精英家教网 > 高中英语 > 题目详情
19.Fitness ZoneLive fit,love life
Look your best this summer with our wonderful equipment and a tailor-made (量身定制的) program made specially for you by one of our best personal trainers.
If you are having a difficult time getting active,Fitness Zone is where you want to be.
With a personal trainer assigned (指定) to you,you will be placed in a tailor-made program that will make you look your best in just 12 weeks.
With our program,you will get the full benefits of:
•Our one-on-one support and expert guidance by the top trainers in our industry.
•The use of the best fitness equipment,including free weights,treadmills and bikes.
•Ongoing group classes,from aerobics and yoga to dance and more.
Get started today!
Don't miss out!Come for further information:
610,St.George Street,Suite 310,Chicago
Tel:655-4866Web:fitnesszone.com

21.Who are likely to join Fitness Zone?D
A.People who have health problems.
B.People who are good at training others.
C.People who need a tailor-made suit.
D.People who want to keep fit.
22.What does the underlined phrase"look your best"mean?D
A.Look in the mirror.
B.Try your best to see.
C.Look more confident.
D.Be in excellent condition.
23.What is not offered in our program?C
A.Group yoga classes.
B.The best fitness equipment.
C.Special fitness clothes.
D.Professional personal trainers.
24.This passage is written toC.
A.employ top personal trainers
B.call on more people to do sports
C.call on people to join Fitness Zone
D.encourage people to get through difficult times.

分析 本文是一则健身房的广告,介绍了健身的好处以及健身房的设施配备,号召人们加入健身的队伍.

解答 DDCC
21.D 考查细节理解.根据"The use of the best fitness equipment,including free weights,treadmills and bikes"可知,想要保持健康的人最适合去健身房.故选D.
22.D 考查推理判断.根据文章内容可知,参加健身运动可以帮助你减脂塑形、锻炼肌肉,使你看起来更棒,时刻处于一种最好的状态.故选D.
23.C 考查细节理解.根据文章内容"The use of the best fitness equipment,including free weights,treadmills and bikes"可知,健身房不提供健身衣.故选C.
24.C 考查文章主旨.本文介绍了健身的好处以及健身房的设施配备,就是为了号召人们加入健身区.故选C.

点评 本文是一个人生感悟类阅读,题目涉及多道细节理解题,做题时结合原文和题目有针对性的找出相关语句进行仔细分析,结合选项选出正确答案.推理判断题也是要在抓住关键句子的基础上合理的分析才能得出正确答案,切忌胡乱猜测,一定要做到有理有据.

练习册系列答案
相关习题

科目:高中英语 来源: 题型:完形填空

9.My 12-year-old daughter,Lauren,came home from school yesterday.She (41)D waved her grade book to me.She had been (42)B A-1in most subjects such as mathematics,language arts and science-a great(43)D!Then she sadly pointed out that her perfect score was damaged by a B-1in (44)C and a C-1in Physical Education.
I asked her what the scores (45)D.She said that the (46)A showed the achievement and the number showed the effort.That moment I (47)A that the grades were misleading.I reached out my hands and gave her a big (48)A and told her in my mind she had a perfect score.It didn't (49)C that her grade in French was a"B"-"l"(50)B that she had tried her best.That is something to make any parent proud.
Everybody is (51)C.Everybody has different potential.Not all of us will become scientists or sports (52)D.But without 100% effort no (53)D can be achieved.If I see a salesperson fail at sales,the (54)Bthing I want to examine is the effort being put in.If there is a problem with(55)C,the salesperson has no future.But if I see a salesperson isn't(56)Cwith l00% effort,he or she is worth my effort in helping.Maybe a bit of training or some (57)A from a more successful person will(58)A.
I know that 100% effort,focused in the right direction,will always bring a (59)B whether that is an"A"or a"C".As long as you make 100% effort,you are (60)A.
41.A.seriouslyB.patientlyC.cautiouslyD.proudly
42.A.handedB.awardedC.sentD.promised
43.A.favorB.reliefC.lessonD.achievement
44.A.PoliticsB.EnglishC.FrenchD.Science
45.A.neededB.attractedC.affectedD.meant
46.A.scoreB.1etterC.figureD.word
47.A.realizedB.checkedC.recognizedD.remembered
48.A.hugB.shakeC.kissD.smile
49.A.botherB.workC.matterD.suffer
50.A.saidB.showedC.warnedD.included
51.A.energeticB.independentC.differentD.curious
52.A.trainersB.salesmenC.fansD.stars
53.A.safetyB.principleC.experienceD.potential
54.A.1astB.firstC.bestD.1atest
55.A.ambitionB.confidenceC.effortD.attitude
56.A.cheerfulB.carefulC.successfulD.hopeful
57.A.adviceB.moneyC.expectationD.protection
58.A.helpB.decideC.appearD.match
59.A.competitionB.resultC.taskD.choice
60.A.greatB.diligentC.famousD.reliable.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解

10.How to Find Yourself
Do you often feel lost?Do you think you are living somebody else's life?If yes,discover ways to find yourself by going through the following article.
(36)CIf you are thinking,"how to find yourself when you are lost?",then the first thing to do is to have a rest from everything-work,personal life and all worldly things.Give time to yourself to think why you seem lost.Is it because of over work?Is it because you are not leading a life that you want to?Or is it because you are not satisfied with the people or things around you?Try to find answers to these questions to determine the cause behind your restlessness.
(37)BFor once,instead of being the way others want you to be,be yourself.Look within and find yourself in you.Think about the things that you would want to do if you didn't have any family obligations or any money issues.If you really want to know how to find inner peace,then think,what you would want others to describe you as-an honest person?Or adventurous?Or loving?,or realistic?(38)GReflect on yourself
Thinking deeply about the past,the time or situations when you were the happiest,is another way to find yourself.(39)EThis will help you to identify things that you want to do in life and that make you happy and also certain people whose company you enjoy.
Maintain a diary
Knowing yourself and determining what you want to do with your life,will not come to you in a day or two.Discovering oneself is an ongoing process and it can take months or sometimes even years to truly find yourself.So,it's important that you keep a written record of all your feelings and thoughts.(40)DAnd then you may find yourself.
A.Accept yourself
B.Focus on yourself
C.Give yourself a break
D.Pour all your emotions and feelings about life in it.
E.Think what you were doing or when you were the happiest.
F.It is very important for you to truly find yourself before it is too late.
G.Once you look within,you will know the answer and then try to be exactly that.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:完形填空

7.Many years ago,Dad worked as a farmhand(农场工人).At that time,he had a horse.Every Saturday he (41)Ato the town after dinner and spent a few hours on social (42)D with other farmhands,such as drinking,chatting,and playing cards in the cafe.On Saturday evenings,the cafe was (43)B because many farmhands were there.Before midnight Dad returned home on his horse,quite satisfied with his (44)C.In his words,he (45)C thought of changing his job.
At the age of 31,Dad married my mother who was a schoolteacher.In the following spring I came (46)D into the world.Life became hard,so my mother felt (47)C.She told Dad that they must make a (48)B.
My mother had (49)B of how some famous persons,especially Thomas Edison who was born in a poor family,fought against fate and achieved greatness and(50)C.And sheD(51)D that I would some day become a great leader(52)B men or cities and Dad should be a successful businessman.So she(53)D Dad to give up his job as a farmhand,sell his horse and(54)A a small business of his own.And I went to high school and college.She even sent me abroad for(55)B education when I graduated from college.Under the drive of my mother's hope,Dad and I(56)D what we have today.Dad runs a big international(57)A and I am a successful lawyer(58)C great fame in my country,(58)A not a leader as my mother expected.
Dad said,without my mother,we wouldn't be what we are today; at least,he would remain a farmhand.(60)A he got a lesson of life---sometimes we really need drive from outside.
41.A.rodeB.walkedC.ranD.drove
42.A.conversationsB.gamesC.relationshipsD.activities
43.A.coldB.crowdedC.quietD.dirty
44.A.horseB.entertainmentC.lifeD.beer
45.A.oftenB.everC.neverD.sometimes
46.A.laughingB.singingC.sleepingD.crying
47.A.unimportantB.busyC.unsatisfiedD.tired
48.A.livingB.changeC.decisionD.house
49.A.dreamedB.heardC.thoughtD.spoken
50.A.honestyB.moneyC.fameD.energy
51.A.caredB.knewC.forgotD.hoped
52.A.trainingB.rulingC.helpingD.protecting
53.A.warnedB.wantedC.allowedD.persuaded
54.A.startB.findC.designD.sell
55.A.fartherB.higherC.easierD.closer
56.A.showedB.keptC.lostD.achieved
57.A.companyB.schoolC.farmD.cafe
58.A.sufferingB.sharingC.enjoyingD.following
59.A.thoughB.ifC.andD.since
60.A.SoB.HoweverC.OrD.Because

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解

14.March 16th is World Sleep Day.This year's slogan (标语) is"Breathe Easily,Sleep Well".Its aim is to celebrate the benefits of good and healthy sleep.
Sleep is like food for the brain.Enough sleep helps the body and brain grow and develop.According to the National Sleep Foundation in the US,adults need seven to nine hours of sleep every night.For students aged 10 to 17,a healthy amount is about eight to nine hours per night.
But many students don't get enough sleep because of early school start time and heavy homework.About 80 percent of middle school students don't get enough sleep,the China Youth and Children Research Center reported.For some students,they want to sleep early,but they keep worrying about their schoolwork and can't fall asleep quickly.For others,they may even have insomnia which might keep them awake (醒着的)all night.
These sleeping problems greatly affect people's lives.Experts have shown that lack of sleep for teenagers leads to poor grades.Students without enough sleep cannot pay attention in class or do well in sports.Also,the lack of sleep may make them depressed (沮丧的).
Luckily,with good sleeping habits,it is easier to fall asleep.Some of these good habits include avoiding drinks that make people excited late in the day,going to sleep at the same time each night,and sleeping in a comfortable place that is dark,quiet,and neither too warm nor too cold.

12.If Li Hong is 15 years old,how much sleep does she need every night?B
A.10-12 hours.
B.8-9 hours.
C.7 hours.
D.Less than 7 hours.
13.What might happen if teenagers don't get enough sleep?C
A.They might do well in sports.
B.Their bodies and brains might grow better.
C.They might feel depressed.
D.They might not be able to finish their schoolwork.
14.The underlined word"insomnia"means"D"in Chinese.
A.健忘症     
B.肥胖症     
C.多动症   
 D.失眠症
15.Which of the following are good sleeping habits?C
a.Sleeping in a bright place.
b.Going to bed at the same time.
c.Sleeping in a dark and quiet place.
d.Drinking something that makes you excited.
A.a-b    
B.a-c     
C.b-c    
D.b-d.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:完形填空

1.Last spring,I was fortunate to be chosen to participate in an exchange study program.In my application letter,I was careful to (41)B how much I wanted to see France; evidently,my excitement really came through in my words.Once I (42)B that I was going,all I could think about was the fun of foreign travel and making all sorts of new and (43)D friends.While traveling was inspiring and meeting people was (44)C,nothing about my term in France was what I (45)A.
The moment I arrived in Paris,I was (46)C by a nice French couple who would become my host parents.My entire experience was joyous and exciting (47)A I received some shocking news from my program coordinator(协调人); there had been a death in my host parents'extended family.They had to travel outside France for several weeks.That afternoon,I had to (48)Aout of one family's house and into another.The exchange coordinator told me I'd have a (49)C this time and asked whether I could share a bedroom with an English speaker.To avoid the temptation(诱惑) to (50)C my native language,I asked not to be (51)D with an English-speaking roommate.When I got to my new room,I (52)B myself to my new roommate Paolo,a Brazilian(巴西人),the same age as I,whom I was surprised to find playing one of my favorite CDs!In just a few hours,we knew we'd be good friends for the rest of the (53)A.
I left France with many (54)C,so when people ask me what my favorite part of the trip was,they are always (55)A to hear me talk about my Brazilian friend Paolo and the scores of weekdays in class,weeknights on the town,and weekends (56)B France we enjoyed together.How terrific!People from quite different backgrounds (57)D up being so (58)C.The most valuable lesson I gained from studying in France wasn't just to respect the foreign people (59)B to respect all people,for your next best friend could be just a continent away.I would recommend an exchange program to anyone who wants to experience foreign cultures and gain meaningful (60)B.

41.A.discussB.expressC.announceD.argue
42.A.approvedB.knewC.warnedD.denied (否认)
43.A.stubbornB.anxiousC.universalD.interesting
44.A.boringB.upsettingC.excitingD.promising
45.A.expectedB.likedC.doubledD.feared
46.A.sponsored (资助)B.witnessedC.greetedD.supported
47.A.untilB.whenC.sinceD.while
48.A.moveB.travelC.walkD.rush
49.A.housekeeperB.leaderC.roommateD.colleague
50.A.learnB.appreciateC.speakD.master
51.A.combinedB.fittedC.involvedD.placed
52.A.addedB.introducedC.devotedD.adapted
53.A.termB.weekC.monthD.vacation
54.A.presentsB.suitcasesC.storiesD.dreams
55.A.surprisedB.disturbedC.embarrassedD.concerned
56.A.analyzingB.exploringC.describingD.investigating
57.A.splitB.toreC.turnedD.ended
58.A.generousB.independentC.similarD.distant
59.A.andB.butC.orD.so
60.A.instructionsB.friendshipsC.factsD.data

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:完形填空

8.I had a bad habit of skipping to the last pages of a book.I just wanted to see how it ended (31)B I was still in the middle of it.This habit(32)C first my mom,then my friends,and (33)D even my own daughter.Often my (34)C wouldn't be limited just to the books I read but also to what others were(35)A as well.Then one day my daughter told me in anger,"Dad,please just read a book one (36)C at a time like everyone else!"
At times I didn't(37)D this bad habit to just reading books either.I also tried to skip ahead in my own life and (38)C out what to do months or even years from now(39)B enjoying each day at present.Although I knew that the(40)A of my life wasn't done yet and that I had many pages (41)C to go,I still couldn't control my burning desire to write the(42)D of it halfway through.Time and again,I would (43)C jump ahead and try to solve every potential problem before it happened.Life,(44)A,doesn't work like that.It loves to (45)B us,and you never know what new problems,changes,or opportunities each new day will (46)A.
Recently when I found myself living in the (47)D again,I felt a voice that gently told me I needed to"live one day at a time".When I heard those words,I (48)C,turned the book of my life back to the (49)B page,and thanked God for today.
Each of us has to (50)A the book of life line by line,moment by moment and trust that our story will be brought to its perfect end.
31.A.sinceB.whileC.forD.because
32.A.confusedB.delightedC.annoyedD.embarrassed
33.A.usuallyB.obviouslyC.accidentallyD.finally
34.A.disappointmentB.misunderstandingC.  impatienceD.disagreement
35.A.readingB. sayingC.doingD.watching
36.A.chapterB.copyC. pageD.edition
37.A.contributeB.devoteC.applyD.limit
38.A.tryB. letC.figureD.turn
39.A.on the part ofB. instead ofC.other thanD.on the basis of
40.A.bookB.riverC.pictureD.play
41.A.forgottenB.keptC. leftD.regretted
42.A.feelingB.beginningC.commentsD. ending
43.A.consciouslyB.strangelyC.foolishlyD.critically
44.A.howeverB.moreoverC.thereforeD.otherwise
45.A.cheatB. surpriseC.satisfyD.frighten
46.A.bringB.makeC.takeD.award
47.A.presentB.dreamC.memoryD.future
48.A.cheeredB.criedC.smiledD.lost
49.A.excitingB.rightC.favoriteD.hopeful
50.A.writeB.reviewC.explainD.translate

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:填空题

5.在…的帮助下with the help of﹙with one's help﹚.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:填空题

6.You might have already read up on how to be cool,but you might be wondering:how I ap ply that in school.(36)D1.Get clean.One of the easiest things you can do for your popularity is staying fresh and smelling good.Take showers regularly,and brush your teeth.(37)FYou'll look more attractive,whether you're a guy or a girl,too.
2.(38)BTake a few minutes in the morning to style your hair however you think it looks best.If you don't like your hair currently,get it cut.Your hairstylist will be able to tell you what kind of cut will look good with the shape of your face.
3.Pay attention to your clothes.Make sure you walk out of the door with a look you know you like.Are your clothes clean?Do they match?(39)EYou just have to be confident and the rest of the world may just be fooled.
4.Let your personality shine through your look.(40)AYour own sense of style will attract schoolmates who also have their own sense of style.

A.Care about your own personality-not about being a follower.
B.Style your hair every day.
C.Get your hair cut regularly.
D.It is easier than you ever imagined.
E.Make sure you feel confident in them.
F.It's also necessary to wash your face regularly.
G.Being cool is also about being a leader,actually.

查看答案和解析>>

同步练习册答案