题目列表(包括答案和解析)
阅读短文,然后从方框中选出可以填入文中空白处的单词,并将其填入短文后相应题号的横线上。
In China the Spring Festival is the most important holiday.It falls on the first day of the first lunar month(阴历月).
Before the Spring Festival comes, people go out to buy things, 1 as meat, chicken, fish, fruit, sweets and new clothes.They 2 their houses and decorate them.The Chinese character“fu”is a must.It is 3 stuck(贴)upside down, which means“fu comes”.
The celebrations begin on the eve of the lunar New Year.The family get 4 for a big dinner.If a person is far from home, he will always 5 to get home for this big dinner.After the dinner, the whole family will sit together, chat and 6 TV.
![]()
During the holidays, they go to visit relatives and friends and exchange New Year greetings.They sit around talking and eating 7 , cakes and all kinds of delicious food.Every family prepares 8 special.Each child will get money as New Year gift.People in the north of China often eat dumplings for breakfast.People in the 9 often eat niangao because niangao means“higher and higher one year 10 another”.
The celebrations last 15 days.It will come to an end when the Lantern Festival is finished.
1.________ 2.________ 3.________ 4.________ 5.________
6.________ 7.________ 8.________ 9.________ 10.________
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
阅读下面短文,根据短文内容,从短文后面每题所给的四个选项中选择最佳的一项。
I took the brass box out of my backpack and opened it. I turned the instruction (说明) book to the section marked“How to Make a Tulpa.” I began to read :
“Greetings. So you wish to use special box to make Tulpa. Very nice. But remember: Tulpa is not real person. Tulpa must not vote, or operate(操纵) heavy machinery(机械).
Tulpa does not need to eat, except sometimes Kit Kat bars(一种条状糖). Tulpa does not need to bathe. Just wipe it off every few days with a damp cloth. MOST IMPORTANT WARNING: Please never, never never feed Tulpa peanuts(花生). ”OK, all that seemed easy enough. Now go on to make the Tulpa.
“You now ready to make Tulpa,” said the book. “Please put a picture of a person you wish to copy in the box. ”
I looked around for a picture of myself. The only one I could find was my school picture from last year. It's fuzzy(模糊) and out-of-focus(焦距没对准). My hair is all sticking up(直立). And I have this really silly grin(龇牙咧嘴) on my face. Spencer said. “Zack, it makes you look like Bozo, the Clown(小丑). ”But it was all I had. I put the picture in the brass box. I continued reading.
“Now, please shake the box with great gusto. ”
I wasn't sure what gusto was, but I picked up the box and shook it pretty hard.
Nothing happened. I put the box down. I thought my school picture was too silly to work.
Suddenly, I heard something. A very slight noise was coming from inside the brass box. Then the box started moving slightly up and down, a little like Mexican jumping beans (豆子). Then-and this really frightened(使害怕)me-the lid(盖子) of the box raised up about half an inch, and a finger crept(蠕动) out of it.
I backed away from the box: Three more fingers crept out of it.
By now I was at the opposite end of my bedroom. Dad was still at his computer. But I didn't think he'd like me calling, “Dad, hurry! A hand is creeping out of this brass box I bought! ”I mean, that might break his work.
Now an arm followed the hand. Then a second hand slid out of the box . The hands pushed back the lid of the box. And out climbed. . . me! I mean, it was a perfect copy of me, the way I looked in my school picture. The same sticking-up hair, the same silly grin. ...
Yikes ! I'd made Bozo the Clone !
1.What was the box for? The box could be used to ________.
[ ]
2.What's the result?
[ ]
A.He got a copy of Bozo, the Clown.
B.He saw fingers coming out of the box.
C.He made a perfect school picture of himself.
D.He saw a Clone of himself coming out of the box.
3.Which of the following is true?
[ ]
A.Zack wanted to copy himself.
B.Zack found some beans in the box.
C.Zack was so frightened that he broke the box.
D.Zack was so frightened that he called to his father for help.
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
完形填空 (共15小题;每小题1分,满分15分)
阅读下面短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中,选出最佳选项
What will you do to make sure you reach your goals? There are 1 main steps .
First, sit down and 2 your dreams out. By writing them you will get a better idea of where you really want to go. Imagine yourself at the end of the year or maybe 3 five years. What do you see? 4 do people see you? What are you doing? Are you 5 ?
Well, a dream is just that. It’s a vision (远见) of how you 6 yourself in the future. As long as you know the direction in which you want to go, you can begin 7 some goals.
8 come the goals. Goals are ‘wants’. So are dreams, but goals are more specific (具体的). If you want to be rich, tell how much 9 you need to be rich. If you want 10 grades, tell what you mean by ‘good’. In fact, the more specific the goal is, the 11 it will be to get it. Give numbers and times. Don’t use words like ‘lots’ or ‘more’. 12, I want a ‘B’ in each of my subjects.
Third are the objectives (目标). They tell 13 what you will do and when you will do it. When you think about what you will do, don’t use words like ‘ 14 ’ or ‘maybe’. Be sure your objectives can be measured (估量). Every day or every week you can ask, ‘Did I 15 this?’ and you can answer with either a yes or a no. Don’t leave room for ‘maybes’.
|
1. |
|
|
2. |
|
|
3. |
|
|
4. |
|
|
5. |
|
|
6. |
|
|
7. |
|
|
8. |
|
|
9. |
|
|
10. |
|
|
11. |
|
|
12. |
|
|
13. |
|
|
14. |
|
|
15. |
|
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com