题目列表(包括答案和解析)
 One day Einstein (爱因斯坦) was walking in the street in New York (纽约). His friend met him and said to him: “Einstein, you should (应该) buy a new coat. Look, How old your coat is!”
 But Einstein answered: “It doesn't matter. Nobody knows me here.”After a few years Einstein became (成为)a famons scientist (著名的科学家). But he still wear the old coat. His friend met him again and asked him to buy a new one. But Einstein said: “I needn't (不必) buy a new one. Everyone knows me here.”
根据短文内容选择正确答案。
(1)Einstein is ________ scientist.
[ ]
(2)Einstein's coat is very old. His friend ________.
[ ]
(3) Einstein doesn't want to buy a new one because ________
[ ].
(4)a few years later Einstein ________.
[ ]
(5) The title of this passage should be (短文的题目应是)________.
[ ]
阅读理解:
One day Einstein (爱因斯坦) is walking in the street in New York (纽约). His friend meets him and says to him, “Einstein, you should (应该) buy a new coat. Look, how old your coat is!”
But Einstein answers,“It doesn't matter. Nobody knows me here.”
After a few years Einstein becomes (成为) a famous scientist (著名的科学家). But he still wears the old coat.
His friend meets him again and asks him to buy a new one.
But Einstein says,“I needn't buy a new one. Everyone knows me here.”
根据短文内容,选择下确答案:
1.Einstein is scientist.
[ ]
A.an English
B.Chinese
C.an American
D.a Japanese
2.Einstein's coat is very old. His friend .
[ ]
A.gives him a new one
B.asks him to buy a new one
C.helps him buy a new one
D.helps him mend the old coat
3.Einstein doesn't want to buy a new one because .
[ ]
A.nobody knows him
B.he likes the old one
C.he has no money (钱)
D.he doesn't mind (在乎) it
4.A few year later Einstein .
[ ]
A.buys a new one
B.becomes a great scientist
C.still wears a old coat
D.B and C
5.The title of this passage should be (短文的题目应是) .
[ ]
A.Einstein and His friend
B.Einstein and His new coat
C.Einstein's coat
D.Einstein
 One day Einstein (爱因斯坦) was walking in the street in New York (纽约). His friend met him and said to him: “Einstein, you should (应该) buy a new coat. Look, How old your coat is!”
 But Einstein answered: “It doesn't matter. Nobody knows me here.”After a few years Einstein became (成为)a famons scientist (著名的科学家). But he still wear the old coat. His friend met him again and asked him to buy a new one. But Einstein said: “I needn't (不必) buy a new one. Everyone knows me here.”
根据短文内容选择正确答案。
(1)Einstein is ________ scientist.
[ ]
(2)Einstein's coat is very old. His friend ________.
[ ]
(3) Einstein doesn't want to buy a new one because ________
[ ].
(4)a few years later Einstein ________.
[ ]
(5) The title of this passage should be (短文的题目应是)________.
[ ]
阅读理解
About big citiesNew York, London, Paris and other big cities are wonderful places to live in. There are many nice things to see and to do. You can go to different kinds of museums, plays and films. You can also go shopping to buy things from all over the world.
But there are serious problems in big cities, too. The cost of living is high, and there are too many people in some places. Every year many people move to the cities because there are more chances to find jobs, to study at good schools and to receive good medical care. But sometimes these people can not find jobs or good places to live in. Also, too many people in a small space make it hard to keep the cities safe and clean.
Some people enjoy staying in big cities, others do not. Before people move to a big city, they should think about the problems of staying there.
注释 1.museum[PU((:)>L!+P]n.博物馆 2.cost[E&KC]n.成本;费用
3.receive[T!>K!:H]v.收到,接到,接收 4.medical care n.医疗保健制度
阅读上述短文,并完成下列练习
一、根据短文内容,把住在大城市的优点和大城市有可能遇到的问题写在相应处。
advantage(优点):________________________________________
problems(问题):________________________________________
二、把下列英语解释前的序号填在相应的单词或短语前的括号内。
1.all over the world A.work
2.different B.important and worrying things
3.serious C.to take or go from one place to another
4.job D.everywhere in the world
5.move E.not the same
三、根据短文内容,判断正误(T or F)。
1.In big cities, it's easy for people to buy things.
( )
2.You'll spend more money when you live in a big city.
( )
3.People move to the big cities only because there are more chances to find jobs.
( )
4.All the people like living in big cities.
( )
5.If you want to move to a big city, you should be ready to face a lot of problems.
( )
完形填空
Hello. I'm Sam. I'm 1 . I'm from New York(纽约). This is my 2 at No.14 Middle School. It's a 3 class, but it's nice. My friend, Mike, is English. He is 4 London(伦敦). He is a 5 student, but his Chinese is 6 . Miss Gao, the teacher, is from Beijing. She's young and 7 . She's a very good 8 , and we're very good students.
(1)
[ ]
|
A.Chinese |
B.Japanese |
|
C.American |
D.Canadian |
(2)
[ ]
|
A.school |
B.grade |
C.class |
D.family |
(3)
[ ]
|
A.small |
B.full |
C.empty |
D.large |
(4)
[ ]
|
A.in |
B.at |
C.from |
D.of |
(5)
[ ]
|
A.old |
B.new |
C.light |
D.good |
(6)
[ ]
|
A.well |
B.good |
C.very |
D.much |
(7)
[ ]
|
A.nice |
B.old |
C.heavy |
D.big |
(8)
[ ]
|
A.teacher |
B.woman |
C.girl |
D.student |
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com