精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
15.Even though she's quite young,Drew Barrymore can be a Hollywood legend (传奇).She was born on February 22,1975,in California.Being from a family that produced great actors,she quickly found her way into the spotlight (聚光灯).
When she was 11months old,she made her first advertisement on TV.She made her first movie at the age of 2.Five years later,she acted Certie in Steven Spielberg's famous film E.T.the Extra-Terrestrial (1982).
However,it wasn't all roses and sunshine when Barrymore was growing up.She was drinking wine by the time she was 9,smoking marijuana (大麻) at 10.
Most kid stars in Hollywood fail to become stars as adults.And most of the time,once they're out of the spotlight,they stay out.But Drew Barrymore doesn't.
As she was growing older,Barrymore started to realize that life is more meaningful than dangerous actions in the films.She started to build a career in 1997.She has made a series of successful films since then,including Charlie's Angels (2000)and 50First Dates (2004).
"In my life,there is darkness and drama,and I have yet to explore some of that in my work life.I just want to challenge (挑战) myself and prove that I can do more.
Actually,anyone who's not familiar with her disordered childhood might find it hard to believe she's such a sweet person now.Like many of the characters she plays in her comedy,Drew is easy-going and laughs a lot.In 2007,she was on the cover of People magazine's 100Most Beautiful People issue.
"Life is very interesting…in the end,some of your greatest pains,become your greatest strengths,"Drew said.

42.Drew Barrymore made her first movie inB.
A.1975           B.1977             C.1979            D.1982
43.Drew Barrymore can be a Hollywood legend mainly becauseD.
A.she was born from a family that produced great actors
B.she used to be a famous kid star in Hollywood
C.she always has roses and sunshine in her life
D.she didn't give up even when she met difficulties
44.Which is the correct order of Drew Barrymore's life?C
①She made the film Charlie's Angels.
②She is on the cover of People magazine's 100Most Beautiful People issue.
③She started to drink wine and smoke marijuana.
④She acted Gertie in Steven Spielberg's famous film E.T.the Extra-Terrestrial.
A.①④②③B.④②①③C.④③①②D.①③②④
45.Which of the following chart can best describe Drew Barrymore's career (till 2007)?D

分析 文章介绍好莱坞巨星Drew Barrymore的传奇经历,从她的出生、第一次拍广告和拍电影以及成长过程,她经历了人生的低谷和辉煌,但她始终没有放弃自己,因为她要不断地挑战自己.证明自己.

解答 42.B.判断推理题.根据文中第一段她出生的时间是1975年,第二段中She made her first movie at the age of 2可以知道她在两岁时拍电影,故选B.
43.D.判断推理题.根据文章中的In my life,there is darkness and drama,and I have yet to explore some of that in my work life.I just want to challenge (挑战) myself and prove that I can do more.说明了她始终没有放弃自己,因为她要不断地挑战自己,证明自己.故选:D.
44.C.细节理解题.根据文章第二段she acted Certie in Steven Spielberg's famous film E.T.the Extra-Terrestrial (1982).文章第三段She was drinking wine by the time she was 9,smoking marijuana (大麻) at 10.文章第五段She has made a series of successful films since then,including Charlie's Angels (2000)and 50First Dates (2004).文章第七段In 2007,she was on the cover of People magazine's 100Most Beautiful People issue.可推断出是C,故选C.
45.D.细节理解题.根据Drew Barrymore的曲折人生经历,从小出生明星之家→人生的低谷→事业的重新辉煌.故选:D.

点评 解答此类题,根据文章上下文的语句和语段,采用不同的答题技巧来推理做题.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

14.__ honest is the first thing people should learn.(  )
A.BeingB.LookC.BeD.Become

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

3.Chinese          by more and more people from all over the world today.(  )
A.learnB.learnedC.is learnedD.was learned

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:完形填空

3.Most people hope to have a memory which helps them succeed in study,work and life.Can memory be improved?Luckily,hundreds of studies in the past 50years have already given us a definite answer.
A healthy lifestyle keeps your brain young and memory sharp.First of all,it is necessary to have a healthy diet.Eating more food rich in B vitamins and Vitamin E,such as vegetables and lean meat,helps you have a better memory.Doing exercise can keep your brain alive,too.Proper exercise provides much needed oxygen for the brain.Running,riding a bike,swimming and even walking two or three times a week are helpful.Moreover,getting enough sleep is important.Only when your brain gets a good rest,can it work well.The healthier your lifestyle is,the better your memory will become,but do not expect a sudden change---it takes a long time to make a difference.
Memory skills help you remember things better.The following three are the most widely used.Chunking*is a way of remembering a piece of information by cutting it into smaller ones.For example,to memorize a ten--digit telephone number 2127983630,you can divide the digits into three groups:first 212,then 798,and lastly 3630.This method is far more effective than remembering a string of 10digits.Organization means organizing information into groups of the the same kind.For example,trees,grass and flowers are plants; tigers,panadas,horses and cows are animals,Imagery is remembering newly learnt information by using your imagination and connecting it with something that you are familiar with.
However,memory skills will hardly work if you don’t understand the information.What’s more,only a regular review can make the memory last long.That is why students are always advised to go over what they have learnt after one day and then after three days,and then use it as regularly as possible.
Human brains are like muscles that need nutrients and exercise to become stronger.If you make a few lifestyle changes and try some memory skills,you can certainly improved your memory.

37.How many ways of keeping a healthy lifestyle are mentioned in the passageB?
A.wo       
B.Three       
C.Four        
D.Five
38.Which of the following examples is the use of the skill“organization”A?
A.Remembering the word“sad”by putting it into the group of“feeling”
B.Remembering the meaning of the word“red”by connecting it with fire
C.Remembering a long and difficult passage by understanding its meaning.
D.Remembering the post number 0708591by diving it into 070and 8571
39.According to the passage,why should we review what we’ve learntD?
A.To use it better every day
B.To understand it in a better way
C.To improve memory skills
D.To remember it for a longer time
40.The passage is written to tell usC.
A.not everyone has a good memory
B.memory skills are not difficult to learn
C.memory can be improved in some ways
D.it is important to have a healthy lifestyle.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

10.There is  _____ wrong with my computer.It doesn't work now.I'll buy a new one.(  )
A.nothing.B.something.C.everything

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

20."I don't think I am different from           else.I am just the son of a farmer,"Mo Yan said.(  )
A.anyoneB.nobodyC.someoneD.everyone

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

7.-Judy,I guess you are only twenty-five years old,is that true?
--Oh,it's a __________.(  )
A.suggestionB.secretC.reasonD.problem

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

4.-That isn't your dictionary.
-It's____________.I think.(  )
A.herB.myC.yourD.his

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

8.--Oh,he_________ be Li Ming.I know him well.
--No,it _________ be him.He's gone to Neijiang for a meeting.(  )
A.can; doesn't have toB.must; can't
C.need; mustn'tD.may; may not

查看答案和解析>>

同步练习册答案