题目列表(包括答案和解析)
、阅读短文,根据短文内容,从短文后的五个选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有一项为多余选项。(共8分,每小题2分)
There was a boy who was sent to a boarding school. He used to be the brightest student in his class. He was at the top in every competition. 1 . His grades started dropping. He hated being in a group. He was lonely all the time. He felt that no one loved him.
His parents began to worry. But even they did not know what was wrong. 2 .
They sat on the bank of the lake near the school. The father started asking him questions about his classes, teachers and sports. Then he asked, “Do you know, son, why I am here today?”
The boy said, “To check my grades?”
“No, no,” his dad replied. “I am here to tell you that you are the most important person for me. I want to see you happy. I don’t care about grades. ___3 . YOU ARE MY LIFE.”
Now the boy had everything he wanted. 4 . He meant the world to someone.
Thanks a lot, Dad. YOU ARE MY LIFE.
|
A. I care about you and I care about your happiness B. But things changed after that C. Because he knows that he is very happy D. So his dad decided to visit the school and talk with him E. He knew there was someone on this Earth who cared for him deeply |
、阅读短文,根据短文内容,从短文后的五个选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有一项为多余选项。(共8分,每小题2分)
There was a boy who was sent to a boarding school. He used to be the brightest student in his class. He was at the top in every competition. 1 . His grades started dropping. He hated being in a group. He was lonely all the time. He felt that no one loved him.
His parents began to worry. But even they did not know what was wrong. 2 .
They sat on the bank of the lake near the school. The father started asking him questions about his classes, teachers and sports. Then he asked, “Do you know, son, why I am here today?”
The boy said, “To check my grades?”
“No, no,” his dad replied. “I am here to tell you that you are the most important person for me. I want to see you happy. I don’t care about grades. ___3 . YOU ARE MY LIFE.”
Now the boy had everything he wanted. 4 . He meant the world to someone.
Thanks a lot, Dad. YOU ARE MY LIFE.
|
A. I care about you and I care about your happiness B. But things changed after that C. Because he knows that he is very happy D. So his dad decided to visit the school and talk with him E. He knew there was someone on this Earth who cared for him deeply |
| 从A、B、C、D中选择正确的选项作为文章第2~~5段的小标题,并填入第1~~4四个空格中。 | |
| The Hawaii Volcanoes (火山) National Park is on the island of Hawaii, it has two active volcanoes. One is Mauna Loa, which means "Long Mountain". Mauna Loa is the world's most massive volcano. The other is Kilauea. It is next to Mauna Loa and it is the most active volcano in the world. 1______ The park is open 24 hours a day year round. There are no plants or trees on the fields and no protection from the sun, so you must bring sunglasses. You can visit it anytime. 2______ The best way go get to the park is to take Highway 11. From the airport at Hilo, Highway 11 will take you southward across the eastern part of the island. 3______ The Kilauea Visitor Center is a quarter mile from the park entrance. There, you can learn about the island's geological, natural, and cultural history. From some areas in the park, you can see volcanic activity. 4______ Do not climb on, collect, or alter any rocks or rock structures. Also, do not feed the endangered, Hawaii's state bird.
| |
| 5. Which is the best title for the passage? | |
| A. Hawaii Volcanoes National Park B. Hawaii State Bird C. Hawaii Famous Beach D. Hawaii Huge Rock |
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com