题目列表(包括答案和解析)
补全句子:根据下列句子的汉语意思和英文提示,完成句子;每空一词。
【小题1】该考虑一下我们的暑假计划了。
to think about our plan for the summer vacation.
【小题2】你最好不要过分依赖父母,学会照顾自己。
You’d better not too much your parents, and learn to look after yourself.
【小题3】当我到达时,我发现很多人正躺在沙滩上。
I found that many people _______ _______ on the beach when I arrived there .
【小题4】现在城市里越来越多的成年人花费空闲时间到大学去努力提高自己。
Now more and more city adults __ their free time to improve themselves at college.
【小题5】往往是灾难来临的时候,我们才意识到互相帮助共渡难关的重要性。
Usually we realize the importance of helping each other and getting through difficulties together disasters happen.
根据下列短文内容,在短文后的空格处填上一个恰当的词,使短文完整、通顺。
Dear Bob,
My name is Rich .I’m fourteen 1. old. I’m studying in a middle school. My school is nice and clean. There are 30 students in my class. It’s 2. today. My classmates and I are 3. a good time on the beach. It’s a nice place .The water is blue and clear. Many birds 4. flying over the sea. Many people are 5. in the sea. Some boys are 6. football. Some people are lying 7. the beach. A girl is 8. a book on a chair .Another girl is 9. photos. I 10. writing to you! What are you doing?
I hope you can write to me soon.
Best wishes!
Rich
补全句子:根据下列句子的汉语意思和英文提示,完成句子;每空一词。
1.该考虑一下我们的暑假计划了。
to think about our plan for the summer vacation.
2.你最好不要过分依赖父母,学会照顾自己。
You’d better not too much your parents, and learn to look after yourself.
3.当我到达时,我发现很多人正躺在沙滩上。
I found that many people _______ _______ on the beach when I arrived there .
4.现在城市里越来越多的成年人花费空闲时间到大学去努力提高自己。
Now more and more city adults __ their free time to improve themselves at college.
5.往往是灾难来临的时候,我们才意识到互相帮助共渡难关的重要性。
Usually we realize the importance of helping each other and getting through difficulties together disasters happen.
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com