【题目】
![]()
wait 等待 regrets(用于礼貌地表示拒绝)辞谢邀请的短柬或口信
【1】The material(材料) abrove(上面) is a(n) ___________________.
A. invitation cardB. Christmas cardC. birthday cardD. thank you card
【2】Anna’s family name is _____________ .
A. BriannaB. RileyC. LeahD. Anna
【3】The party will begin at _____________ .
A. 10:00 am.B. 11:30 am.C. 3:00 pm.D. 5:00 pm.
【4】If you can’t go to the party, you should call Leah ___________ .
A. at 574-7425B. at 754-7425C. by August 7thD. by August 13th
【5】According to(根据) the material, we know Anna ____________ .
A. is three years oldB. likes eating ice cream
C. is Leah’s friendD. lives on 48 Bear Road
【答案】
【1】A
【2】B
【3】C
【4】C
【5】D
【解析】
本篇是一封生日派对邀请函。包含派对的时间、地点等。
【1】细节理解题。根据邀请函It’s a birthday party we hope we can make…判断这是一封邀请函;故选A。
【2】细节理解题。Anna Brianna Riley根据常识外国人的名在前、姓在后,故选B。
【3】细节理解题。根据邀请函中派对的时间是“8月13日下文3:00”;故选C。
【4】细节理解题。根据邀请函,Leah的电话号码是574-7424,排除A、B;不能应邀请8月7日前与Leah,故须C。
【5】推理判断题。根据邀请函Our little girl is turning Two,判断A是错误;We will have ice cream and cake可知是“我们在派对要吃冰激凌和蛋糕”判断B是错误的;Our little girl is turning two判断Leah是Anna 的妈妈,C是错误;The Riley’s home is --- 48 Bear Road,D是正确的;故选D。
本篇为阅读单选。解答前要先快速阅读全文,理解大意;再阅读题干,抓住关键词,回归原形寻找信息句作答;本篇主要考查细节理解和推理判断。题1、2、3、4为细节理解题,可以在邀请函中找到相应的句子作答,题4要仔细比对数字,避免大意造成错误;题5是推理判断题,解答时要根据邀请函中相关的句子一一排除错误表达。
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】. __________ late for school next time .
A. Don’t B. Not C. Aren’t D. Don’t be
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】Choose the best answer(根据文章内容,选择最恰当的答案)
Girl Power
![]()
Dear Dad,
Boarding (寄宿) school has been great!
Yesterday, we were required to watch a speech to prepare us for our year-end examinations. It was a video recording of a young Pakistani woman speaking in front of a huge crowd of more than 500 United Nations’ student representatives (代表) - including youths from European, African and Asian countries-on her 16th birthday in 2013. The woman’s name is Malala Yousafzai.
The Taliban took control of Malala’s city in 2007. When they banned (禁止) girls from going to school in 2008, Malala fought against it and dared to speak out, even though she could get into trouble. From time to time, she wrote diary entries (条目) for the BBC. The New York Times also did a documentary (纪录片) on her. They were helpful in showing the world how terrible it was living under the Taliban. This made Malala an important public person.
In 2012, the Taliban dealt with her by shooting her in the head. But Malala lived. In her speech, she said, “They thought that the bullets would silence us. But they failed.” She survived and now fights even harder for education for all children. There was huge applause (掌声) at the end of her speech.
Malala has refused to stay silent. Today, she has been interviewed countless times and even has a day named after her. Malala Day, as declared by the United Nations, falls on the 12th of July. It is a day to remember the most powerless (无力的) girls from all over the world. Malala is a huge influence and is also the youngest winner of the Nobel Peace Prize.
I used to think speeches were just words! But hearing Malala has encouraged me to become a teacher! I hope you’re proud of me.
Emily
【1】What was Emily preparing for?
A.her speech in front of a crowd.B.her year-end examinations.
C.doing a video recording of a speech.D.moving to boarding school.
【2】What did the Taliban do to upset Malala?
A.They took down all her diary entries.B.They were always shooting people.
C.They banned girls from going to school.D.They didn’t allow her to make speeches.
【3】Why did the Taliban want to “deal with” Malala?
A.She showed the world the ugly truth about the Taliban.
B.She showed the world how helpful the Taliban was.
C.She showed the world how easy it was to fight the Taliban.
D.She had a day named after her, July 12, and this was forbidden.
【4】What does the phrase “the bullets would silence us” say about the Taliban?
A.They banned girls from going to school to silence them.
B.They were terrible, and people suffered in silence under their rule.
C.They allowed the shooting of videos if they were silent.
D.They killed anyone who tried to speak up against them.
【5】What is the main idea of the passage?
A.The writer is one of the powerless girls.
B.It is possible to survive after getting shot by a bullet
C.Every person should have a chance to be educated.
D.It is important to be able to give speeches to large crowds.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】Hi,I'm Jim. Here are three photos of mine. In the first photo, there is an old man and a boy. The old man is my grandpa and the boy is me. My grandpa loves Beijing Opera(京剧).He always listens to the radio.
In the next photo, there are two boys.They are my friends Timmy and Peter. We often play basketball together. What is in the last photo? It's my dog, Lele. It's a white dog. I like it very much.
【1】Which is the first photo?
A.
B.
C.
D. ![]()
【2】Jim’s grandpa always listens to_______.
A. the radio B. tape player C. music D. the piano
【3】What color is Jim's dog?
A. Brown. B. White. C. Black. D. Yellow.
【4】Which of the following is TRUE?
A. Jim's parents are in the photos. B. Timmy and Peter are cousins.
C. Lele is the name of Jim's dog. D. The last photo is Jim's family photo.
【5】The best title (题目) for the passage is”_______”.
A. My grandparents B. My family C. My friends D. My photos
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】—Would you like________water?
—________.
A.some;Yes,please
B.any;Yes,please
C.some;Yes,please not
D.any;No,thanks
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】看图写话。
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
1.want, visit 2. she, teach, in 3.he, work 4. I, have, breakfast 5.this, Tom
1.__________________________________________________________________________________
2.__________________________________________________________________________________
3.__________________________________________________________________________________
4.__________________________________________________________________________________
5.__________________________________________________________________________________
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】看图写话
根据每小题所提供的图画情景和提示词,写出一个与图画情景相符的句子。
看图写句子
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
76.long 77.can, green 78. there, on 79. seldom, school 80.do, now
【1】___________________________________________________________________
【2】___________________________________________________________________
【3】___________________________________________________________________
【4】___________________________________________________________________
【5】___________________________________________________________________
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】书面表达。
根据下面的课程表,向朋友们介绍你在学校一天的课程,谈谈你在什么时间上什么课程以及对各科的看法。
要求:1.短文意思连贯,格式正确,要点全面,可适当发挥;
2.字数:60~80词。
Time | subject | how | why |
8:00 | math |
| difficult |
9:10 | English |
| interesting |
10:20 | history |
| boring |
11:00 | art |
| funny |
2:20 | biology |
| interesting |
3:10 | music |
| relaxing |
4:00 | sports |
| useful |
Hello,everyone!I am a student of Class Three Grade Seven. Classes begin at 8:00. __________________________________________________________________________________
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】时间飞逝,转眼间同学们进入2016届九年级已有两个多月了,在繁忙的学习生活中,我们有困惑、泪水;也有进步、喜悦。假设你是Tom,请根据以下提示,写一篇题为“My school life in Grade Nine”的短文,介绍你2016届九年级的学校生活,并适当发挥。
注意:要点表达齐全,书写工整,词数100左右。![]()
My school life in Grade Nine
Hello, I am Tom .It is more than two months since I became a Grade Nine student.Here is what my school life is like now.
At school, __________________________________________________________________
___________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________
Though I am busy with my study, I still live a colourful life.___________________________
_____________________________________________________________________________
_____________________________________________________________________________
_____________________________________________________________________________
as a Grade 9 student, I hope_______________________________________________________
_____________________________________________________________________________
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com