精英家教网 > 初中英语 > 题目详情

【题目】阅读理解
Here are some important events in August in Britain.


Great Britain Beer Festival
Tuesday, August 3rd —Saturday, August 7th
London
Drink, music and other entertainments.
This is held at Earls Court.


Edinburgh International Festival
Friday, August 13th —Sunday, August 22nd
Edinburgh
A festival of classical music, operas and dances in Edinburgh


Bristol International Balloon Festival
Thursday, August 12th —Thursday, August19th
Europe's largest hot-air balloon festival, with over 100 balloons taking part.


Summer Bank Holiday
Monday, August 25th
A public holiday in England, Wales and Northern Ireland. People take trips or short vacations during the holiday.


(1)The longest event in August in Britain will last for ______.
A.5 days
B.8 days
C.10 days
D.12 days
(2)If you are in the UK at the beginning of August, you can probably take part in ______.
A.Summer Bank Holiday
B.Great British Beer Festival
C.Edinburgh International Festival
D.Bristol International Balloon Festival
(3)What's the Edinburgh International Festival about?
A.Food.
B.Balloons.
C.Art.
D.Vacations.

【答案】
(1)C
(2)B
(3)C
【解析】这篇短文主要是介绍了8月份在英国一些重要的事件。
(1)C细节理解题。根据文中信息描述Edinburgh International Festival是持续时间最长的事件,从8月13号到8月22号,共10天 ,故选C。
(2)B细节理解题。根据文中信息Great Britain Beer FestivalTuesday, August 3rd —Saturday, August 7th可知如果8月初你在英国可以参加啤酒节,故选B。
(3)C细节理解题。根据文中信息A festival of classical music, operas and dances in Edinburgh可知这个节日是关于艺术的,故选C。

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】-How often do you go to the movies ?

-________,but not often.

A.Usually B. Always C. Never D.Sometimes

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】—Lin Kai, hand in your homework, please.

—Oh, sorry. I ______ it at home this morning.

A. was leaving B. has left

C. will leave D. left

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】If you want to be thinner and healthier, you’d better eat_______food and take______ exercise.

A. more; fewer B. more; less

C. fewer; more D. less; more

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】We usually make dinner in the ________

Abedroom

Bdining room

Ckitchen

Dbathroom

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】—Could you give me _____ English newspapers?

—Of course. Here you are.

A. a little B. a lot

C. a few D. much

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】He wants to have his TV ______.

A. repairing B. repaired

C. to repair D. repair

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】阅读理解

How long do you think you will live? Many people don't think they will live a long life. How long will you live?
Probably much longer than you think.
In 1992, the University of Michigan's Health and Retirement Study asked 26,000 Americans over the age of 50 the chance of living to the age of 75. Now, researchers at the Brookings Institution checked the results to see if they were right.
In 1992, seven percent of respondents (应答者) gave themselves “zero” chance to reach 75. But in fact, nearly half lived to 75 or longer. Is it amazing?
Among respondents who gave themselves a 50 percent chance of living to 75, 75 percent lived to that age or longer.
And among those who said they were completely certain of living to the age of 75, nearly 8 in 10 did.
“In general, people wildly underestimate (低估) their chances of reaching 75, but you in fact can live longer than you think,” a researcher wrote on the blog. You'll probably live much longer than you think. Life expectancy (预期寿命) in the United States was 78.74 years in 2012, according to World Bank data, and 71 years worldwide.
"There is no clear relationship between how long people think they'll live and how long they actually do. We don5t know the reason of file results. Maybe people's life quality changes a lot but they don't realize,” the researcher said. In fact, respondents who gave themselves a 10 percent chance of living to 75 had at least a 60 percent chance of doing so.
Do you think that you511 live to 75? Just believe that you have a 90 percent chance, and you may probably do.
(1)How many people gave themselves “zero” chance to reach 75?
A. 26,000.
B.13,000.
C.18,200.
D.1,820.
(2)What do Paragraph 3 to Paragraph 5 mainly tell us?
A. People were too old to accept the survey.
B. The results of the survey.
C. Researchers were happy with the results.
D. Few people could live to 75 years old.
(3)What can we NOT know from the passage?
A. The researchers checked the results of the survey in 2012.
B. Among those who were certain of living to the age of 75, nearly 80 percent did.
C. In general, people can live longer than they think.
D. Life expectancy in the world was 71 years in 2012.
(4)What's the best title for the passage?
A. Life and health
B. Study and life
C. How long will you live
D. Exercise and health

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】在日常生活中,我们每天都会制造出很多垃圾。有些垃圾是可再生资源,可以被回收利用近三年深圳已着手垃圾分类试点工作。假如你们学校英语报正在开展主题为“垃圾不落地, 校园更美丽”的征文活动,请你根据下面要点提示写一篇文章投稿,号召同学们保护校园环境,不乱丢垃圾。

写作内容:
①校园里有乱丢垃圾的现象;
②针对这一现象应该做些什么(至少给出两点建议);
③对同学们的期望。
写作要求:
①80词以上;
②文中不得出现真实姓名和校名;
③条理清楚,意思连贯,语句通顺,标点正确,书面整洁。
生词提示:分类sort

查看答案和解析>>

同步练习册答案