精英家教网 > 初中英语 > 题目详情

【题目】阅读理解。
There's a famous English-learning website called Learn English Kids in England. To make it to be a fun, safe place, it has some house rules. Read the following rules carefully and get to know them!
No personal details(个人信息)
Don't put any personal things in your comments(评价). This means details like full real names(first names are OK), addresses, phone numbers, school or club names, or passwords. But you can put things like how old you are, how tall you are, or the name of where you live if it is a big town or city.
Keep your password(密码)safe
Don't give your password to other people, or put your password in a comment. If other people have your password, they can look at you profile, and they can send comments into the website in your name, even they can change your password and you can't use it again.
No rude comments
We are happy for you to write about other people's comments, and we would like to hear what you think, but please don't write rude comments. Just be friendly and try to be kind to others in the Internet.
You must be 13 years old or under
Learn English kids is for children who are learning English. Members of the site must be aged 13 or under. What's more, everyone who wants to be in it may come from different countries.
(1)Where does the Website in the passage above come from?
A.
B.
C.
D.
(2)You can't put in your comment.
A.your height
B.your age
C.your address
D.your first name
(3)If other people have your password, what may not happen?
A.They can often look at your profile freely
B.They can use the same password with you together
C.They can send comments into the website in your name
D.It may be true that you can't use the password again
(4)What does the underlined word rude mean in the third paragraph?
A.礼貌的
B.无礼的
C.思维的
D.复杂的
(5)Who can be a member of this website?
A.A boy age 14 who enjoys learning English.
B.A 12-year-old girl who is learning Chinese.
C.A 13-year-old boy who's learning English.
D.A girl learning Chinese at the age of 10.

【答案】
(1)A
(2)C
(3)B
(4)B
(5)C
【解析】本文介绍的是一家英文学习网站的一些规则:不要泄露个人信息;保持密码安全;不要粗鲁地评论;年龄在十三岁及十三岁以下。
(1)细节理解题。题意:上面文中的网站来自哪儿?由短文第一句话:There's a famous English-learning website called Learn English Kids in England.可知,这个网站在英国。英国国旗由蓝色背景、红色“米”字构成。故选A。
(2)细节理解题。题意:你不能把什么放在评论里?A. your height你的身高;B. your age你的年龄;C. your address你的地址;D. your first name你的名字。由第二段里的This means details like full real names(first names are OK), addresses, phone numbers, school or club names, or passwords.可知,不得把自己的全名(可以是名)、地址、电话号码、学校或俱乐部名、密码放在评论里。故选C。
(3)细节理解题。题意:如果别人知道你的密码,可能不会发生的事是什么?A. They can often look at your profile freely他们可以自由地经常地看你的个人简介;B. They can use the same password with you together他们可以和你一起共享密码;C. They can send comments into the website in your name他们可以用你的名字在网站上发评论;D. It may be true that you can't use the password again事实上,你再也不能用这个密码了。由第三段里的:If other people have your password, they can look at you profile, and they can send comments into the website in your name,even they can change your password and you can't use it again.可知,当别人知道你的密码后,他们可以看你的个人简介,用你的名字发评论,甚至会改你的密码。所以不会共享密码。故选B。
(4)词义猜测题。题意:第三段里有下划线的单词rude 是什么意思?A. 礼貌的;B. 无礼的;C. 思维的;D. 复杂的。句意:but please don't write rude comments. Just be friendly and try to be kind to others in the Internet.但是请不要写rude评论,要友好,并且尽量在网上对别人友善。由此可以推测出rude的意思是粗鲁。故选B。
(5)推理判断题。题意:谁可以成为这家网站的成员?A. A boy age 14 who enjoys learning English喜欢学英语的14岁的男孩;B. A 12-year-old girl who is learning Chinese在学汉语的12岁的女孩;C. A 13-year-old boy who's learning English在学英语的13岁的男孩;D. A girl learning Chinese at the age of 10一个十岁的学汉语的女孩。由最后一段前两句话:Learn English kids is for children who are learning English. Members of the site must be aged 13 or under.可知,该网站是对学习英语的年龄在十三岁及十三岁以下的孩子开办的。故选C。

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】听句子,选出与所听内容相符的图片
A. B. C.
D. E.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】 What’s the time?

______ half past ten.

A. Its B. This is C. It’s D. They’re

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】文段表达

根据中文和英文提示,用英文写一封意思连贯、符合逻辑、不少于50词的邮件。邮件的开头和结尾已给出,不计入总词数。 所给提示词语仅供选用。请不要写出你的校名和姓名。

66.假如你叫魏明,你的美国笔友Mike通过邮件,想知道在生活中谁是你的榜样?请你向Mike介绍:你的榜样是谁?你的家人朋友、老师或同学…….他/她的性格如何?为什么你认为他(她)是你的榜样,你从他/她身上学到了什么?

提示词语:role model, kind, helpful, help, work hard, hope

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】 Jim was listening to music _______his sister was playing with a toy.

A. until B. while C. because D. after

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】(A)

A Big Sale (甩卖) for the May Day Holiday!

Milk: ¥4/carton

Lemons: ¥2.2 each

Meat: ¥22/kg

Coke: ¥4.6/bottle

Salt: ¥3.5/bag

Rice: ¥40/bag

Eggs: ¥12/kg

Biscuits: ¥15.8/box

Time: April 28th ~May 3rd 8:30 a.m.~ 9:30 p.m.

Special Offer: If a person shops over fifty yuan, he or she can get a small gift.

1This may be an advertisement (广告) of a.

A. bookshop B. cinema C. restaurant D. supermarket

2If Mrs. Li wants to buy a bag of rice, two kilos of eggs and three cartons of milk, she should pay.

A. ¥40 B. ¥56 C. ¥76 D. ¥156

3When can we buy these things at a low price?

A. At 7 a.m. on May 1st. B. At 9 p.m. on April 30th.

C. At 8 p.m. on May 4th. D. At 10 a.m. on April 3rd.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】.Cathy always gets up early, she is never late for work.

A. so B. because C. but D. or

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】

Monkeys are clever, but they are very greedy(贪婪的) as well. They have suffered(吃亏)a lot because of this. But they never change this way.

In India, people use monkeys’ greed to catch them. Do you know how they can catch monkeys? Here are some instructions.

*Make a hole()in a big pumpkin. The hole must be just right-not too big or too small.

*Put some jujubes()in the hole.

*Leave the pumpkin under the tree. Make sure there are some monkeys in the tree.

*Hide yourself and watch the monkeys.

When you leave, the monkeys come down to the pumpkin. When they find a hole in the pumpkin, they don’t know what’s in it and one of them puts its hand into the hole to find out what is inside. When it touches the jujubes, it will hold some of them in its hand. So it isn’t able to take its fist()out of the hole. You can’t come close at this time. Will the monkey drop off the pumpkin? Don’t worry. It seems it likes the pumpkin better than its life. It will run with the pumpkin, holding its fist more tightly. Finally, people can catch it easily.

How do 1 catch Monkeys

Instructions

Make a hole()in a big pumpkin. The hole must be just 2

3 some jujubes()in the hole.

4 the pumpkin under the tree.

Hide yourself and 5 the monkeys.

The monkeys come down to the pumpkin and puts its hand into the hole

6it holds the jujubes in its hand, it 7 take its fist out.

It will 8 the pumpkin to run away. So it is 9 for people to catch them.

Conclusion

We can’t be a greedy monkey. It 10 a pumpkin better than its life

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】

I did not have a rich father. I tried 3 times for university, but all failed. I applied(申请)for Harvard for 10 times, but all failed. They didn’t even want to see me. For the last time, I went to

the teachers' college which was regarded as the third class of my city. I applied jobs for 30 times

A lot of people said Alibaba was a terrible model. As I said, "I believe it. I think this thing could be big. I never thought it would be so big like today. "I believe that something, something is waiting for me there, and I have to work hard to prove myself. That was the tough experience. So we gathered 50 thousand US dollars from 18 founders. Little by little, we built up our business. And now, after 16 years, we have a Alibaba group; We have a T-mall group; We have a Taobao group; We have Alipay.

“You are so smart, how could you make a company like that? People asked. Bill Gates, Warren Buffet, the Jack Welch, Larry Page, Mark Zuckerberg, the difference between those people and other people, they are always optimistic(乐观的)for the future. They never complain. They always try to solve the problems of the others. When you are optimistic, it's always an opportunity (机会).“Jack, Where's the opportunity? I don't have a job. I don’t have this. I don’t have that.” We are at the best of time of this century. The best asset(财产)you have is that you are young. Don't complain. Let the other people complain. The opportunity lies, always lies where people complain. I saw a lot of people, especially young people have fantastic ideas every evening. But the next morning, they go to the office on time again.

Tomorrow is new. Make the move. Make action. Whether investors(投资者)believe this or not, whether your friends believe it or not, whether your parents believe it or not, that's not important. You believe it. Your team believe it and work day and night on this. Everything happens. Make enough mistakes. You fall, and you stand up. Any mistake is an income and a wonderful revenue(收益). Don’t worry about the money. Money follows the people. Young people should follow the dreams. If you have a dream, just to go ahead.

1How many successful people did the writer talk about from the article?

A. 4 B. 5 C. 6 D. 7

2The underlined word “tough” in the second paragraph mainly means _______ in English.

A. difficult B. easy C. different D. same

3According to the article, which of the following statements is Wrong?

A. The writer went to the third-class teachers’ college at last

B. The successful people are always optimistic for the future

C. The opportunity always lies where people complain

D. Don’t make any mistakes

4What good advice did the writer give the young people?

A. Believe your parents B. Believe money

C. Follow your dreams and go ahead D. Go to the office on time every day

查看答案和解析>>

同步练习册答案