题目列表(包括答案和解析)
阅读短文并根据短文内容完成表格。(每空一词)
What does a policeman usually do? It is not an easy job to describe. After all, a policeman has a number of jobs in one. A policeman often has to control (控制) traffic, either on foot in the center of a town, or in a police car on the roads. In Britain, he might be in the Traffic Police and spend most of his time driving up and down main roads and motorways. A traffic policeman has to help keep the traffic moving and help when there is an accident.
A policeman has to keep peace, too. If there is a fight or some other disturbance, the police can come and restore order. And they often have to deal with situation at great risk(冒险) to their own safety.
We expect the police to solve crime, of course, so an ordinary policeman, even if he is not a detective (侦探), will have to help look for the criminals at times.
And who do we call when there is an emergency (紧急情况)---an crash, a fire, a road accident, or a robbery? We call the police. So a policeman has to be prepared to face any unpleasant emergency that may happen in the modern world.
The police do an necessary job, they do it very well and I support them, but I do not think that I could ever do the job of a policeman.
Different Roles of the Police
| Different situations | ◆ An ordinary policeman needs to do several____76____. |
| About traffic | ◆ A policeman has to ____77____ or drive around the whole city to watch the traffic on the roads. For example, a ___78____ policeman spends most time___79___ on the road. |
| About order | ◆ The police are ___80____ to restore order to try to make the public even ____81____ although they may be in danger. |
| About crime | ◆ ____82____, a policeman will act as a detective to search for the criminal. |
| About ___83____ | ◆ In case of a fire, a crash or an accident, ____84____the police to deal with them becomes people’s first choice. |
| Final comments (评论) | ◆ The police do lots of small things we think in our daily life, but we should thank them. We may meet a lot of trouble ____85____ them. |
根据短文内容及首字母提示,填写所缺单词,使短文意思完整,每空限填一词。
The worst traveler in the world was Paul of San Francisco. Once he f 1. from the U.S. to his hometown in Italy to see someone at home. The plane made a one-hour stop to get oil at an airport in New York. Paul thought he was in Rome, s 2. he got off the plane.
When nobody was there to meet him, Paul thought maybe the heavy t 3. made his friends late. While looking for their address, Paul found that the old “Rome” had changed a lot. He found many high m 4. buildings instead of old ones. He also found that many people spoke English but not Italian and that main street signs were w 5. in English.
Paul knew very l 6. English. So he asked a policeman in Italian the way to the bus station. He happened to meet a policeman who was also born in Italy and answered in the same l 7. .
After twelve hours’ traveling round on a bus, the driver handed him over to a 8. policeman But this time, this policeman could only speak English. So Paul asked the policeman why the Rome police employed(雇佣)so many people who spoke English as policemen.
Paul didn’t b 9. he was in New York when he was told so. To get him on a plane to Italy, he was s 10. to the airport in a police car.
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
阅读理解
阅读下面短文,从各小题所给的四个选项中,选出一个最佳答案。
Here is the nine o'clock news.
“Prime Minister(总理) Abdul Krim of Tyrea has said that the danger of war(战争) in the Middle East(中东) is greater now than for the past two years. His country does not want war, he says, but the Tyrean people have waited too long for an end to the troubles with their neighbours. If war comes, says Mr Krim, Tyrea will be ready.
“Ben Kitson, the writer of stories and plays for children, has died at his home in California. Mr Kitson was 82. His most famous book of stories, The Gentleman's House, sells all over the world, in more than twenty-five languages.
“Policeman in New York have stopped work. Their leader(领导), Mr Paulo Angeli, says that they will return to work only when they receive more money for working long hours and doing what Mr Angeli calls “the most dangerous job in the city.”
“It has been a good year on the farm. The warm, wet spring, and the fine summer have been very good for all kinds of food plants. This means that fruit and vegetables will cost less in the shops this year.”
“And now it's time for ‘Morning Music.’”
1.Abdul Krim has said that ________.
[ ]
A.there is no more danger of war
B.there is more danger of war now
C.the danger of war passed two years ago
D.there was a war two years ago
2.The Tyrean people ________.
[ ]
A.are ready and waiting for war
B.are ready to wait another war
C.do not want war, but will be ready if it comes
D.are a great danger in the Middle East
3.Mr Ben Kitson wrote ________.
[ ]
A.children's stories and plays
B.in more than twenty-five languages
C.82 stories about his hometown
D.books, then sold them all over the world
4.Mr Paulo Angeli is ________.
[ ]
A.the most dangerous policeman in New York
B.a policeman who receives the most money in New York
C.the leader of the New York City policemen
D.a policeman, and the leader of New York City
5.Because food plants have done well, ________.
[ ]
A.fruit and vegetables will cost less this year
B.there will be a warm, wet spring and a fine summer
C.food will cost less than it did in the spring
D.plants will cost less this year
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com