精英家教网 > 练习册解析答案 > 同步测试卷江苏凤凰教育出版社英语第一册 > 第5页解析答案
同步测试卷江苏凤凰教育出版社英语第一册

同步测试卷江苏凤凰教育出版社英语第一册

注:当前书本只展示部分页码答案,查看完整答案请下载作业精灵APP。练习册同步测试卷江苏凤凰教育出版社英语第一册答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。

B
My name is Tom, and I want to tell you a little about myself. I'm 16 years old and from a loving family with a strong work ethic (道德).
My family members have different jobs. My father is a skilled architect (建筑师) and has been designing beautiful buildings for many years. My mother works as a teacher, inspiring young minds. I also have a younger brother who wants to become a scientist.
I love animations (动画). I watch a lot of animated movies and enjoy making my own things animations. Creating characters and stories through animation is so much fun. I'm good at being creative and paying attention to details. I like to draw and tell stories. This is why I want to study animation in this vocational school. I like to learn how to make cool animations, making characters come alive on the screen. I think this school is the right place for me. The teachers will teach me how to create animations, which is just what I want. I will get to practise a lot and learn many things about animation. I plan to learn as much as possible, work with other students, and make cool animations. In the future, I hope to have a fun job making animations that people enjoy.
Thank you for getting to know me a bit better. I'm excited about attending this new school to learn animation. I can't wait to learn, grow, and do what I love about animation.
6. How old is the writer?
A. Fifteen.
B. Sixteen.
C. Seventeen.
D. Eighteen.
答案:B
解析:根据“I'm 16 years old”,可知选B。
6. How old is the writer?
B

A. Fifteen.
B. Sixteen.
C. Seventeen.
D. Eighteen.
答案:B
解析:根据文章第二段第一句“I'm 16 years old and from a loving family with a strong work ethic.”可知,作者16岁,故答案为B。