精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
17.Classified Advertisements
If you need our service,please call 5161982.
                           For Rent
Excellent Room for girls.Single,115a month.Double,180a month.Call 5160594.
Family Home,3bedrooms,large yard.Call 3125766.
Youth Paradise,room for boys,100per person.Call 8830553.
                            For Sale
Coat for man,size 42,1year old,85.After 6pm,Call 2125978
Color TV,size 21,150; Mp3player,45; Recorder,25.Call 6963749
                          Help Wanted
If you can find a few hours during the day to look after 2school age children,please call 3133694.
A magazine needs a reporter.He or she should be good at writing in Chinese.Experience needed.Call 5201314.
                              Lost
A yellow bag with a mobile phone and some books was left behind the library.Will the finder come to Class l,Grade 3?
                             Found
A black jacket was found on the playground yesterday afternoon (June,21st).Will the owner please ring 3655488?
61.If you want to make an advertisement,which number will you call?C
A.5160594.
B.3655488.
C.5161982.
62.Mary wants a room for herself,which room should she choose?C
A.Family Home.
B.Double.
C.Single.
63.The title"Classified Advertisements"probably meansC .
A.advertisements only for students to read
B.advertisements giving us useful information
C.advertisements divided into different groups
64.If you want to find a part-time job,you will readA .
A.Help Wanted    
B.For Sale   
 C.For Rent
65.If a person has $115,he can buyB .
A.TV and recorder    
B.coat and recorder    
C.coat and mp3player.

分析 短文讲了分类广告的五个内容:分别是"出租";"出售";"求助";"遗失";"招领"及其一些具体的信息.

解答 答案:61.C  细节理解题.根据第二行句子If you need our service,please call 5161982.如果你需要我们的服务,请致电5161982.可知要做广告拨打5161982.故选C.
62.C  细节理解题.根据表格一句子Excellent Room for girls.Single,115a month.Single"单间",Mary自己住.故选C.
63.C  细节理解题.根据短文内容可分为五个板块,分别是 For Rent"出租"; For Sale"出售";Help Wanted"求助";Lost"遗失";Found"招领".故Classified Advertisements意为"分类广告".故选C.
64.A  细节理解题.根据表格三句子Help Wanted:If you can find a few hours during the day to look after 2school age children,please call 3133694.可知可以找到兼职工作.故选A.
65.B  细节理解题.根据表格二句子Coat for man,size 42,1year old,85. Color TV,size 21,150; Mp3player,45; Recorder,25.可知A需要175美元;B需要110美元;C需要130美元.A、C、D都超过了115美元.而B项是110美元.故选B.

点评 在通读全文的基础上,根据全文大意,展开逻辑思维,瞻前顾后,认真观察选项,仔细推敲,确定最佳答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

13.Boys and girls,please take care of yourselves,you are not children any more.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

14.-Cindy has spent an hour in the cloths shop.Hasn't he decided which dress to buy?
--Maybe.Though she is young,she is ______about her appearance.(  )
A.specialB.curiousC.particularD.proud

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:书面表达

5.以"My Changes"为题目,请从外貌、性格、爱好、运动四个方面介绍自己的变化,70词左右.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

12.(  )
A. wholeB.whatC.which

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

2.You can findpublic(公共的)telephones easily in our city now.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

9.Could you speak ______?I can't hear you.(  )
A.easilyB.loudlyC.quickly

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

6.(  )
A.humanB.funnyC.cup

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

7.You'd better not eat too much junk food.It's bad for your health.(  )
A.Not at all.B.Thanks for your advice.
C.You're welcome.D.It doesn't matter.

查看答案和解析>>

同步练习册答案