(解析版) 题型:阅读理解

 

    Hello! My name is Jenny. I live in a small town in Shanxi. It’s near the city of Datong. You can’t see it on the map of China, because it is too small. There are many tall buildings here. Most of the people live in their own(自己的) houses. There is a little garden behind my house. I often play with my friends in it. I like living in a house because I don’t have to climb stairs. (楼梯). And we can also grow beautiful flowers in the garden.

根据短文内容,回答下列问题。(1×5=5分)

1.Where does Jenny live?

_________________________________________

2.What kind of buildings are there?

_________________________________________

3.Does Jenny like living in a tall building?

_________________________________________

4.Who does Jenny often play with ?

_________________________________________

5.Why does Jenny like living in a house?

 

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:吉林省月考题 题型:阅读理解

阅读理解。
     Hello! My name is Jenny. I live in a small town in Shanxi. It's near the city of  Datong. You can't see
it on the map of China, because it is too small. There are many tall buildings here. Most of the people
live in their own (自己的) houses. There is a little garden behind my house. I often play with my friends
in it. I like living in a house because I don't have to climb stairs. (楼梯). And we can also grow beautiful
flowers in the garden.
根据短文内容,回答下列问题。
1. Where does Jenny live?
    _________________________________________
2. What kind of buildings are there?
    _________________________________________
3. Does Jenny like living in a tall building?
    _________________________________________
4. Who does Jenny often play with ?
    _________________________________________
5. Why does Jenny like living in a house?
    _________________________________________

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:河南省期末题 题型:句型转换

句型转换。
1. Jenny lives in Canada. (对划线部分提问)
    ___________ ___________ Jenny live?
2. My father and mother are watching TV. (对划线部分提问)
    ___________ ___________ your father and mother doing?
3. The weather is cold and snowy. (对划线部分提问)
    ___________ ___________the weather?
4. My father drives to work. (改为同义词)
    My father goes to work __________ __________.
5. It's time to go to school. (改为同义词)
    It's time _________ __________.

查看答案和解析>>

同步练习册答案