--- My brother is ill in hospital. --- _____ .
A. Excuse me B. I’m sorry to hear that
C. Really D. That sounds good
B 【解析】句意“-我的弟弟生病住院了-很抱歉听到这个消息”。A.打扰一下;B.听到这个我感到很抱歉;C.真的;D.听起来不错。当听到别人说不好的消息时,要用I’m sorry to hear that。根据句意,故选B。科目:初中英语 来源:浙江省平阳县2017-2018学年第一学期第二次阶段检测八年级英语试卷 题型:单选题
---Traveling to foreign countries is more and more popular with Chinese.
---Yes, and_____people went travelling in America last year.
A. ten millions B. millions of C. billion D. billion of
B 【解析】句意:去外国旅行越来越受中国人欢迎。——是的,去年好几百万人去美国旅行。当million/billion 前面有数量词时,不用复数,当后面有of时,要用复数;故选B查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:外研社版七年级上英语Module4 练习 题型:单选题
We have great salad as well as soda. In the sentence, “as well as” means_________.
A. as good as B. with C. and D. not
C 【解析】句意:我们有好的色拉和苏打。A. as good as 和---一样好; B. with和,介词; C. and 和,连词; D. not不;这里salad和 soda是并列关系用连词and,故选C查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:安徽省亳州市涡阳县2017-2018学年八年级上学期期末教学质量检测英语试卷 题型:阅读单选
There are many people in the bus and there are no empty(空的)seats. When a young man gets on, an old man near him wants to stand up, but the young man pushes(推)him back to his seat.
“Thank you,” he says,“But please don’t do that, I can stand here.”
“But, young man…”
“I ask you to keep the seat,”the young man does not let the old man finish his words.
But the old man again wants to get up. He says, “Young man, please let me…”
“No, no.”says the young man, and then he pushes the old man back into his seat again.
At last the old man gets up from his seat. He says to the young man, “You make me three stops away from my home. I want…”
1.The young man has to stand in the bus because ______.
A. there are few people in the bus
B. an old man is in his seat
C. he likes to do so
D. there is not any free seat in the bus
2.When the old man tries to get up, the young man thinks ______
A. the old man wants to keep the seat for himself
B. it is time for the old man to get off the bus
C. the old man wants to give his seat to him
D. the old man wants to talk with him
3.The young man pushes the old man back to his seat because_______
A. he doesn’t want him to get up
B. he doesn’t want to take the old man’s seat
C. the old man is kind to him
D. he doesn’t want him to get off the bus
4.From the story we can see that ________.
A. the old man wants to drive the bus
B. the young man is strong and can stand in the bus
C. the young man misunderstands(误解某人的意思) the old man
D. the old man knows the young man
5.The last sentence(句子)of the story should be “______”
A. I want to get off the bus B. I want to stand in the bus
C. I want to give my seat to you D. I want to sit over there
1.D 2.C 3.B 4.C 5.A 【解析】本篇文章难度适中,主要讲述一个老人到站要下车,年轻人以为老人要给他让座,坚决不让老人站起来,以至于最后老人坐过了三个站 1.根据There are many people in the bus and there are no empty(空的)seats可知,故选D。 2.根据Thank you,” he ...查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:安徽省亳州市涡阳县2017-2018学年八年级上学期期末教学质量检测英语试卷 题型:单选题
---What happened to your grandma ?
--- She ________ and broke her leg yesterday.
A. fell down B. felt like C. found out D. brought out
A 【解析】句意“-你的祖母怎么了?-她昨天摔倒了,伤了他的腿”。A.摔倒;B.想要;C.查明;D.出版。根据句意,故选A。查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:安徽省亳州市涡阳县2017-2018学年八年级上学期期末教学质量检测英语试卷 题型:单选题
He’s going to _____ an artist when he _____ up.
A. do; grow B. do ; grows C. be; grow D. be; grows
D 【解析】句意“当他长大后,他想成为一名艺术家”。be成为,且根据主将从现原则,第一空用一般现在时,主语为he,用grows,故选D。查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:安徽省亳州市涡阳县2017-2018学年八年级上学期期末教学质量检测英语试卷 题型:单选题
---_____ do most students use the internet?
---Three times a week.
A. How soon B. How many C. How long D. How often
D 【解析】句意“-大部分学生多久使用一次网络?-一周三次”A.how soon多久(与一般将来时连用,回答用in+一段时间);B.how many多少(加可数名词复数);C.how long多久(时间长短),多长(长度);D.how often多久一次(表频率)。根据three times a week可知,表示频率,故选D。查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2018年春七年级英语下册(人教版):期末测试卷 题型:单选题
I like________ basketball, but now I'd like________ tennis.
A. to play;playing B. playing;playing
C. playing;to play D. play;playing
C 【解析】试题分析:句意:我喜欢打篮球,但是现在我想要打网球。like doing sth喜欢做某事,故第一空为动名词playing。would like to do sth想要做某事,故第二空为to play,故选C。查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:牛津译林版8AUnit1 提优练习1 题型:单选题
Daddy and Mummy, you are back from the supermarket. Can you tell me ?
A. how you go there
B. how many pieces of bread you buy
C. how much milk did you buy
D. if you bought my favourite ice cream
D 【解析】句意:爸爸妈妈,你们从超市回来了。你能告诉我是否你们买了我最喜欢的冰淇淋吗?A. how you go there你们怎么去那儿;B. how many pieces of bread you buy你们买了几块面包;C. how much milk did you buy你们买了多少牛奶;D. if you bought my favourite ice cream是否你们买了...查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com