精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
16.阅读下列图表,从每题所给的A、B、C 三个选项中,选出最佳选项回答问题或完成句子.(共5小题,计10 分)


51.How soon can you be fluent in your chosen language?B
A.In a week B.In a month C.In a year
52.Which of the following is NOT true according to the advertisement?C
A.Parla is a method of learning languages.
B.You will get CDs and books from the training center.
C.Any trail must be paid.
53.According to the rules,the residents(住宿者)canC.
A.make tea and cook meals
B.play loud music at 11p.m.
C.watch TV in their free time
54.The rules above are made forA.
A.students B.workers C.patients
55.We may learn from the rules thatB.
A.visitors are welcome to spend the whole night in the rooms
B.hanging clothes out of the window to dry isn’t allowed
C.each floor has a telephone for making international calls.

分析 1.选择学习的语言,提供光盘和书籍,并通过倾听、训练和阅读,在一个月之内,能让你流利运用你所选择的语言.这里有二十多种语言可供选择.想了解更多,拨打 我们培训中心662-867-8548或者访问网站 Parlaedu.com.
2.为住宿生制定的规则:你的房间会有茶和咖啡,但烹饪是不允许的.欢迎你的朋友呆在你的房间,直到晚上11点,但10点后请不要玩吵闹的音乐.在他们的空闲时间里,学生们可以在休息室内看电视.

解答 51.B 细节理解题.根据you can be fluent(流利的)in your chosen language in a month!描述,可知一个月你就能流利的使用你所选择的语言.故选B.
52.C 细节理解题.根据One week free trail 可知有一个星期的免费试用期.故C错误.故选C.
53.C 细节理解题.根据第二幅图中的第三条规则There is a TV in the Students'Lounge for students to watch in their free time.可知住宿生在空闲时间是可以看电视的.故选C.
54.A 细节理解题.根据标题Rules for residents.可知这些规则是为住宿生制定的,也就是为学生指定的.故选A
55.B 细节理解题.根据Please don't hang clothes out office,可知在窗户外边晾衣服是不允许的.故选B.

点评 本题考查两个不同类的广告和布告.一个是英语学习,一个是宿舍规则.前两个题是关于第一个的,后三个题是关于第二篇的.互不干扰.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

6.-Is Bohai Bridge open to the public yet?
-Yes.It ______ for almost one and a half months.(  )
A.has openedB.has being opened
C.has been openD.was open

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

7.-Mum,I'm hungry.Is there          to eat?
-Yes,you can have some bread on the table.(  )
A.somethingB.nothingC.anything

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

4.Sanya is a beautiful city.I          there twice.(  )
A.have goneB.have beenC.have gone toD.have been to

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

11.--Can you tell me          ?
--By doing more exercises and speaking.(  )
A.how I can improve my EnglishB.how do I deal with my English
C.what's wrong with my English   

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:补全对话

1.Ⅱ.补全对话从方框中所给的选项中选择正确的句子补全以下对话.(10分)
C:Clerk    B:Beth
C:Good afternoon,Blue Sky Hotel.(38)C
B:Good afternoon,I want to make a room reservation.
C:OK.(39)BWe are sure that conditions here will make you feel comfortable.
B:(40)E
C:A standard room with two single beds costs¥120and a room with one single bed costs
¥100.(41)A
B:I want to book two standard rooms with two single beds and one room with one single bed.
C:When do you want them?(42)D
B:From July 1st to July 3rd,two nights.


A.How many standard rooms do you want?
B.We have rooms with a bathroom.Tv and air conditioning.
C.Can I help you?
D.And how long do you plan to stay?
E.How much does a standard room cost?

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

8.You don't have to worry about me.I'm old enough to_______myself.(  )
A.look afterB.look forC.look upD.look at

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

5.Every student who __________ in the same group takes part in his birthday party.(  )
A.studyB.studiesC.are studyingD.have studied

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

14.Many young people took part in _______ trees on Tree Planting Day.(  )
A.plantingB.plantsC.to plantD.plant

查看答案和解析>>

同步练习册答案