Tom felt ill.He had a 41 headache.So he went to 42 a doctor.The doctor said,“Listen 43 ,I’m going to give you three 44 kinds of medicine.First,these white pills,I want you to 45 one pill three 46 a day,after 47 .Now,look at these red pills.Take one every day before you go to bed.Now these yellow pills.Take two every 48 you get a headache. Tom went back home and did 49 the doctor told him.Soon he 50 much better. 41.A.ill B.very C.worse D.bad( ) 答案:D 42.A.pay for B.ask C.see D.find( ) 答案:C 43.A.care B.carefully C.careful D.more careful( ) 答案:B 44.A.different B.same C.expensive D.cheaper( ) 答案:A 45.A.take B.eat C.put in D.having( ) 答案:A 46.A.time B.times C.again D.of times( ) 答案:B 47.A.work B.breakfast C.meals D.lunch( ) 答案:C 48.A.minute B.again C.time D.times( ) 答案:C 49.A.like B.until C.just D.as( ) 答案:D 50.A.feel B.feels C.felt D.is feeling( ) 答案:C 查看更多

 

题目列表(包括答案和解析)

Tom felt ill. He had a 1 headache. So he went to 2 a doctor. The doctor said, “Listen

 3 , I’m going to give you three 4 kinds of medicine. First, these white pills, I want you to

 5 one pill three 6 a day, after  7 . Now, look at these red pills. Take one every day before you go to bed. Now these yellow pills. Take two every  8 you get a headache. ”  

Tom went back home and did 9 the doctor told him. Soon he 10 much better.

1. A. ill     B. very     C. worse     D. bad    

2. A. pay for   B. ask      C. see       D. find     

3. A. care      B. carefully   C. careful      D. more careful   

4. A. different    B. same     C. expensive   D. cheaper     

5. A. take      B. eat      C. put in      D. having    

6. A. time     B. times     C. again      D. of times     

7. A. work     B. breakfast   C. meals      D. lunch     

8. A. minute   B. again     C. time     D. times      

9. A. like      B. until     C. just      D. as       

10. A. feel     B. feels     C. felt      D. is feeling    

 

查看答案和解析>>

          Well,in,high,meal,take,time,care,doctor,different,tell

   Tom felt terrible. He had a   1   fever, so he went to see the  2   . The doctor said, “Listen   3   ! I’m going to give you three  4  medicine. First, these white pills.   5   one pill three times a day after  6  . Now look at these red ones. Take one every night before you go to bed. For these yellow pills, take two every  7  you get a headache, but never more than five times  8  a day.”

   Tom went back and did as(按照) the doctor  9  him and soon he felt much   10  .

 

查看答案和解析>>

Tom, an 11-year-old boy, was ill. He had got a cough, and his mother was worried and took him to see a doctor. The doctor looked over Tom carefully and said, “Tom, nothing serious.” Then he gave him some medicine. These are the words on the instruction of the cough medicine.

Instruction(说明)

Take three times a day after meals.

Dose (剂量): Grown-ups: 2 spoon(汤匙) each time

Children (8-14 years old): one spoon

(4-7 years old): 1/2 spoon

Not fit for children below the age of 4.

Notes: 1.Store in a cold place.

2.Use before Oct., 2006.

Add: No. 10 Nanjing Road, Shanghai

根据短文内容,判断正(T)误(F)。

1.Tom should take three spoons a day.

2.Tom had better have his meals before he takes the medicine.

3.The medicine can be kept in a fridge(冰箱).

4.Children aged five can’t take this medicine.

5. From this instruction we know Tom can go on using the medicine after Oct., 2006.

 

查看答案和解析>>

Tom, an 11-year-old boy, was ill. He had got a cough, and his mother was worried and took him to see a doctor. The doctor looked over Tom carefully and said, “Tom, nothing serious.” Then he gave him some medicine. These are the words on the instruction of the cough medicine.

Instruction(说明)
Take three times a day after meals.
Dose (剂量): Grown-ups: 2 spoon(汤匙) each time
Children (8-14 years old): one spoon
(4-7 years old): 1/2 spoon
Not fit for children below(在……之下) the age of 4.
Notes: 1.Store in a cold place.
2.Use before Oct., 2006.
Add: No. 10 Nanjing Road, Shanghai
根据短文内容,判断正(T)误(F)。
【小题1】Tom should take three spoons a day.
【小题2】Tom had better have his meals before he takes the medicine.
【小题3】The medicine can be kept in a fridge(冰箱).
【小题4】Children aged five can’t take this medicine.
【小题5】From this instruction we know Tom can go on using the medicine after Oct. 2006.

查看答案和解析>>

Aunt Polly had told Tom to paint the whole fence (栅栏)in front of the house. He thought of the other boys out for the day enjoying themselves and he felt very unhappy. Then he had an idea! He picked up the brush and started painting slowly and carefully. Soon, his friend Ben Rogers appeared, eating an apple. Tom pretended (假装) not to see him.
“Tom!” Ben said. “Why are you working?”
“Oh, it’s you, Ben,”Tom said, “I didn’t notice you.”
“I’m gong for a swim,” Ben said, “but you don’t’ want to come. You want to work, don’t you? It’s much nicer!” Ben laughed loudly. Tom looked seriously at Ben and said. “What is work? What do you call work?”
“Isn’t that work?” Ben asked.
“Well, no. Does a boy get the opportunity to paint a fence every day? You’ve never painted a fence, have you? Auntie says I have to do it with great care!’
“Pleas, Tom. Let me do a little,” said Ben.
“No, Ben. If you do, you’ll do it wrong. You can’t paint very well. If it was the back fence wouldn’t mind, but it isn’t.”
“I won’t do it wrong. I’ll be really careful. I’ll give you my apple.” Tom gave him the brush and paint with a sad face, but in his heart he was glad, His trick had worked.
After Ben got tired and left, other boys came along and Tom said the same things to them. Soon, the whole fence was painted white, but not by Tom. He felt very clever because he had discovered something important about the way people are. People only want what they can’t have or want to do what they shouldn’t do.
【小题1】Which of the following has the closest meaning to the underlined word “opportunity” on this passage?

A.RewardB.Interest.C.Abilityy.D.Chance.
【小题2】Why did Tom pretend not to see Ben?
A.Because he wanted Ben to believe that the was enjoying the work.
B.Because he would like to try his best to attract Ben’s attention.
C.Because he did not want Ben to see the fact that he had to work.
D.Because he was afraid that Ben might laugh at him if the saw him.
【小题3】What can we infer (推断) from the story?
A.Aunt Polly gave Tom a lot of pocket money for what he had done.
B.Ben and the other boys might feel unhappy when they found out the troth.
C.Tom believed that he had discovered how to deal with different people.
D.Everyone thought Tom clever when they realized what had happened.

查看答案和解析>>


同步练习册答案