【题目】阅读理解。
My friends like to ask for help or get help on Wechat. Now they put some information(信息) on it.![]()
(1)Where is the baseball?
A.It's in the library.
B.It's in the classroom.
C.It's in the computer room.
D.It's in Class 234.
(2)Who lost(丢失) their things?
A.Bob, Alan and Jack.
B.Jack, Alan and Jason.
C.Jason, Jack and Bob.
D.Jason, Bob and Alan.
(3)What number can you call if you find a schoolbag?
A.6755321.
B.8974588.
C.2315649.
D.3541679.
(4)What can you see in Jack's pencil box?
a. a key b. a white watch c. a black pen d. an ID card
A.a、b
B.b、c
C.c、d
D.a、c
(5)Which of the following is RIGHT?
A.Jack is in Class 332.
B.Bob's watch is white.
C.You can ask Mr. Hanson for the key.
D.Jason lost his schoolbag in the library.
【答案】
(1)C
(2)B
(3)A
(4)C
(5)D
【解析】文章大意:本文介绍了微信里记录的几条寻物启事和失物招领启事。Bob在他教室的桌子下面拾到一块白色的手表。Jack丢了一个铅笔盒,Alan丢了一个棒球,Jason丢了一个红色的书包。
(1) 细节理解题。根据Alan, your baseball is on the table of our computer room.可知棒球在微机室,故选C。
(2)推理判断题。根据微信记录可知Jack丢了一个铅笔盒,Alan丢了一个棒球,Jason丢了一个红色的书包,故选B。
(3)细节理解题。根据根据Please call me at 6755321可知如果你找到一个红色书包,轻拨打电话6755321,,故选A。
(4)细节理解题。根据A black pen and an ID card are in it.可知Jack的铅笔盒里有一支黑色的钢笔和身份证,故选C。
(5)细节理解题。根据I lost my red schoolbag in our library…Jason可知Jason在学校图书馆丢了一个红色书包,故选D。
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】
![]()
【1】There are _______mice altogether(总共).
A. 2 B. 3 C. 4 D. 5
【2】_______and _______don't have any butter.
A. Tommy; Kate B. Kate; Jimmy
C. Kate; John D. Tommy; Jimmy
【3】_______has no eggs among all the mice.
A. Tommy B. Kate C. Jimmy D. John
【4】_______doesn't like fruit, but likes juice.
A. Tommy B. Kate C. Jimmy D. John
【5】All the mice like_______.
A. chicken B. milk C. sugar D. meat
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】【2014年福建省漳州市中考】T一We don’t have enough money for our field trip .What shall we do?
一The best way_______money is to sell newspapers.
A.raise B. to raise C.raising
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】We want three good musicians ______ our school show.
A. for B. join C. to D./
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】假如你是李明,你交了一位朋友叫Jack,为了让他更了解你,请你根据下列信息提示,写一封e—mail给Jack,介绍自己。![]()
要求:1). 短文应包含所提供的全部信息并可适当发挥;
2). 60词左右。开头和结尾已给出,不计入总词数。
可用句型:My favorite ... is …;
I like …because …
Dear Jack,
I'm very glad to be your friend. Let me tell you something about myself. I'm Li Ming.
What about you? Can you tell me something about you?
Yours,
Li Ming
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】根据所给图片信息和英语提示,完成句子。
What shouldn’t and should you do in a fire?
【1】
lift, take
_______________________________________________________
【2】
window, jump
_______________________________________________________
【3】
clothes, burn, run
_______________________________________________________
【4】
gas, turn off, lights
_______________________________________________________
【5】
mouth, nose, cover, towel (毛巾)
_______________________________________________________
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】
![]()
Camels (骆驼) are kind animals.They usually live for 30﹣50years.What's a camel's favorite breakfast?Plants maybe?Not for Joe.【1】 And he likes to eat with his owners,at the kitchen table!
【2】 The six﹣year﹣old camel visits the owner's home every morning.And he enjoys cereal(燕麦)and bananas on the breakfast table.
Nathan said,"The first time Joe joined us for breakfast,he was uninvited.【3】 But I wasn't surprised because he's very good at asking all the other animals to give him their food,too.Now he comes over whenever he feels like it.【4】"Although Joe lives with three other camels,he is the only one lucky enough to share breakfast with his owners.
The couple run the Animal Company.Joe is their star worker and has appeared in camel races,commercials (商业广告) and events around the country.The family is very fond of him.【5】He is like a big soft teddy bear (泰迪熊) and has become part of the family.
A.The brave animal rudely helped himself to the fruit bowl.
B.He likes carrots and bananas.
C.They enjoy having breakfast with him.
D.But he has no table manners.
E.Joe is the owner Nathan's favorite pet.
A.The brave animal rudely helped himself to the fruit bowl.
B.He likes carrots and bananas.
C.They enjoy having breakfast with him.
D.But he has no table manners.
E.Joe is the owner Nathan's favorite pet.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】 ---- ________ is the price of the book? ---- It’s twelve yuan.
A. What B. How C. How much D. How many
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】短文填空 根据短文内容及首字母提示,补全空格内单词,使短文完整、通顺。(请在题下方的横线上写出完整单词)
![]()
Do you like short videos? Most young people would say “Yes”. Which app(应用) do you like best? B【1】 the young and the old would say “Douyin”. Now Douyin is one of the h【2】 video apps in China.
W【3】 do Chinese really like short videos on mobile?
Yes! For entertainment(娱乐).
Videos can i【4】 different themes: cooking, travel, music, fashion … Short videos are often brief, with lively, funny, useful, or even emotional contents(感人的内容). What’s more, it is often ordinary(普通的) people behind the screen, showing their d【5】 life. This fact has a sense of closeness to the audience(观众). The app has an easy way for users to film and make videos, letting anyone be able to publish(发布) if he wants to do.
Yes! Douyin is convenient and easy.
It’s easy for users to put their short videos on the I【6】. They can s【7】 for their favourite videos easily on the app through their mobile. This is easier than reading articles in books or m【8】. The video is so relaxing that people can enjoy their free moments of a day happily.
However, it’s not good for teenagers to enjoy t【9】 on Douyin. They will s【10】 too much time watching short videos and forget to do what they should do. So, teachers and parents should do something to protect the young students.
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com