【题目】![]()
(1)If you want to book a ticket, you can NOT____。
A.use the Internet
B.go to the Box Office on Sundays
C.ring and pay by credit card
D.post the booking form to the Box Office
(2)If you make a group booking for 14 persons, how much should you pay?
A.$ 120.
B.$126.
C.$ 140.
D.$150.
(3)On average(平均), which kind of tickets is the cheapest?
A.Saver.
B.Supersaver.
C.Group bookings.
D.School.
(4)Which of the following is TRUE according to the passage?
A.There are no spaces for wheelchairs.
B.The audience(观众)can serve exchange tickets.
C.A group of 12 can get 10% discount.
D.A school group of 15 should pay $ 90 for the tickets.
(5)The passage is ____.
A.booking notes of Furious 7
B.a review of Furious 7
C.a survey of Furious 7
D.news about Furious 7
【答案】
(1)B
(2)B
(3)B
(4)C
(5)A
【解析】
试题分析:这篇短文是一个电影院售票处的一些信息,是关于《速度与激情7》这部电影的。短文中包括如何订票、票价及票价的优惠以及其他一些注意事项。
1.细节理解题。根据图片中for easy ways to book seats for the film 可知有四种方式定票,一是周一到周六你可以亲自去售票处购票;二是通过打电话;三是通过邮寄,四是在网上订票.由此可见B选项中on sunday不行,故选B
2.B细节理解题。根据短文中DISCOUNTS的内容可知,这场电影的票价是10美元,根据Group bookings中可知,10人以上的团体订票,可以优惠10%,因此如果是14个人的话,原本是140美元,优惠之后是126美元,故选B。
3.B细节理解题。根据短文中DISCOUNTS中的内容可知,关于票价有不同的优惠情况,如对老人、儿童、残疾人、团体票等等。我们可以看到Supersaver的优惠的半价,这时最便宜的,故应选B。
4.C推理判断题。根据短文中only eight wheelchair spaces available可知,电影院里有8个轮椅座位,故A不对;根据短文中We are unable to exchange tickets or give money back unless the film is cancelled可知B是不对的。根据School 中可知,学校的团体票是6美元,第10个免费,由此可知15个人的话,应该需要花费84元,故D不对。根据10% discount for people of 12 or more可知C是对的,故选C。
5.A主旨大意题。这篇短文是一个电影院售票处的一些信息,是关于《速度与激情7》这部电影的。短文中包括如何订票、票价及票价的优惠以及其他一些注意事项。故应选A。
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】阅读短文,回答问题
话题 | 体裁 | 词数 | 难度 | 建议用时 |
动物保护 | 说明文 | 109 | ★★ | 5分钟 |
RIVER DOLPHIN RUNNING OUT OF TIME
The Yangtze dolphin is the only kind of dolphin that lives in freshwater all its life. Scientists say that the finless freshwater dolphin that has lived in the Yangtze River for over 20 million years, will die out in 15 years. It’s in danger of disappearing forever.
Dangers:
■Dredging(挖掘) of their habitat
■Heavy boat traffic in the Yangtze River
■Insecticide(杀虫剂) and mercury(汞)![]()
![]()
(1)How long has the Yangtze dolphin lived in the Yangtze River?
A.For 20 million years.
B.For less than 20 million years.
C.For more than 20 million years.
D.For about 20 million years.
(2)What is NOT a danger to the Yangtze dolphin?
A.Dredging the river bed.
B.Boats in the river.
C.Insecticide and mercury.
D.Swimmers.
(3)How heavy is an adult Yangtze dolphin?
A.30 kg.
B.45 kg.
C.30 kg~45 kg.
D.75 kg.
(4)What does the Yangtze dolphin mainly eat?
A.Fish and shrimp.
B.Fish.
C.Shrimp.
D.Grass.
(5)In the first picture, the underlined word “finless” means _______ in Chinese.
A.有鳍的
B.无鳍的
C.温顺的
D.好看的
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】阅读下面短文,从短文后所给的A、B、C三个选项中选出能填入相应空白处的最佳选项。![]()
One cold evening in winter, I asked my dear mother, “Mum, what were you like when you were at my age?” She looked up, 1at my question.
After a long time, she answered, “Polly, why did you ask me that? Well, you see, I was not so lucky as you. In our times, there was only one 2for girls-being a hard-working woman. To tell you the truth, I 3 my mother, your grandmother, when I was growing up. I did so much for her, but not once did she ever said, 'thank you'.”
And then, Mother went on, “I had always wanted to hear a word of 4 from her, but I got only the family rules and wishes I could never manage. During those years, she 5 me to get up at six every morning and cook breakfast. She often 6 me with other girls, who were as 7 as me, and found my mistakes.”
“Nothing was ever 8 enough for my mother,” continued my mother, “but now I know she did 9 me, even if she never said so. Polly, like your grandmother, I love all my children, and you are everything to me. I have been very strict and hard on you, but I am raising you in the only 10 I knew.”
(1)A.excited B.disappointed C.surprised
(2)A.job B.event C.concern
(3)A.hated B.loved C.respected
(4)A.honesty B.importance C.praise
(5)A.encouraged B.forced C.advised
(6)A.compared B.matched C.explained
(7)A.old B.bad C.strict
(8)A.interesting B.useful C.good
(9)A.support B.love C.honor
(10)A.wish B.way C.rule
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】—Could you tell me. ?
—Yes, it will start at nine.
A. when will the meeting begin
B. when the meeting will begin
C. where the meeting begins
D. where does the meeting begin
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】He is playing _________ football, but she is playing ______ flute.
A. the ,the B. /,the C. the ,/
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】—Did you know ______ just now?
—Their plane didn't take off on time because of the thick fog.
A. what did they happen B. what happened to them
C. what they happened D. what they have happened
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】---Could you tell me_________?
---Sorry, I have no idea, either. You can ask the policeman over there.
A. what's happened to them
B. how I can arrive the museum
C. when did the accident happen
D. where they had gone to
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】---We can use QQ to talk with each other on the Internet.
---Really? But can you tell me _______it.
A. how I can use
B. how can I use
C. why can I use
D. when I can use
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】(2012山东威海)—I can’t find the children.Where are they?
—They’re not at home at the moment.They ________ in the park.
A.played
B.are playing
C.play
D.will play
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com