题目列表(包括答案和解析)
Ⅰ.听短文,根据短文内容填空
1.How much money should each student take?
Each student should take ________ ________.
2.What should the students wear when they arrive?
They should wear ________ ________ when they arrive.
3.What is also important for every student to take?
They should take the school ________ and ________ of himself/herself .
4.What is the phone number of the school office?
The phone number of the school office is ________.
5.When should the students call Mrs. Belcher if they have any problems in New York?
They should call Mrs. Belcher from ________ a. m, until ________ p. m.
Ⅱ.听短文,判断正误,正确的写T,错误的写F
1.English will become the world's language.
( )
2.About 356 million people's native language is English.
( )
3.Chinese have much more speakers than English.
( )
4.Few people know English outside England and the US.
( )
Ⅰ.听短文,根据短文内容填空
1.How much money should each student take?
Each student should take ________ ________.
2.What should the students wear when they arrive?
They should wear ________ ________ when they arrive.
3.What is also important for every student to take?
They should take the school ________ and ________ of himself/herself .
4.What is the phone number of the school office?
The phone number of the school office is ________.
5.When should the students call Mrs. Belcher if they have any problems in New York?
They should call Mrs. Belcher from ________ a. m, until ________ p. m.
Ⅱ.听短文,判断正误,正确的写T,错误的写F
1.English will become the world's language.
( )
2.About 356 million people's native language is English.
( )
3.Chinese have much more speakers than English.
( )
4.Few people know English outside England and the US.
( )
Hello, everyone. Here is something important for everyone going to London next month. As you know, you are going to stay with a family for two weeks. Now, the most important thing is money. You should take about $530 with you. I think it will be enough for everyone. Then, when you arrive, your new family will meet you. You must remember to wear a red shirt, so the family will find you easily. They’ve been told you all wear red shirts. You’ll also need to take with you 4 photos of yourself and, of course, it’s very important that you take the school letter. While you’re there, if you have any problems, you can call Leech School Office. I’ll give you the office phone number now: it’s 580-4436 and the person to ask for is Mrs. Belcher…She’s in the office from nine o’clock in the morning until five in the afternoon every day. OK. That’s everything. Have a good journey!
| Where are they going? | 1. |
| How long are they going to stay there? | 2. |
| Why must they wear red shirts? | 3. |
| What’s the school office telephone number? | 4. |
| What could Mrs. Belcher’s job be according to the reading? | 5. |
Hello, everyone. Here is something important for everyone going to London next month. As you know, you are going to stay with a family for two weeks. Now, the most important thing is money. You should take about $530 with you. I think it will be enough for everyone. Then, when you arrive, your new family will meet you. You must remember to wear a red shirt, so the family will find you easily. They’ve been told you all wear red shirts. You’ll also need to take with you 4 photos of yourself and, of course, it’s very important that you take the school letter. While you’re there, if you have any problems, you can call Leech School Office. I’ll give you the office phone number now: it’s 580-4436 and the person to ask for is Mrs. Belcher…She’s in the office from nine o’clock in the morning until five in the afternoon every day. OK. That’s everything. Have a good journey!
|
Where are they going? |
1. |
|
How long are they going to stay there? |
2. |
|
Why must they wear red shirts? |
3. |
|
What’s the school office telephone number? |
4. |
|
What could Mrs. Belcher’s job be according to the reading? |
5. |
| Where are they going? | 1. |
| How long are they going to stay there? | 2. |
| Why must they wear red shirts? | 3. |
| What’s the school office telephone number? | 4. |
| What could Mrs. Belcher’s job be according to the reading? | 5. |
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com