题目列表(包括答案和解析)
We may know that there are four basic periods for human beings to pass through when you enter and live in another country. This process(变化过程) helps you deal with culture shock(文化冲击).
Culture shock begins with the "honeymoon period". This is the time when you first arrive in a place where everything about the new cu1ture is strange and exciting. You see new things, hear new sounds and language, eat new kinds of food. This period can last for quite a long time because you feel very happy.
Unluckily, the second period can be more difficu1t. After you have got used to your new life, you can become very tired and begin to miss your motherland, your family, your friends, your pets and so on. Al1 the little prob1ems in life seem to be much bigger and more worrying when you face them in a foreign country. This period can be very difficult and lead to moving backwards quickly.
The third period is called the "adjustment(调整) period". This is When you begin to realize that things are not so bad in the new country. Your sense of humor usually becomes stronger and you realize you are becoming stronger by 1earning to take care of yourself in the new place. Things are still difficult, but you are now a survivor(善于求生者).
The fourth period can be cal1ed "at ease at last". Now you feel quite comfortable in your new place. You can deal with most problems that you have. You may still have prob1ems with language,but you know you are strong enough to deal with them. At this time, you may feel a little uncomfortable if you go back to your motherland.
1.According to the passage, culture shock usually happens when you
A. get married to a foreigner B. live in a big city
C. go to live in a foreign country D. meet foreigners in your motherland
2.During the first period of the process, you feel
A. sad and lonely B. happy and excited
C. angry but strong D. easy but uncomfortable
3.You will find that you are a survivor in
A. the lst period B. the 2nd period
C. the 3rd period D. the 4th period
4.The fourth period can be regarded as a period of being
A. relaxing B. worrying C. tiring D. adjustable
5.We can conclude(lgth$it) from the passage that
A. Living in another country is fun
B. it's boring to live in another country
C. knowing about culture shock is hard
D. it's not easy to dea1 with culture shock
阅读短文,用方框内所给单词的正确形式填空,使短文意思通顺、完整。请将答案写在短文后相应题号的横线上。注意:①每个词只能用一次。②每空限填一词,有些词需要做相应的变化。③其中有两个多余选项。
|
usual, eat, mean, Britain, little, exciting, chance, or, although, common, if, spend |
In many European countries it is normal to have a long break in the middle of the day when all members of the family return to their houses to eat together. This is not very ___1.______in Britain because normally it is a long way from the place of work or school to the home. The __2._____ people often have a big breakfast before they go to work and the meal at midday is not __3.____with the members of the family but with workmates or schoolmates. Lunch is normally ___4.____ between 12:30 pm and 1:30 pm. Most people finish work at five thirty. It often take at ____5._____ an hour to get home from the school or workplace so people eat their meal ___6.___ "dinner" between 6:30 pm and 9 pm.
On Sundays people don't have to work so they take the ___7.____ to eat together with their family. Sunday lunch is ____8.____ the best meal of the week and many of the meals which are considered real British food are eaten for Sunday lunch, such as roast beef and pudding.
_____9.______ everyone in Britain understands that "breakfast" is the first meal of the day, there is a lot of confusion(混乱) about the words for other meals such as "dinner, lunch, tea, high tea, elevenses, brunch, supper". And if you ask a British person what these words ___10._____, most of them will give you a different answer according to what part of the country they are from.
阅读并排序 下面的短文由六个段落组成,开头和结尾已给出,其余的四个段落均是随机排列的。请根据段落之间的逻辑关系,用字母A、B、C、 D重新排列这四个段落的顺序,使短文通顺。
|
Samuel Clemens was born in 1835,Missouri.When he was four,his family moved to the town of Hannibal,a port on the Mississippi River,and Clemens loved to watch the big steamboats going up and down the river.He said that all the boys in his school had one ambition in life:to work on a steamboat. |
1. In 1857, he achieved his ambition and got a job working on a steamboat. He sailed up and down the wide Mississippi River until the American Civil War began.
2. His father died when he was just 12 years old and Clemens then went to work for a printer to help support his family. He traveled around, and worked in many different cities.
3.In 1865,Clemens wrote a story about a jumping frog with his pen-name. The story and the writer became famous. After that, he wrote many books, including The Adventures of Tom Sawyer. It was published in 1876. He also gave many lectures, and became a very famous and popular man.
4. Clemens moved around the USA on the steamboat, and tried several jobs. He was a soldier, and a silver miner. And then he started working as a writer for a newspaper. At this time, he decided to use a pen-name for his stories, and he chose the name "Mark Twain". Samuel Clemens died in 1910. He is considered to be one of the greatest writers in American history
阅读短文,用方框中所给单词的适当形式填空,使短文意思通顺、完整。请将答写在文后相应题号的横线上.注意:①每个词只能用一次②每空限填一词,有些词需要做相应的变化。③其中有两个多余选项。 ,
![]()
What do fashion models do ? They encourage people to buy clothes or some other things they wear, like shoes or 1. . They model things in 2. shows, or in photos for magazines and posters.
There are two main kinds of models: Live models model 3. on the catwalk in f4ishion shows. They may also work in fashion exhibitions. Photo models 4. the pictures for magazine is papers and ads. They show their gestures and expressions by 5. a photographers(摄影师),orde
To work 6. a model you need a good and right "look". You should be in a shape with health skin. 7. and hair. Girls should be at least 1.72cm tall; boys should be at least 1.83cm tall.
Most models stat in their teens. Teens usually start their work by 8. photo to a model company. Many model companies 9. look for models on the street. If a company 10. a teen,
they will give him or her some training in skills such as basic walks, tums and gestures, diet and health, and skin care. Thty also tell him or her about the rules of working at the model company.
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com