题目列表(包括答案和解析)
阅读表达
阅读下面的短文,并完成短文后的任务。
A man named Nick went on a fishing holiday.Fishing was his favorite sport, and he had many prizes for fish he had caught.
One summer the weather was beautiful and fishing was supposed to be good, so he decided to travel around the countryside, spending a few days fishing in the rivers.
Unfortunately, he didn't have much luck, and he caught only a few small fish.He was quite(A)________ and was going to go back home, when he heard of a large river that was full of fish nearby.
He found the river quite easily and followed it through the country to a place where it flowed(流动)through a farm.He decided to ask the farmer's permission to fish in the river.
“You have my permission,” the farmer said.“But you should be careful.For years I stopped my kids from going near the river.”
“Is the river dangerous?” Nick asked.
“It's not the river,” the farmer said, “it's the(B)________.They are huge.They're so big that my kids couldn't hold them.”
Nick was very excited.All fishermen want to catch really big fish.
“How big are they?” he asked.
“Well,” the farmer told him, “ Last week I lost one over three feet long, and yesterday I lost one over four feet long.”
“What bad luck,” Nick said, “I hate losing a big fish once I've hooked(钓)him.”
“Who's talking about the fish?” the farmer said.“It's two of my kids that I lost.”
根据短文内容,完成下列任务:
1.回答问题:How long would Nick spend fishing in the river?
____________________
2.选择一个合适的词填在(A)处________
A.disappointed
B.excited
C.worried
D.interested
3.在文中找出The fish are too big for my kid to hold.的同义句。
____________________
4.在(B)处填上一个合适的词___________
5.What happened to the farmer's two kids?
A.They got lost near the river.
B.They were killed by fish.
C.They were fishing.
D.They were eating dinner.
阅读短文,按要求完成短文后的各项任务。
In real life, all of us have friends.We can talk to them, play and go to the cinema with them.(1)But we know that not all of them are real good friends, because simply“A friend in need is a friend indeed”.
But why are they still our friends?In every one of us there is a real need to have friends and not to live alone in this world.This need makes us get along with the others.On the other hand, this need keeps us searching everywhere to find new friends.But when we have found one, some time later we realize that he or she is not what we are looking for.
(2)Everybody knows how to become a friend, but not all of them know ________to become a ________ friend, because they don't know what a good friend means.Some of us want to have friends just to make themselves happy, or maybe get something from others.He or she is not thinking about the others or what makes them happy.He or she is a selfish person.
Someone knows the meaning of good friendship.Someone knows how to be loyal(忠诚的)to someone, how to take care of him, and how to love him, as he is a very important person in his life.Unluckily, not everyone on the Internet wants to be a good friend as what is happening in real life.They are looking for friends, just to prove that they have a lot of friends.
About me, I'm not interested in numbers.Because I learned from the life:“Finding a real good friend is not an easy task”.
1.将(1)句译成中文:________________
2.在(2)句的空白处分别填入一个适当的词使句意完整、上下文通顺:
________ ________
3.回答问题:What can we do with friends according to this passage?
________________
4.在文中找出与All of us need to have friends, or we will feel lonely indeed.意思相近的句子:________________
5.写出文中最能表达该短文主题的句子。
________________
Five-year-old children are too young to go to school, ________?
A.are they
B.aren't they
C.were they
D.have they
A
: What ________ doing? B: They are running.[
]A
.they are B.are they C.can they D.they canCome here, please. 1'11 show you where ________.
[ ]
|
A .are they |
B .it is |
|
C .is it |
D .there are |
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com