B 本题主要考查固定搭配的识记及动词的语态.根据help的搭配要求.介词须用with.从而排除选项A.C,动词prove表示事物的性质时.为不及物动词.不用被动形式.于是本题的正确答案为B. 查看更多

 

题目列表(包括答案和解析)

LONDON —A British judge on Thursday sentenced a businessman who sold fake (假冒的)bomb detectors (探测器) to 10 years in prison, saying the man hadn’t cared about potentially deadly consequences.

It is believed that James McCormick got about $77. 8 million from the sales of his detectors — which were based on a kind of golf ball finder — to countries including Iraq, Belgium and Saudi Arabia.

McCormick, 57,was convicted (判罪) of cheats last month and sentenced Thursday at the Old Bailey court in London.

“Your cheating conduct in selling a great amount of useless equipment simply for huge profit promoted a false sense of security and in all probability materially contributed to causing death and injury to innocent people,’’ Judge Richard Hone told McCormick. “You have neither regret, nor shame, nor any sense of guilt.”

The detectors, sold for up to $ 42,000 each, were said to be able to find such dangerous objects as bombs under water and from the air. But in fact they “lacked any grounding in science” and were of no use.

McCormick had told the court that he sold his detectors to the police in Kenya,the prison service in Hong Kong, the army in Egypt and the border control in Thailand.

“I never had any bad results from customers,” he said.

39. Why was McCormick sentenced to prison?

A. He sold bombs.                              B. He caused death of people.

C. He made detectors.                              D. He cheated in business.

40. According to the judge, what McCormick had done ________ .

A. increased the cost of safeguarding

B. lowered people’s guard against danger

C. changed people’s idea of social security

D. caused innocent people to commit crimes

41. Which of the following is true of the detectors?

A. They have not been sold to Africa.

B. They have caused many serious problems.

C. They can find dangerous objects in water.

D. They don't function on the basis of science.

42. It can be inferred from the passage that McCormick _________ .

A. sold the equipment at a low price

B. was well-known in most countries

C. did not think he had committed the crime

D. had not got such huge profit as mentioned in the text

【语篇解读】本文是一篇记叙文,题材是新闻报道。本文报道了一条卖假冒炸弹探测器的商人被判10年徒刑的新闻。

段落

关键词、句

大意推测

第一部分(Para. 1-3)

McCormick, 57,was convicted of cheats last month and sentenced Thursday at the Old Bailey court in London

新闻案件的简介:57岁的McCormick上月被起诉诈骗并于周三在伦敦的Old Bailey court法庭被判刑。

第二部分(Para. 4)

cheating conduct, promoted a false sense of security, contributed to causing death and injury to innocent people

法官宣判:罪犯的欺骗行为增强了人们虚假的安全感并促使导致给无辜百姓带来死亡和伤害。

第三部分(Para. 5-7)

But in fact they “lacked any grounding in science” and were of no use, sold…to… , never had any bad results

案件细节及当事人的反诉:假冒炸弹探测器被销往世界各地,但它根本没有科学依据,也毫无用处。罪犯狡辩假冒产品没有给用户带来任何不良后果。

【解析】

39. D。细节理解题。难度:中等。问题是“为什么McCormick被判刑入狱”。根据问题中的关键词sentenced to prison定位原文第一段。第一段说到McCormick是一位商人,生产了假冒的炸弹探测器,这是一种商业欺骗。选项D和其对应,为正确答案。

40. B。细节理解题。难度:难。问题是“根据法官的说法,McCormick的所为导致了什么样的结果”。根据问题中的关键词according to the judge定位第四段的第一句:your cheating conduct … promoted a false sense of security and … contributed to causing death and injury to innocent people(你的欺骗行为提高了人们虚假的安全感并助推给无辜百姓带来死亡和伤害)。由此可见,McCormick的行为让人们有了安全感,但这种安全并不真实。B “降低了人们防范危险的安全意识”符合此意,为正确答案。

41. D。判断题。难度:难。问题是“下面哪种说法对探测仪来说是正确的”。

解题思路:根据问题中的关键词detectors,把四个选项具体对应到原文中一处。A对应文章倒数第二段的最后一句he sold his detectors to the police in Kenya,the prison service in Hong Kong, the army in Egypt and the border control in Thailand。该句中的Kenya是非洲的肯尼亚,否定了A的说法。B对应第一段第一句“the man hadn’t cared about potentially deadly consequences”,法官只说罪犯没有关注潜在的致命后果,而不是已经导致严重的问题。C对应第五段的第一句话“were said to be able to find such dangerous objects as bombs under water and from the air”提示,探测仪的功能只是据说,而不一定真的具备找到水中危险物品的功能。选项D定位第五段的最后一句“in fact they ‘lacked any grounding in science’ and were of no use可知,这种探测仪没有科学根据,也毫无用途,和D“没有科学根据的工作原理”相吻合,故最佳答案是D。

42. D。推理判断题。难度:中等。

解题思路:返回原文,将选项与原文一一进行比较

本题主要考查第四段和第七段。A“以低价销售设备”与原文第四段第一句不符,因为该句提到法官指控McCormick通过卖一些无用的设备来巨额利润。B“在大多数国家很有名”与文中提到的区区几个国家和地区Iraq,Belgium,Saudi Arabia,Kenya,Hong Kong,Egypt和Thailand购买他的探测仪不符。C“认为他没有犯罪”和第七段对应,其中他所说的“I never had any bad results from customers”和C符合,C是正确答案。D“他没有赚取文中提到的那么大利润”在原文没有语言根据。

查看答案和解析>>

词语运用。
根据句意及所给提示,补全单词或用单词、固定短语、固定搭配的正确形式填空。
1. Many athletes won gold medals in the Olympics, they are our national h__________.
2. Tom didn't finish _____________( write) his test because he ran out of the time.
3. The girl is making a model doll ___________ (care).
4. The boy felt __________(困倦的) in class because he stayed up late last night.
5. So Terrible! The airplane ______________(起飞) five minutes ago.

查看答案和解析>>

 In the dark forests ________ some large enough to hold several English towns.

   A. stand many lakes                                    B. lie many lakes

   C. many lakes lie                    D. many lakes stand

【详解】本题考查倒装结构,完全倒装。同时stand 和lie的区别。stand是突出的,lie是平躺的,湖不可能是突出的,所以此题应该选择lie。

 

查看答案和解析>>


你校进行题为”是否应该考查英语口语”的英语辩论赛。以下是正方的主要观点:

[写作内容]
请你根据以上内容写一篇短文,代表正方作最后的总结陈词。
1.阐述考查英语口语对各方面的积极影响;
2.呼吁各界重视英语口语教学。
〔写作要求〕
只能使用5个句子表达全部内容。(首句已给出,不计入句子总数。)
Ladies and gentlemen, in summary, our team has argued that the testing of spoken English is both necessary and beneficial.                                  

查看答案和解析>>

 

Lisa was running late. Lisa,25,had a lot to do at work,plus visitors on the way: her parents were coming in for Thanksgiving from her hometown. But as she hurried down the subway stairs, she started to feel uncomfortably warn. By the time she got to the platform,Lisa felt weak and tired--maybe it hadn’t been a good idea to give blood the night before,she thought. She rested herself against a post close to the tracks.

Several yards away,Frank,43,and his girlfriend,Jennifer,found a spot close to where the front of the train would stop. They were deep in discussion about a house they were thinking of buying.

But when he heard the scream,followed by someone yelling,“Oh,my God,she fell in!” Frank didn’t hesitate. He jumped down to the tracks and ran some 40 feet toward the body lying on the rails. “No! Not you! ”his girlfriend screamed after him.

She was right to be alarmed. By the time Frank reached Lisa,he could feel the tracks shaking and see the light coming. The train was about 20 seconds from the station.

It was hard to lift her. She was just out. But he managed to raise her the four feet to the platform so that bystanders could hold her by the grins and drag her away from the edge. That was where Lisa briefly regained consciousness,felt herself being pulled along the ground,and saw someone else holding her purse.

Lisa thought she’d been robbed. A woman held her hand and a man gave his shirt to help stop the blood pouring from her head. And she tried to talk but she couldn’t,and that was when she realized how much pain she was in.

Police and fire officials soon arrived,and Frank told the story to an officer. Jennifer said her boyfriend was calm on their 40-minute train ride downtown—just as he had been seconds after the rescue,which made her think about her reaction at the time. “I saw the train coming and 1 was thinking he was going to die,”she explained.

1.What was the most probable cause for Lisa’s weakness?

A. She had run a long way.

B. She felt hot in the subway.

C. She had done a 1ot of work.

D. She had donated blood the night before.

2.Why did Jennifer try to stop her boyfriend?

A. Because they would miss their train.

B. Because he didn’t see the train coming.

C. Because she was sure Lisa was hard to lift.

D. Because she was afraid the train would kill him.

3.How did Frank save Lisa?

A. By lifting her to the platform.

B. By helping her rise to her feet.

C. By pulling her along the ground.

D. By dragging her away from the edge.

4.When did Lisa become conscious again?

A. When the train was leaving.

B. After she was back on the platform.

C. After the police and fire officials came.

D. When a man was cleaning the blood from her head.

5.The passage is intended to _____________

A. warn us of the danger in the subway

B. show US how to save people in the subway

C. tell US about a subway rescue

D. report a traffic accident

本文主要讲述一个男人在地铁救一个晕倒的女人的故事。

 

查看答案和解析>>


同步练习册答案