精英家教网 > 初中英语 > 题目详情

【题目】

Ticket Information.

Dates: July 30-Aug 8 Mon-Fri 10 am, 7 pm Sat-Sun 10 am, 2 pm, 7 pm.

Venue: Esplanade Theatre
Duration: 1.5 hours.

Ticket Prices:

$25 per child or adult (day shows).

$35 per child or adult (evening shows).

Family Packages:

$85 for 4 tickets (10 am, 2 pm shows).

$120 for 4 tickets (7 pm shows).

Latecomer Policy:

Please arrive early. Latecomers will not be allowed (允许) to enter until a proper break in the shows.

Children: As courtesy (礼貌) to other audience (观众) members, children below 3 years old will not be allowed in.

1How many days will the show last?

A.11B.10C.9D.8

2If the show begins at 10 am, it will probably finish at ______.

A.2 pmB.7 pmC.11:30 amD.11:45 am

3A family with four members will spend _______ if they watch the show at 7 pm.

A.$140B.$75C.$85D.$120

4What will happen to a latecomer?

A.He or she can still watch the whole show.

B.He or she can only enter during a break.

C.He or she won’t have won’t have a proper break.

D.He or she will fail to enter the theatre.

5________ will not be allowed in.

A.TeenagersB.People with no courtesy

C.Families with three childrenD.Children under 3

【答案】

1B

2C

3D

4B

5D

【解析】

本文是一篇广告应用文。告知了《青蛙王子》这场表演的时间、地点、价格和一些注意事项。

1细节理解题。根据“Dates: July 30-Aug 8 Mon-Fri 10 am, 7 pm Sat-Sun 10 am, 2 pm, 7 pm.”可知,展览将持续十天,故选B

2细节理解题。根据“Duration: 1.5 hours”可知,这个表演时长为1.5个小时,上午10点开始则上午1130结束,故选C

3细节理解题。题干中“A family with four members”是一家四口人,而且是晚上七点去看表演,根据“Family Packages:$85 for 4 tickets (10 am, 2 pm shows).$120 for 4 tickets (7 pm shows).”可知,需要花费$120,故选D

4细节理解题。根据“Please arrive early. Latecomers will not be allowed (允许) to enter until a proper break in the shows”可知,晚到的人只能在表演中途休息的时候才能进入,故选B

5细节理解题。根据“children below 3 years old will not be allowed in”可知三岁以下的儿童是不允许进入的,故选D

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】 He watched the children________ soccer yesterday afternoon.

A. to play B. playedC. play D. plays

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】良好的生活与学习习惯对我们的成长是非常重要的。请从以下的习惯中选择一个你以前做得不够好,但现在已具备的好习惯,谈一谈你养成这个习惯的过程及收益。
要求:1. 不使用真实的校名、人名等相关信息;2. 内容完整,书写整齐;3. 80词左右;4. 文章的开头已给出,但不计入总词数。

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】I’m going to travel _____.X Kb1 .C om

A.a place interesting B.a interesting place

C.somewhere interesting D.interesting somewhere

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】根据首字母提示,完成短文填空。
Wang Yaping is a Chinese spacewoman. She has made history when she was thirty-three years old—she has been China's f teacher in space.
Wang taught Chinese primary and middle school students on Earth physics phenomena(现象)in space. She prepared w for the lecture and expressed full confidence about the lesson.
Meeting the media, she said, “We are all s facing the space. We are l forward to encouraging our young friends to learn and research the mystical and beautiful space. ”
Wang was born in January 1980. She is f east China’s Shandong Province. She was a pilot in the People's Liberation Army Air Force with experience of 1,600 h of flying.
Except the space lecture, Wang w responsible(负责的) for monitoring (监测) the conditions of spacecraft, space experiments and operation of equipment, among others.
Wang has served the People’s Liberation Army s August 1997. In May 2010, Wang became a member of the second batch of Chinese astronauts. Wang was chosen to be the member of the Shenzhou-10 space group in April 2013. She was China’s second woman astronaut who was sent into space after Liu Yang who flew with the Shenzhou-9 spacecraft.
How great Wang Yaping is!

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】The 2014 World Cup in Brazil makes the whole world crazy and nobody will miss it.I________all the matches so far.

A.watched

B.have watched

C.will watch

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】_____ some milk in the cup.

A. There are B. There has

C. There is D. There have

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】--Did you go shopping yesterday?

--_________.

A. Yes, I do B. Yes, I did

C. Yes, I am D. No, I couldn’t

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】______ you read it, you can’t imagine how moving the story is.

A. Unless B. Because C. Although D. But

查看答案和解析>>

同步练习册答案