题目列表(包括答案和解析)
阅读下面短文,将方框内所给句子抄写在短文的适当位置,使短文意思完整。
Giving directions in different places
If you ask people of different countries“Could you tell me the way to the post office?”。You will get different answers.
In Japan,people use landmarks(路标)instead of street names.For example,the Japanese will say to travelers,“Go straight down to the comer.1.The post office is across from the bus stop.”
In Kansas,America,there are no towns or buildings within(在……之内)miles.So instead of landmarks,people will tell you directions and distance.For example,people will say,“Go north two miles(英里).2.
People in Greece sometimes do not even try to give directions.They will often say,“Follow me.”3. Sometimes if a person doesn’t know the answer to your question,he or she,like a New Yorker,might say,“Sorry,I have no idea.”But in Yucatan,Mexico,no one answers“I don’t know.”4.They usually give an answer,but often a wrong one.A visitor can often get lost in Yucatan!
5.You might not understand a person’s words,but maybe you can understand his or her body language.He or she will usually point to the correct direction.Go on in that direction and you may find the post office!
| Turn east,and then go another mile. But one thing will help you everywhere. People there think“I don’t know.”is not polite. Turn left at the big hotel and go past a fruit market. Then he or she will take you through the streets of the city to the post office. |
阅读下面短文,将方框内所给句子抄写在短文的适当位置,使短文意思完整。
Giving directions in different places
If you ask people of different countries“Could you tell me the way to the post office?”.you will get different answers.
In Japan, people use landmarks(路标)instead of street names.For example, the Japanese will say to travelers,“Go straight down to the comer. 1 The post office is across from the bus stop.”
In Kansas, America, there are no towns or buildings within(在……之内)miles.So instead of landmarks, people will tell you directions and distance.For example, people will say,“Go north two miles(英里). 2 .”
People in Greece sometimes do not even try to give directions.They will often say,“Follow me.” 3 .
Sometimes if a person doesn't know the answer to your question, he or she, like a New Yorker, might say,“Sorry, I have no idea.”But in Yucatan, Mexico, no one answers“I don't know.” 4 They usually give an answer, but often a wrong one.A visitor can often get lost in Yucatan!
5 You might not understand a person‘s words, but maybe you can understand his or her body language.He or she will usually point to the correct direction.Go on in that direction and you may find the post office!
Giving Directions in Different Places
If you ask people of different countries “Could you tell me the way to the post office?”, you will get different answers.
In Japan, people use landmarks (路标) instead of street names. For example, the Japanese will say to travelers, “Go straight down to the corner. 61 The post office is across from the but stop.”
In Kansas, America, there are no towns or buildings within (在……之内) miles. So instead of landmards, people will tell you directions and distance. For example, people will say, “Go north two miles (英里) . 62 ”
People in Greece sometimes do not even try to give directions. They will often say, “Follow me.” 63
Sometimes if the person doesn’t know the answer to your question, he or she, like a New Yorker, might say, “Sorry, I have no idea.” But in Yucatan, Mexico, no one answers “I don’t know.” 64 They usually give an answer, but often a wrong one. A visitor can always get lost in Yucanta!
65 You might not understand a person’s words, but maybe you can understand his or her body language. He or she will usually point to the correct direction. Go on in that direction and you may find the direction.
A. Turn east, and then go another mile.
B. But one thing will help you everywhere.
C. People there think “I don’t know. ” is not polite.
D. Turn left at the big hotel and go past a fruit market.
E. Then he or she will take you through the street of the city to the post office.
阅读下面短文,用括号内所给动词的适当形式填空(必要时可加情态动词或助动词)
A farmer had some dogs to sell. He painted a sign advertising the dogs. A little boy came up to him and said, “Sir, I want to buy a dog.”
“Well,” the farmer said, “but they1._____________________ (be) very expensive.” The boy 2. _____________________ (take) some changes out of his pocket, “I’ve got thirty-nine cents. Is that enough to take a dog?”
“Sure. I have six dogs. You3. ________________________ (choose) any of them.” Then the farmer whistled, “Dolly!” At once, Dolly ran out of the doghouse followed by four little dogs. Then the little boy’s eyes4.____________________________ (dance) with happiness.
But the boy saw another little dog5.___________________________ (move) out slowly. This one was the smallest. She was trying her best 6. _________________________ (catch) up with the others…
“I went that one,” the boy said, 7. ____________________________ (point) to the last one. The farmer was surprised. “She 8. _________________________ (not run) and play with you like other dogs. Will you still want to buy her?” he said kindly.
Hearing that, the little boy rolled(卷起) up one leg of his trousers. A steel brace(支架) 9. _____________________ (tie) on both sides of his leg. Looking up at the farmer, he said, “So you see, Sir. I can’t walk very well myself, I 10. ____________________________ (understand) her. So we will be good friends.”
Good evening, ladies and gentlemen. Welcome to the nine o’clock Mystery Hour. Today we’ll show you two British stories. We hope you’ll enjoy them.
About 900 years ago two green children arrived in a small village in south England. Their eyes and skin were green and they spoke a strange language. They were very tired and weak, so the people of the village looked after them. The boy died a year later, but the girl grew strong and lived the rest of her life there. And her skin color turned back to normal day by day. Scientists say that sometimes of people don’t have enough food to eat for a long time, their skin goes very pale and can turn green.
Loch Ness is the largest lake in Scotland. It’s a very deep and cold lake. For hundreds of years, people have talked about a monster(怪物) called Nessie which lives in the lake. About seventy years ago, two people saw something moving in the lake. They said that the animal was playing and rolling around in the water. Since then many people say they have seen the monster. Their descriptions are always the same. It looks like a dinosaur, with a very long neck and a small head. It has a big bump(肿块)on its back. People have tried to photograph the animal, but the pictures have not been very clear. Scientists don’t know whether there is a monster or not. Some say it may be a whale or a very large fish. Some think it’s a snake. Others say there’s nothing at all— nothing but people’s imagination. Maybe we’ll never know what’s in Loch Ness.
【小题1】What kind of story is talked about in this program?
| A.Romantic stories. | B.Mysteries. | C.Horror stories. | D.Comedies. |
| A. | B. | C. | D. |
| A.They both enjoyed a long and happy life. |
| B.The girl’s eyes and skin were green all her life. |
| C.At first they spoke the same language as people in the small village did. |
| D.Maybe they hadn’t eaten enough for long before they reached the village. |
| A.Scientists are still not sure whether there is a monster or not in Loch Ness. |
| B.Loch Ness is very deep and warm lake in Scotland. |
| C.People have taken very clear pictures of Nessie. |
| D.In fact Nessie is a whale or a snake. |
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com